441

Мда

преди 3 години

..Какви западни ценоости - гейщина, джендъризъм, извращения..... Ами, уважаеми, що пък не, точно това имам предвид. Аз съм средностатистически, семеен, с деца, православен, консервативно ориентиран човек, но нямам нищо против ***, гееве и прочее; всеки има право да е такъв, какъвто си иска, стига да не пречи на другите. За мое доволство, за щастие и на преобладаващите човеци, съществуват и банки, капитализъм, демокрация и пр. А и такива като вас, за има кой да ни вдига самочувствието.

440

Мда

преди 3 години

Америка, при всичките си недостатъци и несъвършенства, е държавата, която от около век гарантира сигурността и добруването на планетата. И на мен ми харесва повече европейският държавен модел, по - социален е, но това е положението засега. Асолютна справедливост, добро, зло в чист вид просто не съществуват. Демокрацията ми харесва, за щастие и на повечето от съзнателните индивиди, които се справят и живеят добре в пазарни условия. Това, разбира се, не се харесва на пролетарстващите индивиди.

439

до Див петел

преди 3 години

От доста години не Русия, а Китай е големият икономически и военен опонент на САЩ. ЗАмисълът на президентите на Северна Америка да победят поотделно двете държави няма как да се осъществи, защото Китай иска (и ще постигне) първото място по икономика. САЩ тръгне ли на война с една от двете държави (предпочитат Русия) ще получи в отговор комбиниран удар от Русия и China.Това е ясно като 2+2=4. Ако тръгнат да изтощават икономически Русия, Китай ще стори същото спрямо САЩ, което и сега прави.

438

ДО 498

преди 3 години

Какви западни ценоости - гейщина, джендъризъм, извращения, конфискуване на деца, тотален контрол, заробване от банките, маски на устата да не приказвате, ваксинки с чипчета и наноботи, 5 G облъчвания, пръскане с от самолети сотрови, зобене с ГМО и хиляди химикали - това ли са ви ценностите!

437

Анонимен

преди 3 години

АМЕРИКАНСКИЯ ФАШИЗЪМ ЗАВЛАДАЯВА СВЕТА!ДА СПРЕМ АМЕРИКАНСКИЯ АГРЕСОР ВСИЧКИ ЗАЕДНО!

436

Мда

преди 3 години

Интересно е, защитаващите сегашната политиката на Русия индивиди, каква ценностна система имат. Там капитализъм и демокрация в класически вид няма, болшевизмът се трансформира в някаква изродена форма на олигархия с мутренско-милиционерски модел на съществуване. Западният модел на цивилизация по принцип допада на способни хора, които знаят, могат и успяват. Очевидно е, че за да ти харесва руският модел трябва да си ппрост, гладен, неудовлетворен от живота, вселената и всичко останало.

435

към Stoedin

преди 3 години

Отговорът на Вл.Путин към президент Biden би могло да се процедира като "Г-н Байдън, вие сте човек на преклонна възраст, така ча би било по-добре да си гледате здравето, а не да давате класификации на вашите колеги. Всего хорошего!"

434

Анонимен

преди 3 години

И КАТО РЕЗУЛТАТ ОТ ТОВА ПУТИН СЪБРА РУСНАЦИТЕ НА СТАДИОН ЛУЖНИКИ ЗА ДА ПРАЗНУВАТ 7 ГОДИНИ ОТ ЗАВРЪЩАНЕТО НА КРИМ В ТЯХНАТА ЕСТЕСТВЕНА РОДИНА- РУСИЯ. КАК ОБЯСНИ ТОВА ЕСТЕСТВЕНО МЯСТО- НАШИТЕ ДЕДИ СА УСВОИЛИ ТЕЗИ ЗЕМИ И НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА ТЯХ.

433

stoedin

преди 3 години

Чак пък да го е нарекъл? Съгласил се е че Путин е, което може да се окаже и вярно... Малко пресилвате нещата в медиите...

432

Див Петел

преди 3 години

Това че чисто технически Путин като кадър на КГБ е убиец всички го знаят или се досещат, но това че държавен глава на друга държава, в интервю за пресата нарича друг държавен глава "убиец", това вече е чутовен дипломатически скандал и показва само едно - САЩ взима курс на открито противопоставяне с Русия, което не е добре за света. Не може да става дума за случаен гаф. Това е открита враждебна провокация целяща да изостри още повече лошата международна атмосфера. Байдън няма кво да губи.

431

сега

преди 3 години

ако се разбере, че президента на Занзибария е умишлено убит от краварите гледайте ко става с негретата в кравария.

430

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Българин до 482 Абе щом защитаваш един кукунделник който е президент на злото наречено САЩ ти си умствено дефектният .Нормален човек никога няма да е на страната на държава убиваща други народи . Като във Либия 100000 души а във Ирак 600000 невинни хора и държава която на всеки 12 минути хвърля бомби по сета .Така че ти не си във ред и със умствена деменция.

429

Хм

преди 3 години

Провали им се "Новия ред" и затова ги избива на истерия....

428

Анонимен

преди 3 години

Крачещият некролог Байдън се държи като макак с граната в ръката

427

Българин до 482

преди 3 години

ля ля, научи малко граматика, неграмотен си! Мисленето ти е също дефектно.

426

Словянин

преди 3 години

Да, щом начело на ФАЩ е луд с деменция, да почнем да учим китайски, приятелски съвет.

425

Дреме му на Путя

преди 3 години

По времето на царуването на Путин (от 2000 насам) в Щатите са се сменили 5 (пет) президента - Бил Клинтън, Дж.Буш младши, Барак Обама, Д.Тръмп, Джо Байдън. За Путин Джо Байдън е поредният клоун с когото ще се здрависва на световните срещи на Г6 и Г20

424

Анонимен

преди 3 години

До ЕпаСамо в Чечня са 250 хиляди.

423

Епа

преди 3 години

технически Путин си е убиец, като бивш шеф на КГБ със сигурност е пратил повече от един човек на оня свят.

422

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронт"Срам и позор за народа на САЩ да си изберат такава откачалка като кукуто Байдън"Дип харен президент си избра американския народ, ами теб не те бива теб.