45

До 40 с нулевата

преди 3 години

Я си гледай работата бе! Нулева година да обявявали. Твоите чавета като не са учили, не означава, че останалите не учат и не знаят. По-добре да направят изпити за всички класове в края на годината- няма значение дали са били присъствено или дистанционно. Да се види черно на бяло дали тия, дето са ходили присъствено знаят толкова много. На бас, че са супер зле. Майките им само кудкудякат по форуми и фейс-групи, вместо да ги възпитават и контролират.

44

Младенчо

преди 3 години

На 7 годинки съм и от три години се обучавам по различни неща в различни модули онлайн. Да правя го за неща, които могат да се учат онлайн. Паралелно ходя и на работа. Това си е мой избор, но и на всички останали хора с които съм се срещал по групите. И там има такива, които учат и такива, които се скатават... Мислите ли, че в училище няма? Или когато не ги виждаме те проблемите ще изчезнат или някой учител ще ги реши вместо нас? В момента работя по нещата, които съм учил онлайн.

43

Калашников

преди 3 години

Нещо е в грешка активистката. Доста ученици също искат дистанционно. Така не си губят времето и са в безопасна среда, остава им време за свободни занимания, спорт и разходки. Защо трябва да е в училище? А, да, да не се мотаят вкъщи - цапат, искат ядене поне 5 пъти дневно и т.н. все досадни ангажименти за мамите .Иначе сутрин в 7,30 го водиш с десетачката, вечер 18,00 го вземеш каталясало, малко телевизор и хайде в кревата. Лайф! Познати завършиха елитни университети в чужбина почти без да ходят

42

Анонимен

преди 3 години

Какво диктува реалността ***, СофиЙо..? Допускаш ли, че има и работещи родители? М? Съжалявам, че нямаш "багаж" между ушите, главата ти е една поцинкована кофа...

41

Анонимен

преди 3 години

Те пък като учат присъствено, та са едни ученолюбиви, едно образование получават, едно чудо! Затова на матурата предни години около 50% са с двойки. Сигурно щото са учили онлайн, когато още нямаше такова, а? Ама тогава на такива родителки им беше лесно да хвърлят вината върху учителите, да се оплакват, че те не са им научили и възпитали детето. А сега им е много кофти с онлайн обучението, защото или върху детето си трябва да хвърлят вината, или трябва да признаят, че проблемът е в родителите....

40

Баба Яга

преди 3 години

Който иска, може и онлайн да учи. Който не иска - и присъствено няма да научи.

39

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно ! - дистанционното образование си е супер.Ето и примери ! - паренка ша духа и Ханко Брат е улица в София.Така пишат днешните ученици и не само те ! - какво му е на това обучение , направо си е идИално.

38

Анонимен

преди 3 години

Обявявайте нулева година ВЕДНАГА!!!

37

София

преди 3 години

Аз нямам деца и не искам да имам, защото те са идиотчета и не искам да ги гледам вече 68 години, но смятам че дистанционното обучение в електронна среда е бъдещето на човечеството.Иначе ако я питаш тази родителка нейните деца са най-умните, най-способните, най-адаптивните. Изобщо най-най-най. Обаче реалността диктува друго.Съжалявам такива хора.

36

Анонимен

преди 3 години

От три години се обучавам по различни неща в различни модули онлайн. Да правя го за неща, които могат да се учат онлайн. Паралелно ходя и на работа. Това си е мой избор, но и на всички останали хора с които съм се срещал по групите. И там има такива, които учат и такива, които се скатават... Мислите ли, че в училище няма? Или когато не ги виждаме те проблемите ще изчезнат или някой учител ще ги реши вместо нас? В момента работя по нещата, които съм учил онлайн и не, нямам по-малко знания ...

35

София

преди 3 години

Това сигурно е поредното майче, дето няма търпение да разкара децата си на училище, че да може да излезе, я до молчето, я да клюкарства цял ден във фейсбуук, я да прави други купища безсмислени глупости, но не и да обърне внимание на децата си.Иначе ако я питаш - нейните деца са най-умните, най-способните, най-адаптивните. Изобщо най-най-най. Обаче реалността диктува друго.Съжалявам такива хора.

34

Анонимен

преди 3 години

Истеричните даскали нещо много надигат главица. Лежане по цял ден, заплатите им вдигнаха и си мислят че управляват света. А истината е че болшинството са толкова зле, че повече няма на къде. Да не говорим че е пълно с такива некадърници, станали педагози на петдесет и няколко години, за да може да се пенсионират с десет годишен стаж, да вземат пенсия и дванадесетте заплати накуп. Пълна трагедия.

33

кмето Кире

преди 3 години

е аз като немам убразувание да не ми има нещо нема ми нищо и нали затова съм партиен секретар на герп у село

32

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е, всичко по желание да става. Който иска да води децата на училище, който иска да си ги гледа вкъщи. Съответно и учителите, ако не искат да работят присъствено да излизат в неплатен отпуск. Ама някакви хронично болни, недъгави и сакати да вменяват вина на чужди хора, заради собственото си "здраве" не го разбирам... Ако им е писано да пукнат, ще пукнат. Рисковите групи трябва да се изолират и затворят, не здравите и работещите.

31

Lan

преди 3 години

8 Аз пък смятам, че учителите вършат много добра работа и в онлйан обучението! Където е имало проблем е било, защото аз като родител не съм успяла навреме да отреагирам. Децата се скатават да и в училище се скатават.

30

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

ВСЕЧКИ КОИТО НЕ СА ОТ ГЕРБ СА КОМУНИСТИ. НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ НАЙ-ПОСЛЕ И НАЙ-ВЪРЛИТЕ КОМУНИСТИ СА ОТ ГЕРБ.ДИСТАНЦИОННОТО НЕОБУЧЕНИЕ Е БЪДЕЩЕТО НА ТАКИВА КАТО МЕНЕ.

29

До 21

преди 3 години

А ти пък кой си,за да твърдиш обратното бе ?

28

Анонимен

преди 3 години

Те сега си видяли кво им представлява хлапето и толкова се стресирали от тази близка среща с действителността, че бързат да го пратят пак на училище, за да не си разбиват илюзиите като го гледат що за чудо е.

27

Анонимен

преди 3 години

Абсолютно права е !!!!

26

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Капитализма създаде интернет, а комунизма създаде интернационалната дружба - интерминет!