119

археологическаНАХОДК

преди 3 години

Надпис в АНТИЧНА книжарница на Северна Македония: Поради изчерпване на "Историята на Северна Македония ",желаещите могат да я поръчат по телефона. Ще им бъде изпратена с кратък СМС !

118

ода за Мъкедония

преди 3 години

Край Вардарооо...шум се вдига,марсианци ронът сълзи и пъшкат скубейки косите си...ето Самуил пристига и гальовно воеводи си зовееее...Съберете се воеводи Зайо Байо ке ви води към Еуропската уния...Гоце Делчев с пищова си изпуца,рече и отсече:БЪЛГАРИН ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕН!

117

мЪЪкедонски неволи

преди 3 години

Хванали татарските орди Зайо Байо мЪЪЪкедонски и го питали разпитвали дека ти е "ИНТЕЗИТЕТО" бре серсеминооо?Зайо Байо шикалкавайки отговорил:Море войводо Каракачан "ИНТЕНЗИТЕТО" ми е изодзади-ръгай чушки в боба и не питай...и така 30 години гоШИПКАЛИ изодзади!И пак го питат и разпитват:Зайо Байо на какъв язьийк ломотиш?На мЪЪЪкедонски изломотил с пълна уста Зайо Байо и продължил още 30 години да ГО джвака на воеводата...

116

наштоЗахарче къмЗАйо

преди 3 години

Приближила гоФРИГИДНАКУЧКА и съскайки в клепоухото му ушенце прошепнала:"ша ми ПОКАЗВАШСРЕДЕНПРЪСТ а и го плеснала мило по бузките изодзади...От Европата дошли БРЮКСЕЛСКИДЖЕНДЪРИ и го питали разпитвали:Е що ще радим сега?ЕБЕТЕИНЕ питайте,отговорил Зайо Байо и разтворил розовите си бузета.Каква е поуката:КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ШАВАШ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ТИ ВЛИЗА!!!

115

цървул

преди 3 години

До ПроСоТоцялата червена история след 44г.ще бъде пренаписана с истинската история

114

дебарско лайно

преди 3 години

До Анонименпълна дупка еДеБъ която ще бъде зарината на 04.04 заедно с всичките болшевишки отрочета в нея

113

Сата НАТО

преди 3 години

Еми тогава кво сака Захариева? Не може външната министърка да се оплаква, че адресите на българи се изнасят в Интернет, а в същото време колегата и министър на войната се занимава точно с това от профила си във Фейсбук.

112

Сата НАТО

преди 3 години

Тя отбелязва още, че гражданите на Република Северна Македония, които се припознават като българи, биват тормозени и обвинявани, а адресите им се разкриват в социалните мрежи.------Да - от българският действащ министър на отбраната Каракачанов

111

Анонимен

преди 3 години

ама че наглеци някакви връзкари ближещи мазните свински физиономии на великите български мутри политици вече ще казват и на други държави какви да се наричали.. добре че има земи които са останали в Гърция и други държави, иначе и там щеше да има велики български бизнесмени със свински физиономии сега поне има къде да се ходи на плаж без да се разправяме с наглеци от републиката на чалгясалите мутри

110

.!.

преди 3 години

Еми какво може да се каже за нация измислена основана от другаря Йосиф Висариоонович Стаалин!? То в най-скоро време тия ще вземат и ше кажат, че Хан Кубрат е бил македонец и е основал пътво скопие! Не знам дали знаете, *** те казват, че Христофор Колумб бил македонеци даже за доказателство в скопие има един от корабите на колумб, който според македонците бил конструиран в македония! Нищо, че македония тогава не е съществувала! Та така!!! Всичко е македонско! ДА АМА НЕ!!!!

109

нормално

преди 3 години

по сталинскивсе пак да не забравяме кой създаде тази държава

108

Сърбите лъжат 1

преди 3 години

Българите в областта от Османската империя- Македония, бяха 500 години под Ислямско АЛбанско РОБСТВО... А след това от 1913 г, - 80 години под Сръбско Владичество.. Ислямистите Албанци и сръбските Комунисти на Тито, ТОРМОЗЕХА и ИЗМЪЧАХА българите в Македония, общо 600 години и затова те сега НЕ могат да познаят своите приятели от България.... Все едно някой да е отвлечен в гората от Бандити, за дълги години..

107

Сърбите лъжат 2

преди 3 години

И НЕ знам защо са сложили статуя на Александър Македонски в Скопие ?? Тия явно НЕ знаят Историята... А всъщност, точно 50 години, след като гръка Александър завзема Персия, неговия наследник цар Пир напада РИМ ( преди Рим да стане империя) и ГУБИ войната.. След това Гърците в Македония са поробени или изб.ити от РИмляните. А накрая са довършени от Хуните..

106

Сърбите лъжат 3

преди 3 години

Затова и сега в областта Македония има- Българи, Сърби и Ислямски змии- албанци- османци..Българинът- Паисий Хилендарски пише историята на България- "" История Славянобългарска" през Ислямското Османско РОбство, когато всички българи- и в Македония и в днешна България сме били под Робство.. Езикът в нея е близко до езика в Македония в момента.

105

Сърбите лъжат 4

преди 3 години

Българите Георги Бенковски и Георги Сава Раковски участваха в Априлското Въстание за Освобождения на БЪлгария от Ислямско Османско РОбство през 1876 г, когато всички българи и в днешна България и в Северна Македония сме били под РОбство..А през 1934 г. , българинът Владо Черноземски уб.ива Краля на Сърбия и Югославия за да може отново да се обединим всички българи.

104

Анонимен

преди 3 години

Антибългарската пропаганда в РС Македония се дирижира от Белград чрез многобройните си агенти!

103

софиянец

преди 3 години

А така, така трябва на *** кратуни в Скопие

102

Анонимен

преди 3 години

Захариева, не констатирайте факти а действайте.Действие не виждаме.Какво чакаш???

101

Българин

преди 3 години

А бе, Захариева, не разбра ли, че е крайно време да построите телена ограда с ток по границата със Северна Македония ??? Време е да им кажете сами да се оправят с Европа ! Стига сте досаждали на истинските българи с евтини препирни !!!

100

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега хора, нЕма нужда да се обинявате :)) Макетата гледат от нас, виждат и се интересуват какво става при големия си брат, разочаровани са тотално и по български почват да ни плюят като за световно със съдействието на сръбските им медии :) Нещо странно ако съм написал ме опровергайте :))