57

Анонимен

преди 3 години

Квоти за бели хора на ръководните постове в Мозамбик.

56

Идеалист

преди 3 години

570 4 !ОТГОВОРИЧИТАТЕЛпреди 18 минутиХората се избират по това какво знаят и могат.А не по цвета на кожата и пола.Тези които не знаят и не могат - търсят оправдания.Това е най-умното, което намерих във Форума!

55

пияница мистик

преди 3 години

Тази статистика накрая важи и за тук. Ако някой интелигентен човек като мен, който редовно чете коментарите тук, веднага ще види как другарите над 65 години мразят демокрацията и искат социалистическия тоталитаризъм, а младите обичат Запада, САЩ и свободата. Нищо ново :)))

54

Хахах !

преди 3 години

Представете си тези 2мата как правят секс.

53

Анонимен

преди 3 години

Добре де и да пищи черничката че има расизъм и да не пищи ни пари ще вземе ни титла.Май и остава да прави като вятъра и да скимти по разни второразрядни тв шоута колко а мъчили расистите.Искаше и тя да лапне имането ама май само остана с лапане на кларинета на Хари.Не че съм *** ама то ако от всяка *** ставаше кралица ехее..

52

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха тези расисти и бели колонисти, Хитлер щеше да спечели войната. Предлагам да върнем Великобритания на законните ѝ нацистки собственици.

51

Анонимен

преди 3 години

Как беше приказката Който нож вади от нож мира .Създадоха си модерни либерални ценности сега се самоизяждат !

50

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Хората се избират по това какво знаят и могат.А не по цвета на кожата и пола.Тези които не знаят и не могат - търсят оправдания.

49

Анонимен

преди 3 години

Тонката поддържа огъня, той е комунист, анти-комунист, радетел на капитализма и социализма, както дойде, също мрази белите мъже, предпочита черни от Занзибар :)))))

48

Анонимен

преди 3 години

Става забавно през последните години. Нихилизмът не прощава. На всяко прасе му идва Коледа. Дойде ред и на демократическата история и великите им личности.Безпаметни народи лесно се управляват.

47

Анонимен

преди 3 години

О, ае стига с тези либ-ераст-ки ценности!!

46

Анонимен

преди 3 години

Това с цвета на кожата са го измислили тези които навремето са имали сметка да ги дрънкат тия неща. Тук става въпрос как едно нещо което не трябва да има значение, се прави да изглежда много важно. Пак казвам не е въпросът в цвета на кожата а това какви дивиденти можеш да извлечеш от подобно нещо. Но сега всичко се връща. и тези които лаят така неистово просто трябва да са наясно с това. Никой не им е виновен.

45

Анонимен

преди 3 години

Когато няма бели, черните вършат пакости.Когато няма мъже, жените вършат пакости.Поука:белите мъже са господари

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Не се впрягай толкова, Меган е знаела къде е отива....:) Англетатата са си "джентълмени" отвсякъде, те и за това американците ги подиграват :))

43

Анонимен

преди 3 години

Но дали родителите й,които са граждани все пак на САЩ по произход са от колониите на Великобритания,че по тяхна линия на родителите им и техните предци отпреди са били от тези колонии като поданици на института Британска общност както казват монархия от която се състоят тези 54 общности с общо 2,4 млрд. население,ако не са какво право има да намеква,че й намекнали за цвят на кожа или да предизвиква расистки чувства след като всички са расисти сами по себе си в общуване и защита на себеподобните.

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38някои като се родят прости няма как да умрат умни. Ей за това става въпрос драги. И ти си типичният пример за това. Толкова по въпроса.

41

Анонимен

преди 3 години

В Европа всеки е бил гонен от някой съсед. Ако историческата омраза беше пред разума - нямаше да има ЕС.

40

Анонимен

преди 3 години

Историята е доказала и в момента доказва, че черните и жените са и винаги ще бъдат завистливи и подчинени на белия мъж.Какво са техните обвинения в расизъм и плач за справедливост освен предсмъртни викове на поробен вид ***?А жените оплакващи от неравество с мъжете, нима апелите им не са признание в превъзходството на мъжете, в подчинеността им към тях?

39

Анонимен

преди 3 години

Сега пък индийците решили да събарят Тадж Махал, мразели средновековните ислямски завоеватели, които дошли и разрушили техните дворци и направили свои. И се водят дебати. Има един индиец Садхуру им вика на останалите "ама те са от нас, вие няма ли да се зарадвате някой да направи нещо хубаво за вас" (разбира се че е нямал предвид да разруши вашето и да ви направи нещо свое). Къде щели да ходят туристите в Индия. И така

38

Анонимен

преди 3 години

Е как пък всички харесват блондинки, даже се налага да се изрусяваме белким ни уважи някой, аре стига