145

до 157 Анонимен

преди 3 години

сигурно не знаеш КОЛКО МНОГО СИ ПРАВ, ако случайно Нинова състави правителство точно това я чака и ще й се случи

144

Българските историци

преди 3 години

Нито един от тях не е написал следната версия: Третото българско царство - фарс и колониален режим. И от гледна точка на историята аз считам, че някой трябва да поправи тази грешка. И имам идея за нова книга: Истинската българска история на Третата българска държава! Дневници и нощници друг път - три лъва на корицата и втория лъв реже с ножица опашката на третия. Айде сериозно аз ще я напиша, ама ще е много неудобна книга за много държави и за много аристокрация ....

143

АНОНИМЕН

преди 3 години

Панацеята се казва "дряновица". Действа безотказно, 100% ефективност, доказан дълготраен ефект!

142

Анонимен

преди 3 години

БИЕ ОТ БСП ЩЕ ПРЕМАХНЕМ ВИРУСА!МАНГЪРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

141

Тялото

преди 3 години

Тука въпроса не е кое е по-важно, а кое има значение за разпространението. И ако погледнем назад, това очевидно са градините и училищата. Недвусмислени са данните.И понеже никой не го споменава- спрени са плановите операции, но само по здравна каса, ако си платиш влизаш. На единия етаж берат душа с ковид, на другия правят липосукции и гръдни импланти.

140

мак

преди 3 години

По-строги мерки това на практика означава да затворят всичко, включително и галеника- кръчми. Кой ще си го позволи преди избори? Пък и не върви някак си след хвалби на т.лупа пак да въвеждат нови ограничения. Освен ако бройката нови болни е лъжа и манипулация, за да уплашат хората и да ги откажат от гласуване.

139

Анонимен

преди 3 години

До Казвам ти веднагаДа ти кажа и аз - аз нямам нито един починал колега и приятел но имам 17 приятели, 12 колеги и 14 роднини които го изкараха повечето леко, някои по тежко.

138

до 150 Анонимен

преди 3 години

залагам... Мангъра ще бъде и така сухите съчки ще изг.орят, ще останем поне по-свестните

137

Казвам ти веднага

преди 3 години

До Кажете ми бе,И аз имам трима починали приятели, двама колеги и 4 родителя на приятели.....А самовлюбените З като теб ги виждаме всеки ден и затова сме на това дередже. ;)

136

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът винаги е бил мизерия и бедност, започва да се подобрява положението при Ерата на Сталин, когато Сталин изправи Русия на крака, и капиталистите трябваше да поддържат по висок стандарт иначе ги чакаше и тях револяция. Но 90та СССР си отиде, и от тогава капитализма е на командно дишане, а откакто Путин прожектира неговите "мултики" капитализма вече е в кома, "ковид мерките" са крайни мерки, локдаун на системата защото не знаят сега какво да правят. Няма нищо общо с грипа.

135

ШашмаЗенека

преди 3 години

Началото е код666вид.

134

Анонимен

преди 3 години

Балтов ще е новия министър на здравето!Залагаме ли?

133

Анонимен

преди 3 години

Балтов иска мерки, но Мангъристите искат СВОБОДА. А свободата иска жертви - само 5-10 хилияди.

132

Чоко

преди 3 години

Не виждам какво търси в ЩАБ-а за борба с пандемията един ортопед. Спомням си като малък , че почти всяко счупване се гипсираше и след 40 дни гипса се сваляше. Малко раздвижване и си ОК. В последните години дори и най-елементарното счупване се оправе само с операция, което води до много по-бавно възстановяване. Преди години дъщеря ми си счупи ръката. Атидохме в Пиротов и веднага назначиха операция. С няколко обаждания обаче наместиха ръката, гипсираха я и детето се оправи.

131

Анонимен

преди 3 години

Ух, да та щипна по бузките! Браво, добре се грижиш за себе си. Този вирус по *** не ходи.

130

Анонимен

преди 3 години

Тоа кво се панира? #нямапроблем #хораумиратвсекиден

129

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът се срина. Срина се през 2008 година. Болшинството от хората не разбраха, както и днес не разбират, че им сменят финансовата, социалната и икономическата система чрез "ковид мерките". Ковид мерките нямат нищо общо с ковид вируса.

128

Питане?

преди 3 години

Следното питане: Защо в Русия и в Белорус които до голяма степен запазиха здравната система по модела на СССР нямат проблеми с ковид-19 - не че нямат вирус но болниците поемат и лекуват тежките случаи - и всичко там работи нормално, фирмите не фалират, икономиката работи и хората не губят работата си.

127

Анонимен

преди 3 години

Професорчето бая големи бузки е заформил. Няма вид на изтормозен човек "на предела си". Явно возенето в джипката и хапването на суджуци си казва думата

126

до 137 Кажете ми

преди 3 години

ако водиш такъв начин на живот в реалния свят, а не ВЪВ ВИРТУАЛНИЯ, съвсем скоро ще се разцивриш, че нямало болично легло за теб