218

Българин

преди 3 години

ВМРО е единствената партия в България, която защитава националните ни интереси, не се прекланя пред чужд натиск и казва нещата такива, каквито са. Затова тази партия обезателно трябва да бъде в българския парламент като коректив на всички чуждопоклонници!

217

Недоразбрал

преди 3 години

Нормално за ненормалните в ЕП е,Да си всякакъв друг,но и не хетеросексуален?Да стимулираш разрушаването на Християнската цивилизация и христианското семейство за сметка на извратени и последващи комунизма и фашизма идеологии?Да си загрижен повече за черен на цвят,чужденец по природа, с друга религия с друга от нормалната сексуалност,отколкото за всеки хетеросексуален,бял,европеец християнин,който е в основата на чудото наречено Европа и в което всички драпат да се заселят и разрушат?!

216

Иван Иванов

преди 3 години

Ако ги няма тети предразсъдъци, за всеки си има човек, за всеки влак си има пътници , но в случая тези хора стоят сами, осъдени от обществото до живот в самота, защото според такива като теб, това хората да се обичат не биро нормално.

215

Анонимен

преди 3 години

Браво. Печелят гласа ми. По-добре от Бсп или Атака

214

Анонимен

преди 3 години

Иван Иванов, ти не си със всичкия си бе! Или са ти промили вече мозъка.Може ли да обясниш къде отива този свят, ако по тъпата ти логика утре обществото се състои предимно от момче-момче и момиче-момиче????Ами много просто - няма да има хора, след известен период от време.Това не ти ли минава през кухия мозък?

213

Анонимен

преди 3 години

Браво!Добро изказване, добра насоченост.Лошото е, че ВМРО в ролята си на патерица за ГРОБ до сега действаше по друг начин - съдействаше на ГРОБ за въвеждане и прилагане на вредните за България полотики, които им спускат от американското посолство и техните пионки от ЕU.

212

Иван Иванов

преди 3 години

Защо например момче и момиче да могат да стоят на пейката или в заведение и да се държат за ръцете, и да се целуват пред всички, а пък две момчета или момичета да не може ,било натрапване, как така, трябва да разберем, че телата са като дреха, важното е каква е душата в тази дреха, ти харесваш душата, а не тялото на човека.

211

Анонимен

преди 3 години

Браво на Джамбазки и ВМРО.За съжаление не съм видял другите партии, дори да мислят нещо подобно, камо ли да го казват

210

Патриот

преди 3 години

ВМРО е банда ,и терористична органиьация. За справка Историята.

209

Анонимен

преди 3 години

До Иван Ивановвсеки да си обича който иска но не да ми казват какво да мисля и как да постъпвам.Секс малцинствата никой не ги закача за нищо даже са на мода.Винаги за работа се предпочита човек от секс малцинствата за работа пред хетеросексуален .Никой не им пречи само че те искат да ходят по улиците и да врещят за което друг биха откарали в полицията за нарушаване на реда.

208

забрана

преди 3 години

да се забрани на каквато е и да е нетрадационна сексулана ориентация.Как така ще ни налагат какво да мислим.Това го има само при фашизма и комунизма.Извр-атени политици!!!Получават в европейския парламент по минимум 30 хиляди евро на месец няма с какво съществено да се заемат ли.Европа няма ваксини, няма въоръжение, Европа тъни в хаос и разруха тия в Европарламента само с глупо-сти се занимават.

207

Анонимен

преди 3 години

Безчувствените немци, австриици и т. н.,по половите работи,въобще не се съизмерват с морал,камо ли да госпазват като норма,норма дадена ни отСъздателя.Те са потънали в тинята и...там да потъне целият свят.Извратени садо степен хорър.Отделно пари им седават нонстоп,работят или не,безкаквито и да е правила.Извикахаинженерите да им подобрят гена, нонещо не се получи.Ако ги бяхме приелив СИВ,да бачкат на смени,щяха да станат Хора.

206

ъъъ

преди 3 години

Тоя пък! Както си викахме едно време като деца: Теб кой те пита кой номер *** носиш?

205

Анонимен

преди 3 години

Джендераски вече е разкрит от своите, че е прикрито хомо. Даже любовницата му го е изоставила, защото не вдига самолета на женско

204

!!

преди 3 години

Наближи време за избори и тия извадиха изборните теми.Твърдо против истамбулската курвенция съм.Твърдо против безобразната пропаганда и нормализация на психически отклонения и заболявания съм (лгбт и прочее).Но, и отдавна ми е писнало политиците да се сещат все около избориТова, че са решили да спрат истамбулската и "призивите" на еврогейци, е пак част от манипулацията - не по-малко опасни, а може би дори по-опасни, са разните подмолни НПО-та чиято подривна дейност никога не е спирала!

203

Анонимен

преди 3 години

Никакви ЛГБТ в Бълагария! България трябва да е страна на пияни шофьори привърженици на ВМРО! И трябва да им се даде по един маркуч, за да пръскат тези, които не са като тях!

202

албинос

преди 3 години

Интересно колко масово коментиращите искат да натрият носа на ЛБГТ... Толкова много хора си врат носа там където не им е работа. Християни, религии - в 21-ви век

201

Бял Бълг-Арин

преди 3 години

Православен,расист,русофил,хетеро,месояден!!!Амин!

200

Анонимен

преди 3 години

И ние иа права.Защо някоихора рябадължително да имат повече права от останалите? Това хуманно ли е? Аз мисля че ако някой е някакъв,би трябвало да има същите граждански права като останалите граждани.Защо трябва да се пипа конституциятата,тя си е много ОК.

199

Анонимен

преди 3 години

Парадоксът е, че ангел Джамбазки е най-известният политик представител на ЛГБТ обществото..?!?