93

Анонимен

преди 3 години

Е те на всякъде почнаха да пишат за повторни заразявания!?1000 души в Чехия и т.н.

92

Анонимен

преди 3 години

До До 91Моите двама братя и едната ми сестра и трима мои първи братовчети са женени/омъжени в Русия и им се родиха деца и всичките получиха тези помощи. Брат ти сигурно е нелегален, за да работиш в легално в Русия се иска разрешение за работа и се държи изпит по руски език и познаване на руската култура и местните нрави и обичаи.

91

До 91

преди 3 години

Не е вярно !!!!!Категорично !!!Не знам от къде ги чувате тия неща.Моят брат е женен там и им се роди детенце.Такива пари изобщо не се споменават !Да не мръдна ако лъжа !

90

Анонимен

преди 3 години

Президентът на Аржентина се ваксинира пред камерите с руската ваксина Спутник-V.

89

Анонимен

преди 3 години

До До 82Със 170$ средна заплата в страната ли ?То затова министърката на туризма на членката на ЕС и НАТО България ходи всяка година в Русия да се моли за руски туристи със средна заплата 170$ лева да идват на черноморието за да могат българите да им сменят чаршафите да изкарат някой лев да не гладуват.

88

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КО СТАНА ЩЕ ИМАЛИ ВАКСИНИ ИЛИ ТУКА НА ЗАБРАВИХА

87

До 87

преди 3 години

ХахахахаКъде са ???Дай да ги видим !Те в момента се молят на Франция,Италия,Сърбия да им ги произвеждат !Виж,аз не казвам нищо лошо за Спутник.Заедно са разработвани с Астра Зенека.Но е цинично,елементарно и смешно да се твърди,че само Спутник е истинска ваксина ,а останалите не !Ай,малко по сериозно и реално да си говорим !

86

Анонимен

преди 3 години

До До 82В Русия на всяка майка се дава еднократната парична помощ при раждане на второ дете от 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.). За първо дете всяка майка получава помощ в размер 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

85

Чичо

преди 3 години

Не искам Астра.Не искам и Опел.

84

Анонимен

преди 3 години

Тази същата скоро приказваше, че имунитетът от ваксините бил по-дълготраен от естествения. Милата.. Сега е склонила да каже, че е еднакъв. По-късно друго ще говори. И това ми го пробутват за "експерт"...

83

България е васал

преди 3 години

"Ние надлежно изпълняваме всички инструкции. Освен това ни беше казано държавите членки да се въздържат от руска и китайска ваксини".Бойко Борисов - премиер на РБ.Външният министър на Унгария се ваксинира пред телевизионните камери с руската ваксина Спутник-5.

82

Анонимен

преди 3 години

до До въпросРусия е подписала международни договори за доставка на ваксината "Спутник V" за 700 млн. души.

81

До българин

преди 3 години

Че ся да не би да има бе ???

80

българин

преди 3 години

До: номер 80Пишеш безсмислици. Нищо подобно не беше при бай Тошо!И сега има ваксинационен календар със задължителни ваксини, а при бай Тошо ги нямаше някои от тези, които ги има сега, като тази за заушка например.Задължителна ваксина против грип никога не е имало, така че ако обичате не пишете лъжи или поне проверявайте това, което сте чели и осмисляйте това което смятате да напишете преди да го публикувате.

79

До 82

преди 3 години

Със 170$ средна заплата в страната ли ?

78

До въпрос

преди 3 години

1.Защото не са сертифицирани ,поради не внесени документи 2.Защото няма количества от тях ,поради техническата невъзможност да се произвеждат в РусияДруги въпроси ?

77

Анонимен

преди 3 години

До До 69Ти чуваш ли се Путин ли ти е примера ?!?! аахахах :)...Путин ги слага всичките западни лидер в малкия си джоб. Не могат да му стъпят и на малкия пръст.

76

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков родителите не си колеха децата.

75

Анонимен

преди 3 години

Абе едно време Тато като ви ваксинираше, никой не ви питаше искаш ли не искаш ли. Сега понеже пустата му демокрация, всеки си има свое мнение, всеки може да е самоук лекар, всички мрънкат и се оплакват, нет-а гъмжи от фалшива информация и теории на конспирацията, а всеки вече е специалист по всичко...от футбол, през медицина, до ядрена енергия. Както е казал един виден пураджия...демокрацията е най-фалшивия строй, но по-добър още не е измислен!

74

Анонимен

преди 3 години

В Хонг Конг спряха ваксината на Pfizer. Официално обяснението е разследване на "дефектна" доставка.