43

Лошо

преди 3 години

Продажни чиновници в ЕК купени от сащ, саботират мира и разбирателството.

42

Анонимен

преди 3 години

До 37Относно външният враг, дали на Русия и трябва? Я помисли малко!Аз познавам едни хора, които имат огромна нужда от външен враг. Русия такава нужда няма.

41

Анонимен

преди 3 години

Ами ще се ваксинира защо не? Малко разнообразие да вкара човека, дъргела не смее да приеме поканата за дискусия в пряк ефир и на Путин му е скучно. Е има и друг вариант, да не се ваксинира, негово право в да прави каквото си иска, може пък изведнъж да реши че му се ходи за риба точно утре.

40

Анонимен

преди 3 години

Путин е велик лидер.

39

Геро

преди 3 години

Хубаво е да ни оставят на мира, сега и завинаги. Но ако спретнем референдум,продажните Български сателити,бандити и комунисти,ще подкрепят руското присъствие . Ето там е силапа на Путин и сие. Дано поне след 100 години господ е по -справедлив

38

Истината

преди 3 години

Пунта мара ще бъде ваксинацията на дъртото кремълско джудже, ще му сложат някакви витамини и пак ще се прибере в бункера!

37

Анонимен

преди 3 години

До 34Не съди за другите по себе си. Ако ти нямаш какво да правиш, то при Путин едва ли е така.

36

Анонимен

преди 3 години

До нЕкой"Дреме му на некой дали ботоксното джудже ще лъже руснаците и русоробите че се е ваксинирал. Само държави от третия свят и руски сателити ползват спутника"Ми, то и без това всичките му изказвания на Путин са за вътрешна консумация. Точно както изказванията на Грушко за "неприятелските действия" покрай шпионския скандал са за вътрешна консумация.В Русия има дълга традиция на капсулиране чрез обявяване на външен враг и това е държавна политика от десетилетия. Така е и сега.

35

Анонимен

преди 3 години

Класата си личи, няма друг държавен ръководител с такъв финес и елегантност в изказа. Няма нужда да се сравнява с онзи лeвак, дето се спъна три пъти в една и съща стълба.

34

Анонимен

преди 3 години

Пак меко им е отговорил, щото можеше и на тия да им пожелае много здраве като на пенсията от другата страна на големия гьол.

33

Анонимен

преди 3 години

Хахахааа, руснака отново на ниво,, Ние не натрапваме нищо на никого" Сега ще отиде спокойно да се боцне и пак ще отиде на почивка в тайгата или където поиска а дедо Джо ще се спъва по стълбите докато се опитва да се качи в самолета.

32

нЕкой

преди 3 години

Дреме му на некой дали ботоксното джудже ще лъже руснаците и русоробите че се е ваксинирал. Само държави от третия свят и руски сателити ползват спутника

31

Анонимен

преди 3 години

И кво излезна....оня дъртака във Вашингтон се боцна с частна ваксина преди месеци, пък ултра одерната и ефективна РУСКА ДЪРЖАВНА ваксина още си чака да се ползва от ПУТИН? Що така бе?

30

Путин

преди 3 години

До АнонименНе сме родени от молитви че да умрем от клетви!

29

Активист на БСП

преди 3 години

А другарят Борисов кога???

28

Анонимен

преди 3 години

До 21Ето, вие сте явно ваксиниран и агресивен. Обаче сте анонимен. На улицата ако имахте татуировка на челото, че сте ваксиниран щях да ви заобикалям с децата.Мисля че е честно. И ние неваксинираните имаме права.

27

Анонимен

преди 3 години

Може ли някой да разкаже новината от днес?Дават ти картонче, на което пише, че са те ваксинирали с Модерна, отиваш във ВМА да ти бият втората доза и се оказва, че тихомълком са те боцнали с Астра Зенека.Измамените готвят колективен иск!

26

Реално погледнато

преди 3 години

А Путин хич и не знае че тоя сайт със тия коментари съществува.А дори и да знеше, нямаше да му дреме.

25

От едно време

преди 3 години

Имаше зевзеци в кварталните магазини, дето слагаха надписи : "На вересия от утре".

24

Анонимен

преди 3 години

Интересно дали и той като половината ваксинирани руснаци ще вдигне температура, ще има треска,ще му се вие свят,и имаше един младеж с отекла ръка или това са странични ефекти само за простолюдието?