81

Пиринджията

преди 3 години

ОСТАВКА бате бейко

80

Пич

преди 3 години

Чакайте бе, нали Мангъров казваше, че този вирус няма да го бъде след юни миналата година? А, ама той не позна сефте.

79

СИК-ТИР

преди 3 години

Целта е да има страхи да не гласуваме.Щото Бай Бойко иска още да краде.Лекарят като ти вкара ваксината,получава 10 лева.30 ваксини днес - 300 лева доход ЗА ЕДИН ДЕН,ЗАПЛАТАТА -ОТДЕЛНО

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 83 мангъров нали така каза тези дни " Болниците са препълнени ,защото приемат всякакви хора , само когато човек не може да диша , тогава трябва да бъде постъпва в болница "после като почине обаче казват - " ама той е потърсил помощ мноооооого късно "Депутати , политици , разни богаташчета и да кихнат веднага им намират място в елитните болници . Обикновените хора ще го отнесат

77

Истината

преди 3 години

Сега ако поясни и колко се очаква да бъдат частните Ковид болници...

76

Demonaz

преди 3 години

За кое се готвят по-точно? За последните пари,които ще вземат ли ? Може би за дързост и красота 6898 епизод + Заразно зло ?

75

...

преди 3 години

И какво стана с "българския опит"?Май пак ще се прочуем...

74

Кокич

преди 3 години

Г-н професора да си се подготвя той. Аз няма да му живея във филмите и пропагандите! Не ме интересуват вашите новини, мнението на професора и всеки друг *** решил да тормози мирното население чрез медиите!

73

Анонимен

преди 3 години

"Щом можеш да дишаш, значи не си за нас". Това е казано от лекар на Ковид - болен, чакащ за прием. Това е състоянието на здравеопазването в момента.

72

Анонимен

преди 3 години

До fighterГЕРБ няма как да са са съсипали България, защото тя вече си беше съсипана. Със сигурност обаче, не направиха нужното, че да я измъкнат от тинята и даже я натикаха още по-надолу.

71

Анонимен

преди 3 години

Частните скъпарски болници ще останат полупразни. Който има пари ще се лекува луксозно.

70

д-р Начев

преди 3 години

Когато от ГЕРБ спечелим изборите българската православна църква ще обяви Бойко за светец и така свети Бойко ще може да стане доживотен наследник на българския трон ,като обявим България за монархия.Да живее свети Бойко наш лидер и спасител и повелител на Ковид 19 и българските болници.Благодаря ти свети Бойко,че те има,а аз съм директор на болница.

69

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71 70% са около 5 млн души , останалите 2 млн няма да се разболяват В момента активните случаи са 47 000 , в болница - 7600 , някъде над 16 %. От тях 8% са в интензивни Ако запазим съотношението - около 800 000 ще са за болница , а 64 000 в интензивно отделение Това е положението , няма как да стане

68

Маке от Северот

преди 3 години

Хубаво е че английския щам започна да удря и малките татарчета!!!

67

до 70

преди 3 години

И продължавай остава 1 милион или малко по малко които им трябва болнична помощ , и повечето от тях ще оцелеят ако я получат, ама няма толкова легла и лекари затова 95 % от тях остават без медицинска помощ и умират не от това че са заразени от ковид , а от комбинацията ковид и липса на медицинска помощ.Това вече се наблюдава в някои държави вече.Така че има ноу хау.

66

Тракором

преди 3 години

Хубаво е когато умират славянски окупатори!!

65

Лекар ихтиманец

преди 3 години

Как си с парите на ръка? Искаш ли още от твои колеги лекари?

64

Мутафчийски

преди 3 години

От понеделник маските задължителни на открито! Преборих се най на края!

63

Кристиян с джипа

преди 3 години

Това е подгряване за локдауна, който мафията в бели престилки и ГЕРБ гласят от понеделник. Този път освен КПП-та ще има и вечерен час от 22.00 до 06.00 с яки глоби за "нарушителите". Вече е решено, всичко останало е постановка.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52 В Швеция , Беларус са нямали строги ограничения , даже почти никакви Колко души са минали там през вируса , първата -7% , втората - малко над 3 %, това според официалните данни И много случаи да са били безсимптомни , по-леки и да не са регистрирани,пак са твърде далеч от 70%