35

Анонимен

преди 3 години

"пишат ми минус"

34

Анонимен

преди 3 години

Можете ли да четете, не можете ли?Пиша ви нещо, което може да се намери в Гугъл.Не съм като русофилските *** да си измислям врели некиели.Те пак ми пишат минус.Явно и за минусите им се плаща.

33

Оруел 1984

преди 3 години

До лека нощВ Китай имат "Extermination" бусчета. Качват те на спирката и те разтоварват в гробищата, в случай че си направил мисло-престъпление.Напълно легално.

32

Джендър Джендеров

преди 3 години

До Хммм... Аз съм тайландски ***

31

лека нощ

преди 3 години

Защо мислите че в САЩ има масови разстрели ,а в Китай няма!?В САЩ и Израел Чипират без да подбират!

30

Хммм...

преди 3 години

Ако китайците имаха зор да показват, че са сила, в момента в интернет щеше да Е ПЪЛНО с китайски ***.Интересен факт е, че няма нито един китайски ***, а само про-руски и про-американски ***.Това е достатъчно за да създаде ефекта "хммм..."

29

Поп Грую

преди 3 години

Пасквил от Гуардиън? Не, мерси...

28

Нередовния

преди 3 години

Редовно, когато съм нередовен, влизам в ченълинг и използвам канала "звездите ми го говорят"Казаха ми, че за да оцелея в новия свят, трябва да съм чeрeн *** с чип.

27

до 26

преди 3 години

Имаш си ГУГЪЛ отвори и чети.Днес и СЕГА24% от световната икономика се падат на САЩ. БВП на сащ са 90 000 долара годишно, което е 3 и половина пъти по-голямо отколкото на целия останал свят.Следващите са Китай с 16,9 % дял от световната ищономика.Следва Япония с 7,9%.Любимата ти Русия е с 1,68% от световната икономика.

26

Та кой е свободен

преди 3 години

Абе защо в Китай и Русия има закони против чипизацията на хора,а в западният демократичен свят няма!?Казват че технологията толкова е напреднала че вече гледат през очите на жертвата като през видео камера!

25

Хмм

преди 3 години

Всеки ваксиниран прекарва тежки симптоми на Ковид?Нали уж се ваксинирате, за да не карате Ковид? ... то кво излиза?Ваксинирате се, карате Ковид и за капак после сте едни неестествено червендалести... да не се окаже после, че имате някой синдром от тия неизпитани ваксини?

24

Факт

преди 3 години

До пандемията в света са били чипирани близо 6 милиона човека от службите за сигурност,а с ваксините може и да надхвърлят 100 милиона души!

23

Анонимен

преди 3 години

До МонкатаЗаблуден си. Китай отдавна е първа световна икономика, а САЩ са много след тях и продължават да изостават.

22

Джендър Джендеров

преди 3 години

До 22 Може

21

Монката

преди 3 години

До АнонименГрешна ти е информацията щатите са първи с голяма разлика от китай .япония е трета а германия четвърта.колкото за русия тя бе изместена от южна корея и вече е на 12 място.чети повече ***

20

Анонимен

преди 3 години

Вие хубаво сте се загрижили за Русия, Китай и Индия, но какво става в Израел където васкинираха цялото население. Преди всеки час имаше новини за Израел как масово ваксинират, защо сега няма новини за резултатите от масовото ваксиниране, колко са намалели сличаите с ковит, що така няма новини?

19

Говедар

преди 3 години

Боже, колко *** пишат по-долу

18

Макумба

преди 3 години

Байдън ми обеща безплатни бургери. Само стековете и бургерите имат значение!

17

Анонимен

преди 3 години

Аз съм Веган

16

Анонимен

преди 3 години

Китай е първата световна икономика, Индия е третата световна икономика, а Русия наскоро измести Германия от мястото и на пета световна икономика и продължава да се развива въпреки кризите и трудностите. Не ги мислете, гледайте си батака на запад.