46

Анонимен

преди 3 години

колко глупави и злобни коментари! защото бил наркоман. а ако беше родител, бързащ към болницата с умиращо дете и не спрял на стоп палка? пак ли щяхте да се радвате, ако го бяха пребили? толкова ли сте слепи да не видите, че тест за наркотици въобще не е правен преди побоя? просто го настигат и го пребиват? да не би да са му взели проба, да са изчакали резултата, и след това да са го пребили? щяхте ли да оправдаете ситуация, когато нормален човек бъра към болница или родилно отделение?

45

1

преди 3 години

Значи:1. Защо не са го застреляли просто.2. В Казанлък не правехте ли калашници...

44

Анонимен

преди 3 години

Познавам доста полицаи - и особено младите се увличат емоционално - искат да противодействат на лошите наистина.Като им показваш, че ще ги уволниш за всяко нещо - стават цинични и само маркират дейност - без да вкарват душа и сърце в работата - и ефективността им е ниска.Сложен казус е това наистина.

43

Анонимен

преди 3 години

Къде са полицейските синдикати и какви действия ще предприемат?

42

ДДРОнег

преди 3 години

До ПрограмистСпко, бре, от бързане е, не се вдявай толкоз :) пръстите ми са по-бързи от мисълта :)

41

Анонимен

преди 3 години

Да си призная - раздвоен съм.От една страна не е законно да го бият като вече е хванат.От друга страна - боят има ролята на превенция. Законите са ни слабички, като го пребият едно хубаво ще има след това страх да прави престъпления.Това е реалността - има си и за и против.

40

Анонимен

преди 3 години

Доста хора от писалите тук не са готови да живеят и тотално не разбират ценностите в едно съвременно и модерно общество. Тънкият момент между права и задължения тотално им убягва. Бий, за да те уважават е прийом в слабите общества. Уважението не се насажда със сила. Полицията трудно ги хваща, съда лесно ги пускаи накрая всичко се решава зрелищно на улицата. Жалка работаАко вземем кометиращите за представителна извадка, можем да разберем защо в БГ институциите (вкл полиция) са на това дередже

39

ДДРОнег

преди 3 години

До ПрограмистАми да го издияр и него , и на него да хвърлят един бой, ама по-продължителен !!!

38

Анонимен

преди 3 години

За това няма да има ред. Преди месец разнасяха някакъв горски, който понабил бракониер. Сега полицаите виновни. Следващия път за да не излезнат виновни като си роват в носа ще има ама защо не си вършат работата. Тоя обществено опасен индивид в нормална държава щеше да е приключил. Проблема е че се появиха много джeндъри, и незнаят какво искат. Ама така ще е, и правосъдието ни е лошо. Тоя на Милен Цветков трябваше вече да е за 20г в панделата, те доказателства събирали, какви???

37

ДДРОнег

преди 3 години

И аз съм против полицейското насилие - беше много кратко !!!На този путйовец трябваше да го смелят от бой, той е потенциалне убиец !!!

36

Разликата

преди 3 години

Ако биеш ченге е преступление а ако ченгето бие не е ?? егати полицаите те самите не знаят ли че за друго не стават пълни ***

35

Анонимен

преди 3 години

Това видео не е доказателствен материал , затова вътрешното разследване ще свърши с оправдание

34

Одеса 1949

преди 3 години

Ами меко казано, не са прави казанлъшките полицаи!Това, което се вижда на кадрите, си е чиста проба полицейско насилие!Законът е простичък и пределно ясен за полицаите - докато си изпълняваш задълженията имаш големи права - да стреляш, да биеш, да връзваш и т.н. Но нямаш право да биеш когото и да било след като е заловен и не се съпротивлява! Особено пък ако е закопчан или вързан!Това е гражданското право на всеки от нас - да не бъде бит безпричнно от полицията!А иначе, браво че го хванахте!

33

До 14

преди 3 години

Ми да ги уволнят и да си назначават балеринки да им правят реверанси.Къде по-лесно е да си седиш у патрулката и да чакаш края за смяната.Тия хукнали да го гонят. Да го бяха оставили да вилнее на воля и като претрепе някой, на полицаите щеше да им е мирна главата, а защитниците на дрогето щяха да пищят, че полицаите дремят в патрулката.

32

Анонимен

преди 3 години

БКП(с.) винаги са били в топли връзки с криминалите!Криминалите винаги са симпатизирали на БКП(с.)!

31

Анонимен

преди 3 години

Всичко е добре само че това ако беше в нормална държава (ФАЩ например) тоя щяха да го гръмнат като куче. В Англия полицаите вече щяха да са наградени. В Русия това не е новина. В европейската България обаче полицията трябва да се отнася с разбиране към нарушителите.....Ами ако друсането *** беше ударило някой пешеходец брат му дали щеше да е толкова словоохотлив? Да разбира се! Какви са тия гадове че ще му развалят кефа на друсания келеметор пък после даже ще го пребият

30

Анонимен

преди 3 години

Не карай дрогиран - спаси дете!Не карай дрогиран - спаси Милен Цветков!Утре,когато този наркоман прегази някое дете, всички ще кажат - защо полицатите не го биха повече, че дано запомни да не кара пиян и дрогиран!

29

Нормален

преди 3 години

Абсолютно прави са полицаите!Има голям проблем с голяма част от днешните младиЖивеят с безметежното усещане за безнаказаност,не признаващи правила,норми ,закони !Просто има прояви на потресающа малоумщина! А коментарите по долу го потвърждават

28

баба мара

преди 3 години

подкрепям полицаите друг е въпросът че наркоманът не знае по кои свят е живи не разбира какво прави и какво се случва в блока имаме такъв екземпляркражби по мазета и два апартамента развалени ключалки на входните врати по цяланощ оргии викове музика не плаща за асансъора а го ползват ортаците

27

до 17

преди 3 години

За това има съд. Работата на полицаите не е да раздават правосъдие. Научете елементарни работи. Полицаите да си бяха свършили работата когато е трябвало. Престъпници се бият по време на арест, не след това.