113

от Плевен

преди 3 години

От както започна тази пандемия с covid-19, ние с моята баба и любов вече не правим, нито се гушкаме, камо ли да се мушкаме.Спим в отделни стаи, готвим си отделно, перем отделно, но сметките си плащаме заедно.Общуваме само GSM.Пенсиите са добри, заедно правят 965 лева.На село не ходим за да не заразим природата с вируса.На Коледа и Нова година внуците идваха, но ние не ги приехме да не ни заразят, а пари им дадохме на прага (по 200 лева на внук).В къщи ходим само с маски, така и спим.

112

Анонимен

преди 3 години

Нее, пейките този път няма да ги къртят, а ще им наденат по една маска за всеки случай ако някоя папая цъфне до тях да не ги зарази.

111

Анонимен

преди 3 години

До SuCkMyD1ckЛ a8пай и потапяй бе с елтак комплексиран

110

Анонимен

преди 3 години

Глоби за маски падат в съда. Никой да не плаща. Да пишат колкото си искат.

109

До всички

преди 3 години

Освен че ни тровят,затварят и плашат искат да ни направят послушни на самопровъзгласилите се за елит,....о Божеее божеее,тези си мислят че ще ги подмине Божия гняв...,Няма няма , има видов ден,запомнете!!!! Майната им! Пазете се,но не им правѐте кефа да ви дресират и подиграват! Това е зло и не си мислете ,че ако сега сте добре и с властта,ше ви се размине,не,няма,защото дори нашите толупковци не осъзнават,че тези отгоре не им пука и за тях и когато постигнат целта си,те ще са също като нас!!!!

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 109 Та нали като не могат да се срещат навън просто ще се събират да си купонясват по къщите и така на затворено пространство ще си предават вирусчето много по-ефективно!

107

Анонимен

преди 3 години

Защо в заповедта не е включено къртене на пейките в парковете, питам!Докато не се изкъртят тая работа няма да се оправи.

106

Анонимен

преди 3 години

До СамоубийствоЗначи ако утре няма информация за само запалил се пред общината в Бургас да смятаме че си поредния клавиатурна революционер. Нали така?

105

Анонимен

преди 3 години

До хф... Маската е за да пазиш другите,ако все още не знаеш, че си заразен.

104

Анонимен

преди 3 години

Носенето на маска навън е с цел да се ограничава времето, което хората прекарват извън дома си и така да намалеят контактите между тях,а оттам и заразяването. Също така да се стимулира и ваксинацията...

103

Анонимен

преди 3 години

Всеки ваксиниран ще получи бонус маска, за да не се разболее.

102

фх

преди 3 години

Маска съм слагал само на летището тук и в чужбина. Ако в един магазин откажат да ме обслужат без маска, просто отивам в друг и толкова. Някакви селяни, дори се опитват да ми правят забележки екипирани с 10 маски една върху друга, не прани от 3 месеца и смърдящи. ДОЛУ СЕЛЯНИЯТА И ПОЛИЦАЙЩИНАТА! Пък по улицата някой да ми каже да нося маска??! HhaahHAhAHHAhahAuHAuaHahahHAha Аре стига сте ме разсмивали!

101

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някоя ще е съгласна да носи маска и на открито при положение, че ефекта ще е минимален...

100

Анонимен

преди 3 години

Да ви кажа случай от днес от първа ръка. В Бургас в болница по истински проблем те приемат, само ако имаш късмета да си положителен за вирусчето. Вкарват те в Ковиддарника на съответното отделение, въпреки, че нямаш нито един от симптомите.

99

Анонимен

преди 3 години

На целия свят стана ясно,че постоянното носене на маски вреди на дихателната система само на кмета на Бургас не е станало ясно. *** ли е не знам,но от НОЩ не е лошо да му кажат,че така ще напълни ТОЙ болниците в Бургас,повече от короната. Когато се грижим за здравето на хората нека да личи,че се грижим,а не да вредим.

98

Анонимен

преди 3 години

Едва ли някоя *** ще е съгласна да носи маска и на открито при положение, че ефекта ще е минимален...

97

Герп-е-мърша

преди 3 години

На 4-ги да изринем тия !!!

96

Анонимен

преди 3 години

Нали целта уж е да не се препълват болниците? Що тогава карат хората да ходят с маски постоянно, та заразените да си вдишват обратно издишаните вируси и да се разболяват много по-тежко?

95

Анонимен

преди 3 години

Хора, бъдете отговорни към здравето си! Не носете маски! Тези парцали могат само да ви навредят. Пълен бойкот на всички *** решения. Какво ще направят? Всички ли ще глобят? Да глобяват.

94

Щерю

преди 3 години

Като затегнат мерките - и всички стават маскирани нинджи...