135

Анонимен

преди 3 години

dnes.bg подвеждате хората. Цитирайте правилно заповедта.

134

Случаен минувач

преди 3 години

Започна ужасна световна икономическа криза. Дори и богатите държави са вече зле. Само в Германия през 2020 са фалирали над 16 000 фирми. 250 милиарда са преките загуби. https://actualno/europe/nebival-shok-za-germanija-250-miliarda-zagubi-nad-16-000-falirali-firmi-news_1570559.htmlТова иска световният "елит" - клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Целта им е да унищожат средната класа навсякъде по света, за да командват без проблеми!

133

ПЛАНдемия

преди 3 години

Вдигнете се и те ще паднат!

132

Анонимен

преди 3 години

До 163Ако сувенирното магазинче е под 300кв. метра - може да си бачка. Прочетете заповедта."15. Преустановяват се посещенията в магазините с нетна търговска площ над 300 кв. м., предлагащи нехранителни стоки. Нетна търговска площ е площта в съответния търговски обект, в т.ч. щандовете, която е достъпна за клиентите. Забраната не се отнася за магазини (хипермаркети и супермаркети), предлагащи предимно хранителни стоки."

131

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 162 Пий си хапчетата навреме...

130

Анонимен

преди 3 години

Колко некомпетентна статия... от заглавието та до "преразказа" на заповедта. Има и други орязани неща, има и други допуснати... ама сте го пропуснали при "преразказа"

129

Пегъзи Музовски

преди 3 години

Здравей,простолюдие!Честита първа пролет!Честит локдаун!

128

Анонимен

преди 3 години

До ВъпросАми ако мислиш че сувенирите стават за храна и можеш да си ги готвиш и ядеш - значи няма проблем да работи магазинчето.

127

Анонимен

преди 3 години

Махнете от заглавието "10 дневен". България от днес е в локдаун и това ще продължи до към началото на Май месец. Да знаете. И още мерки ще има, спокойно. КПП-тата ще бъдат възстановени. Не е с цел да не се разнася вируса, целта на КПП-тата ще е за да не могат хората да пътуват към София, защото след 10 дни всичко ще се юрне на протест в София. Хората вече почнаха да изперкват от мерки, маски, генерали, щабове...До седмица ще се въведът и КПП-тата. Ще видите.

126

Въпрос

преди 3 години

"- Преустановяват се посещенията във всички търговски обекти, предлагащи нехранителни стоки." ?! Чакайте, че ме ошашкахте! Малко магазинче за сувенири попадала ли в рестрикциите?

125

Анонимен

преди 3 години

158Ако военният режим го водят таквизи генерали като Прецеднета, дето викаше, че вирус няма, дето синчето му по партита ходи и дето извика службите да им даде заповед пред медиите, къде да засилят наблюденията...Направо тия цифри в момента, рай ще ни се видят.

124

Анонимен

преди 3 години

Така ще е до изборите а след изборите всичко ще си работи

123

Не за режим племето

преди 3 години

...за Военен режим е само.Защото крадци и предатели се наплодяват безконтролно !!!!!

122

ДДРОнег

преди 3 години

Срещу "локдауна" роптаят тези късметлии, които по някаква причина нямат тежко болни или починали в своето обкръжение !Учудващо е, но има и такива хора, които не разбират опасността от този вирус, дори и го отричат, не забелязват препълнените болници, засилената смъртност и др. .И да, както винаги има и обикновени ***, платени от някого да роптаят и да всяват различия !!!

121

Анонимен

преди 3 години

Опозицията удобно и популистки мълчи,за да създаде впечатление у обществото,че те вероятно биха действали по-различно.Опозицията използва обществения дискомфорт от мерките,за да трупа политически девиденти с мълчанието си ! За мен това е абсурдно поведение ! Опозицията е длъжна да защити действията на правителството и да обедини хората в тази ситуация,защото е ясно,че те биха направили същото .Нинова по-рано дори обвини Борисов,че закъснява с мерките ! Защо мълчат ? Защо не вземат отношение?

120

Три дни

преди 3 години

След като казаха че ще има затваряне и преди да го направят всички се хвърлиха да ходят по магазини, заведения, фитнеси, спа...като за последно. Този ентусиазъм ще му берем плодовете още 10-20 дни. Така, че локдауна едва ли ще е само 10 дни.

119

123

преди 3 години

Зомбитата да го д..., психично болни! Затваряйте се и оставете другите да живеят нормално! Нямало фашизъм, а?

118

Анонимен

преди 3 години

Тоз пък щял да протестира срещу хунтата ....Абе протестър ,къде си тръгнал бе ,за какво ще протестираш бе ???А БСП,Радев,Мая,Пинокио,Слави ,къде са ?Защо мълчат тея *** ?!Някой знае ли техните позиции относно локдауна ?За правилна мярка ли го считат ?

117

Анонимен

преди 3 години

Какви са рестрикциите?Много слаби, много зле контролирани, много късно наложени. Много ще умрат заради това.

116

темата на нова

преди 3 години

Преустановява се правото на живот.Изборите се отлагат с 3-5 месеца.Ваксинираните го издухват,неваксинираните също.Безработни Бол гладни също.На всички паспорти Зелен ,червен,син и розав да не изглеждаме расисити.И.т.н.