24

Анонимен

преди 3 години

До 24 Имаш проблем с централния

23

Впечатлен

преди 3 години

"В кафене в центъра на Йерусалим група жени си говорят, докато се хранят вътре, маски няма. Във фризьорският салон има две клиентки, а фолио украсява главите им като корони".Ох, тук се разплаках от умиление, ох, разсополявих се, хо, кога ще дойде и моят ред да си ударя една боцка със западната ваксима да си говоря с другите жени докато се храним в кафенето (в Израел в кафенетата сервират храна) и във фризьорския салон фолио да украсява глават ми като корона, ой как я чакам боцката с ваксианата

22

Нормален човек

преди 3 години

Нормално е ваксинираните да имат повече права и правото да ходят без маски, но българите са прости и развуват теории за конспирациите.

21

Анонимен

преди 3 години

И кога ще са готови резултатите от изпитанията на Пфайзер в Израел?

20

Ямболски цървул

преди 3 години

Ваксинкииии......Eaten back to life.

19

Анонимен

преди 3 години

Като цяло не симпатизирам на кампанията на правителството срещу ковид. Това си е мое мнение.

18

Анонимен

преди 3 години

Днес в Израел 1950 новозаразени.

17

Анонимен

преди 3 години

Какво ме интересува Израел ,малка държавица в близкият изток насред пустинята? И въобще за какъв нормален живот в изрел-заобиколен от фанатични мюсюлмани?!

16

Анонимен

преди 3 години

КЪМ НОРМАЛНИЯ ЖИВОТ В ИЗРАЕЛ??????????

15

Плъх

преди 3 години

Списък на жигосаните? Време за печати? Чипове? Не бе, не са чипове. Конспиративна теория? Е как така всяка дума казана от уж конспираторите се превръща в действителност с последствия? Конспираторите се оказаха онези дето познаха развоя на събитията ,а платените *** генерираха " страшна " и " апокалиптична " информация. Тези които ги послушаха за съжаление си отидоха . От стрес . Не от Ковид. Кажете за чувалите , господин Гробище?

14

До 10 вуйчо Ваньо

преди 3 години

На колко години си...вуйчо?

13

"*"

преди 3 години

Смятате ли ,че правителството и институциите се справят добре с пандемията и всичко свързано и произтичащо от нея в България?Смятате ли,че мерките са адекватни своевременни?Смятате ли ,че ще има достатъчно ваксини за всички и ,че ще има ред в самия процес на ваксиниране?Смятате ли ,че България в лицето на правителството има авторитет на международната сцена по отношение на доставките с ваксини от различните производители?

12

?

преди 3 години

Масово интернета се срива. Някой забелязъл ли е?Ще пускат суперкомпютъра или 5G.

11

далавера

преди 3 години

Шефът на Файзер е евреин. Израел ще строи заводи на Файзер там. Много ясно, че сега следва да направят супер реклама на стоката. За стотици милиарди става въпрос.

10

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Най-гаднитте шефове, най-скаппаните и нагли клиенти, най-гнуссните хора, най-мразенното племе.

9

Годжи

преди 3 години

И у нас ще се върнем към нормалния живот, когато всички се ваксинират най малко по 5 пъти (за по сигурно) с любимата на г-жа Майдел ваксина от шимпанзета. Е, поне тия, които оцелеят след ваксинацията. За тях сме подготвили ежедневни пресконференции на НОЩ с присъствието на главния вирусолог Д-р на пожарникарските науки Борисов

8

Коспирации, а?

преди 3 години

"В същото време ние търсим въвеждането на сигурен баркод, който ще бъде международно приет"------------Разбрахте ли сега на къде дyха вятъра? Хора с баркод ще се разхождат скоро. Коспирации, а?

7

Косача

преди 3 години

Майтапчийска работа. Колко са инжектираните, само те си знаят, но съм сигурен, че не са толкова колкото казват. Репресираните са друга бира, общо взето всички неортодоксални.

6

Анонимен

преди 3 години

Едно време са носили жълти звезди, а сега доброволно (и не толкова) зелени.Не е ли странен обрата на събитията.

5

Анонимен

преди 3 години

Вие научихте хората да си седят в къщи и да взимат заплати без да работят сега чакайте да се върнат на работа.