120

Чиновник

преди 3 години

В България няма никакви мерики, обаче простолюдието мучи и се оплаква неясно от какво. Може би искате вечерен час? Или искате да пишете декларация и да пускате СМС дори, когато трябва да отидете до магазина за хляб? Щото в Западна Европа хората от 5 месеца са така.

119

Анонимен

преди 3 години

По телевизиите най много са каненени бившите агенти на ДС.Да не би някой руски шпионин така да е заповядал.

118

ДО 120 АНОНИМЕН

преди 3 години

и аз това казвам ОСТАВКА И ЗАТВОР ЗА ФИГУРАНТА И ЦЯЛОТО МУ ОБКРЪЖЕНИЕ

117

ДО112

преди 3 години

Е КАЖИ АЗ АКО СЪМ НА 65г и имам стаж 13г КАК ЩЕ МИ ПРЕИЗЧЕСЛИШ ПЕНСИЯТА ЗА ДА СТАНЕ С 30% ПОВЕЧЕ.... НЕ СЕ ОПИТВАЙ ДА СПОРИШ С ПРОФЕСИОНАЛИСТ.

116

Анонимен

преди 3 години

Добре ще сме, като ви разакараме противните мафиотски мутри!Оставка и затвор!

115

Анонимен

преди 3 години

До 112Пенсий някакъв римски император ли е, или имаш предвид пенсии, да знам Каракачанката на какво ядро разчита :))

114

Емо

преди 3 години

ДЕМОГРАВСКА КРИЗА ИМА В МОМЕНТА И В КИТАЙ.... А ТУК СЛЕД ГОЛЯМОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ ПРЕЗ 90-те И ПРЕЗ 2007-2008.... ЗАБЕЛЕЖЕТЕ И В ДВАТА ПЕРИОДА СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ КОМУНИСТИ...СИ СТОИМ ОКОЛО 6,5-7 милиона.

113

до 113 Анонимен

преди 3 години

в Европа хората си плащат данъците, осигуровките и застраховките, ТИ КАКВО ПЛАЩАШ или само накривяваш калпака ту на ляво ту на дясно, пък някой може да те подпре изотзадзе

112

българин

преди 3 години

В Европа тотален локдаун, а заразата не намалява. Що така бе, Каракачанов?Явно всичките тези мерки са театър "Сълза и смях"!Време е да се маскираме, време е да се костюмираме, започва кукленото шоу!Министър Ботоксов въведе задължителен PCR тест на всички влизащи в България до 30-ти април чак. Мотивът - да се спре страшния английски вариант на вируса, който е много по-заразен.Еми, сегашната т.нар. "вълна" се дължи именно на този щам.Спряхме ли го? Не! Останаха ли PCR тестовете - да! Защо?

111

Един самолет на ден.

преди 3 години

Всеки ден в пада един самолет с българи. 150- 200 човека българи всеки ден умират от Ковид Това е по един самолет хора на ден. Всеки ден полета до Варна пада и всички умират и това е ОК. Да се гордеем с това колко сме отворени в БГ и колко затворени в ЕС

110

Анонимен

преди 3 години

в най бедната държава с най висока смъртност било добре? а какво е зле?

109

Анонимен

преди 3 години

В Европа тотално подпомагане на населението, в България мощна комбинация от три пръста с преобладаващ среден от шайката на гербавите престъпници!

108

до 109

преди 3 години

109 МНОГО ЛЪЖЕЕШ БЕ ЧОВЕЧЕ. Нямаш си и представа какво означава преизчисляване на пенсий. То последно е правено през 2008 година и пенсийте са вдигнати средно с 27,6%.

107

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПОСЛЕДНИ ДЕМОГРАФСКИ ДАННИ ЗА БЪЛГАРИЯ:САМО ЗА ДНЕС И ВЧЕРА БЪЛГАРИЯ Е С 500 ДУШИ ПО-МАЛКО,НА СЕДМИЦА ТОВА ПРАВИ 2 000.ТОТАЛЕН ДЕМОГРАФСКИ ПОГРОМ.ЧАКАМЕ ЗАСЕЛВАНЕ ОТ АЗИЯ И АФРИКА.

106

Анонимен

преди 3 години

Бе малоум...нико как сме добре като сме първи в Европа и втори в целия свят по смъртност. Ти чуваш ли се какво плещиш?

105

Анонимен

преди 3 години

Бил съм 10г шеф в пенсионен фонд и като слушам Нинова,че като преизчеслила пенсиите щяла да ги вдигне с 30% ми става тъжно за тази жена. Но има хора,които не разбират от тази материя и се връзват.... ВНОСКАТА ЗА ПЕНСИИ Е 8милиарда,А ДЪРЖАВАТА ДАВА ОЩЕ 7милиарда.... КОЕ ТОЧНО ЩЕ ПРЕИЗЧЕСЛИ ТАЗИ УМНИЦА.

104

до105

преди 3 години

Лорън Бъфет беше казал че умен човек, без морал не ти трябва - загробва те много бързо (тъпия по-бавно). Но тук политиците не са нито много умни, а за морал няма какво да говорим.

103

Прав е - добре са

преди 3 години

Прав е Каракачанов, не лъже. Наистина политиците са добре. Добри заплати, секретарки, автомобили, шофьори, достъп до качествените ваксини и здравеопазване във ВМА. Наистина са добре. Да му мислим ние, избирателите.

102

Анонимен

преди 3 години

Тия дето уж "милеят" за България, поливаха с маркуча и хвърляха бомбички по собствените си граждани е как да им вярваш ?!

101

Анонимен

преди 3 години

До до 103 АнонименТрябват нови хора, които не са участвали в управлението , НОВИ и УМНИа не агенти на ДС и комунисти от БСП, ГЕРБ и ВМРО