33

Анонимен

преди 3 години

Който иска да е опитно мишле да се шие

32

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново очакваше се това

31

Анонимен

преди 3 години

Те също така отбелязват, че броят на образуваните кръвни съсиреци при получателите на ваксината не е по-висок от процента на хората, които не са получили ваксина в Европа.Дали неграмотните антиваксъри са способни да разчетат и осмислят това изречение? :)))

30

Бочко

преди 3 години

Пак хитрее, като нямаме достатъчно ваксини и му реват, че не идват, направи се на загрижен и отложи нещата за след седмица. Но по добре тогава да си пусне зелените коридори и да зареже тази работа със списъците дето докторите напират да ваксинират болни от сто неща дето утре могат да ритнат камбаната и да съсипят имиджа на ваксината, ваксинирането и правителството.

29

До 30

преди 3 години

Добре,че хората в минали епохи не са мислили като теб.Иначе все още щяхме да лекуваме фрактура с масло от клен и да шием родилките със свински черва при раждане .Така е било и с кинескопа през 40те години,с рентгена,с инвитрото,стволовите клетки и доста други иновации,които ако бяха отхвърляни ,едва ли днес щеше да е толкова модерен този свят.Слава богу разумът е туширал тежестта на мненията ви !

28

До 29

преди 3 години

Всичко ще е наред с ваксината.Убеден съм.Немците го знаят много добре и затова си продължава.Не критикувам решенията на други по-малки по население държави ,временно да се преустанови ползването на ваксината по обясними причини.В момент на изпитание и неизвестни това си е своерода застраховка,която пък ще е трамплин за по-бързи темпове на ваксинация след месец,защото ще се установи безопасността на ваксината.

27

1234

преди 3 години

Паузата е само в тиквите на герб и бмб, за българите сагата АЗ приключи, чакаме СПУТНИК и Синовак, ако трябва ще се ходи и до Сърбия И Македония... до завода им! ето ниша за туроператорите, ваксинационни екскурзии! Ще пълно !

26

Анонимен

преди 3 години

Никой не знае тези ваксини какви реакции ще дадат в дългосрочен аспект.Държавите си дадоха парите,производителите си ги взеха.А народите-кой оцелее -оцелее.С ваксина или без.

25

Анонимен

преди 3 години

в Германия ваксинацията си върви по плана с имейл и час във ваксинац.център по план с Астра Зенека.току що се ваксинира моя позната.

24

До 25

преди 3 години

А ти от къде знаеш ???Можеш ли да ни обясниш ?Как така говориш за дългосрочни ефекти за нещо,което е произведено преди година.Бряяяяях....Я кажи някой мач за довечера ,да изиграем в Бета. Оракулче си....,българският НострадамусДжизъс Крайст....хахага

23

БАНко

преди 3 години

НАРОДНИТЕ МИЛИОНИ И ТУК ОТИДОХА НА ЗЕЛЕНО , КАКТО ЗЕЛЕНИТЕ МИЛИАРДИ НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЗА КНИЖНИ САМОЛЕТЧЕТА F 16 blok 70 ЕТ. 5 , до асансьора !!!

22

Анонимен

преди 3 години

И това са само незабавните реакции. После идват средносрочните, а след това дългосрочните последици, които по правило са най-сериозните.

21

Анонимен

преди 3 години

Нали доктор Борисов ви каза да се боцкате и че няма страшно.

20

Анонимен

преди 3 години

*** как бе ботокса довчера твърдеше, че няма никаква опастност, ОСТАВКА.

19

До 1/19

преди 3 години

А аз ако кажа,че жена ти е уличница ,можеш ли да го опровъргаеш ?

18

до Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Да, ама герберастчетата не се набоцкаха с АЗ, защо ли? Макар парата от тази ваксина да е в техния джоб? Те защо си сложиха Пфайзер?

17

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аре бе мърршиии?!?Не ви чувам!!!Дека са ми минусите?Сега последно ПРОваксъри ли сте, или АНТИваксъри?!?Или чакате каква команда ще спусне партийната централа на Винету???Май сте в шах, стенд бай и очакване на инструкции.

16

Анонимен

преди 3 години

Темата е чувствителна ,а ваксините са в процес на изпитание.Няма нищо по-нормално от това да се преустанови временно ползването им ,дори и при най-малко съмнение и индикация за нередност.Мерцедес,Тесла,WV ,Тойота-абсолютни гиганти са изтегляли автомобили от употреба,заради дефекти.Само един прогнил от простотия мозък може да намери причина за критика върху този казус ! Недоумявам колко нелепи ******нари се произнасят на тема вирусология,а дори не са виждали микроскоп в живота си !

15

ЛЪЖЕШ

преди 3 години

Това с хилядите пострадали от ваксини е пълна лъжа и измислица

14

Анонимен

преди 3 години

Как тъй ще образувате съсиреци от супертурбоваксините, неблагодарници.