70

Анонимен

преди 3 години

Троловете от *** фабриката на западналите политици вият като за последно. Един Спартан сме натоварили с валидол и два Спартана с валериан. Нямаме трети Спартан за момента. Но след 4 април ще пратим 4-ти Спартан за *** фабриката ви с диазепан. Да не получите удар след изборите като останете без работа!Социолозите и анализаторите отдавна не спорят дали ще победи ГЕРБ, а с колко.

69

до 63

преди 3 години

Дайте едно доказателство за кражба!

68

Шушака

преди 3 години

След това иявление трябва да предложат г-н борисов за Нобелова награда. Само той е способем да спаси човечеството от пансемията !

67

до 70

преди 3 години

Скоро ще сложи ваксина. Още има висок праг на антитела. Нали прекара Ковид19? Който е преболедувал ще изчака поне 6 месеца и след това ще постави ваксина ако антителата са намаляли драстично. Не е препоръчително да се слагат ваксини на хора, които скоро са били болни. Има няколко теории защо не е подходящо. Който иска да потърси инфо как повлиява ваксината на човек с висок брой антитела от прекаран Ковид.

66

Анонимен

преди 3 години

По-резонно е да наречеш туроператорите убийци,а туристите по морето -самоубийци,отколкото да приписваш тези определения за ваксинопроизводителите и ваксинираните ! Излагането на слънце е с пъти по-опасно от ваксината срешу К19 поради предпоставката за рак на кожата.А удавените само в България туристи през сезона са около 7-8 на брой.Питам аз от 27 милиона туристи ( колкото са всксинираните до момента) дали има развили рак на кожата ? Да не ходим на море,а ?

65

Анонимен

преди 3 години

А бе той маска не слага, ти ваксина искаш да си сложи!!

64

Четене с разбиране

преди 3 години

Ти да видиш! Невероятна мисъл!

63

Bp

преди 3 години

Те такива ваксини за животни трябва, защото ние заживяхме като животни в обора си. Ако бяхме хора щяхме да се вдигнем като един и да сложим край на тази лъжа

62

Ямболски цървул

преди 3 години

А Боко дали си е сложил ваксина?

61

Койчо

преди 3 години

Нали боко се похвали че ни е направил завод за ваксини ама те били ваксини за животни

60

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Дайте на Боку един...маркуч,да свърши някаква работа;кат премиер е...куха лейка.

59

Умен

преди 3 години

Лъжец и де факто убиец. Когато трябваше да поръчваш Пфайзер, се ската, а сега се мазни на Угур. Нетърпим ***. Да го махнем на 4

58

Кво речи!?

преди 3 години

Къдя ги бе, тез ваксини, къдяяя!

57

Анонимен

преди 3 години

Още малко и после бат Бойко пак ще е на върха след изборите, давай Бойко мачкай

56

ББ

преди 3 години

Верно ли бе нали повтаря за кво са тия ваксини.

55

Анонимен

преди 3 години

ЛЪЖЕЦ И КРАДЕЦ

54

Анонимен

преди 3 години

Повратният момент в битката с COVID-19 е загубата ти на изборите. Точно след седмица ще те ваксинираме да не получиш повече достъп до властта.

53

Оставка@йдуци

преди 3 години

Време ти е да отидеш на гости при Бай Ставри за многая лета.

52

Анонимен

преди 3 години

Кой скри последните доставки ваксини?Кой се ваксинира с тях? Обръчите от фирми пращат персонала, администрацията тайно се ваксинира?За населението - "Ваксини няма, действайте!"Съд за спекулантите по време на извънредно положение и пандемия.

51

До 59:

преди 3 години

Едва ли ще стане:Два милиарда за Ф-ки + скандал с Русия преди изборите.Никакви шансове за останалите партии.