118

до 108

преди 3 години

от Стар Набор: Не да си кажем доброволно, но все пак ще се избегнат "колатерални щети" при евентуален конфликт. Русия няма да ни "бомби" първа, бъди сигурен. Но на някой друг, чийто семейство е на 10 000 км от България му е все едно, ако той натисне първо спусъка. На мен не ми е все едно, моето семейство е тук в България. Не желая страна ми да е плацдарм за геополитически интереси.

117

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотНекрологът ти се подава от джоба дядка.

116

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотВнимавай да не бъдеш изкормен бокклуко.

115

Анонимен

преди 3 години

До Barba GaniosА пък ти как изглеждаш?Сигурно маската ти е много хубава и изглеждаш прекрасно с нея.

114

Патриот

преди 3 години

докато не избием натовските предатели и америкнаски шпиони опасноста за националната ни гигурност няма да отмине,готвят ни за фронтова държава срещу Русия,затова е цялата тази пропаганда и активни мероприятия със шпионите!Краварите по стар наглосаксонски обичай обичат да водят войни с туземни населения!

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Може и да избухне, може и да не избухне.Може и да опереш пешкира, може и да не опереш пешкира.Ама все си оставаш рублофилен гъзолизец.

112

Анонимен

преди 3 години

Всеки момент под "патронажа" на Щатите и Бидонъ може да избухне война между Украина и ДНР/ЛНР.И тоз път нещата могат да станат много сериозни, дори да излязат извън контрол!И тогава Винету и Гешу пл. ешивото ще се изпокрият в миши дупки, а ние ще оберем пешкира.

111

109

преди 3 години

До 111Те на първото пълнене на памперса, ще забравят задачата.Склерозата не прощава.

110

Анонимен

преди 3 години

Да! И тези пияни са буйствали в някоя кръчма!

109

Анонимен

преди 3 години

До Barba GaniosПък ти си пример за адекватност, нали?От тебе трябва да се учим какво е да си адекватен.

108

до 109

преди 3 години

Точно заради пемперсите никой няма да им обърне внимание. Ясно не си вещ по въпроса.Прочети за Абел първо.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 105Какво значи "само тука"?Често се гонят руски дипломати.Нагли са.20 дни назад например Албания изгони един.То беше за доста по-прозаична причина - неспазване на ковид мерките и алкохолизъм.

106

Анонимен

преди 3 години

До Първо ГлавноЩе ви хванат много бързо. По миризмата на пълни старчески памперси.

105

Анонимен

преди 3 години

До Стар наборАха.Ако не си кажем всичко доброволно, русия ще ни бомби, така ли?Рекет един вид.

104

Анонимен

преди 3 години

Какъв шпионаж бе смешки. Какво има да ни шпионират на нас. Каква тайна може да имаме ние, че да ни я шпионират чак. Нито армия, нито арсенал, нито наше злато, нито нищо. КАКВО МОЖЕ ДА РАЗБЕРАТ РУСНАЦИТЕ, КОЕТО НЕ ЗНАЯТ, ОСВЕН КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА ОЩЕ ИМАТ БОЙКО И КОМПАНИЯ.

103

Първо Главно

преди 3 години

Май трябва да извикат старата школа, вече пенсионери, да покажат как се прави разузнаване, без интернет и мобилни телефони, та да ги открият чак след 30 години, Тогава може и да ги наградят, че са запазили мира, никой не знае.

102

Анонимен

преди 3 години

И на Американците ще им писне,да разлайваме кучетата в Европа! Само тук ли "върлуват руски шпиони"? Разбираме също,и че сме пред избори!-:) А това оправдава всичко!

101

Стар набор

преди 3 години

Смятам, че сме по-защитени, ако руснаците знаят кой, как и къде се разполага със територията, наречена България. Така ще избегнем при един евентуален конфликт случайни масови ракетни удари по цялата страна, потърпевши ще са само чуждите военни бази - оборете ме, ако няма логика в това, но само с факти, а не със сляпа привързаност към новия голям брат.

100

Анонимен

преди 3 години

Гешев не ги харесал, че го гледат лошо и ги гони. Фашиска държава ня ГЕРБ.

99

Григорий Распутин

преди 3 години

До Отечествен Фронт...... Руските солдати не влизаха по къщите и дворовете на хората да ги грабят.... Грабежа на солдотитехе бил толкова голям, че дори националният предател Георги Димитров се е ужакилхи е написал писмо на Сталин да озапти грабежите, убийствата и изнасилвания та извършвани от Червената армия в окупирана България.