17

д

преди 3 години

Не могат да принудят никой да се лекува (било то с ваксина, антибиотик, операция или химиотерапия), особено с препарат, който не е тестван дори на винена мошица.Една лъжа като я натресеш 100 пъти, става на истина. Медиите са корумпирани. Политиците също. А капиталът - той трябва да расте на всяка цена. Не забравяйте!

16

Анонимен

преди 3 години

Стотиците смъртни случаи след ваксиниране с AstrtaZeneca са просто случайност и нямат нищо общо с ваксината, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо.

15

Анонимен

преди 3 години

приятелка, имала глупостта да се ваксинира с АЗ. 2 дни й било много лошо, после отшумяли главоболието и температурата, но вече две седмици нямала никаква енергия.Глупости. След два дена всичко минава. Бъзикала се е с теб. Като те видяла като един напрегнат антиваксър, какво друго да направи? То не е за изпускане да пуснеш един такъв по пързалката. :)))

14

11

преди 3 години

Аммма, естествено, как ли пък не?!

13

Анонимен

преди 3 години

Простолюдието не може да разбере, че смъртта на жената няма нищо общо с ваксината.

12

Анонимен

преди 3 години

Мой приятел се ваксинира с АЗ.Първият ден вдигна температура, на другия ден я свали и това беше всичко.Друг приятел се ваксинира с Модерна - два дена имаше всички признаци, че се разболява плюс температура. Както и болки в лимфите.След 3 дена всичко отшумя.Явно реакциите на организма са на лице.Навремето като ни ваксинилаха с ТБЦ имаше подуване и възпаление на мястото на ваксината.

11

ПастаЩека

преди 3 години

Вервам Ви. Верно и Честно!

10

Анонимен

преди 3 години

Предизвиква Емболия Емсърбия

9

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека е качествена ваксина.Проблемът е, че я продават евтино.А всичките тия динозаври, които си продават ваксините на космически цени сега са се организирали да ги плюят, защото им подбиват цената.

8

Ко? Нье!

преди 3 години

Тази реакция е толкова предвидима, колкото и на прегладнялата строителна гилдия, която усилено агитира за shiбаните технически паспорти. Заговезни е, но някои неща са непростими, както ще констатират алчниците един ден.По темата - сутринта говорих с приятелка, имала глупостта да се ваксинира с АЗ. 2 дни й било много лошо, после отшумяли главоболието и температурата, но вече две седмици нямала никаква енергия. Много е изплашена. И това са само незабавните ефекти...

7

Яница

преди 3 години

Малко верятно е вирусът някога да бъде напълно эаличен!!! Биологична война эа която някой ден - някой ще отговаря эа тоэи геноцид над човечеството!!! А и единственият вирус, който е иэкоренен от човешката популация, е тоэи на едрата шарка!!! Светът тотално е обеэумял хвърлиха чумата и сега всеки да се спасява както може!!!

6

123

преди 3 години

Какви пандемии, какви ваксини. Искат да изтровят населението и да наложат фашистки режим. В медиите 90%+ от новините са лъжи.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНа бързо създадени и бързо одобрени и трите ваксини ...и си мислят че всичко е на ред ,и ще правете милиарди ) да ама ще е много трудно )..и кое е трудното? Милиардите си текат към едни фармацевтични джобове..ОФцете си блеят..

4

Анонимен

преди 3 години

На бързо създадени и бързо одобрени и трите ваксини ...и си мислят че всичко е на ред ,и ще правете милиарди ) да ама ще е много трудно )

3

преводач

преди 3 години

Превод от "адвокатски" език - явно има повишен риск от нещо сходно, което обаче не се нарича белодробна тромбемболия.

2

Анонимен

преди 3 години

Бъди отговорен!!Сложи си ваксина за която никой не иска да носи отговорност!!

1

Анонимен

преди 3 години

Странно твърдение, след случая с тримата норвежки лекари. Вярва ли някой, че и тримата са били със съпътстващи заболявания.