50

Пародия

преди 3 години

Ботокса направо пръсна вигвама на Баце. Май вече рейтингчето на министерчето е 0.

49

Анонимен

преди 3 години

До Нищо ново"В нормалните държави управляващите, (а и тези в здравеопазването) се интересуват какво мислят "кибиците"."Явно си нямаш идея как е в нормалнте държави.В нормалните държави НИКОЙ не пита интернет троловете как и коя ваксина да се одобрява, какви мерки да се вземат и т.н., тъй че явно освен сбъркани русофили (щото яко се заблуждавате какво е (в) Русия) сте си и по принцип сбъркани, та си мислите, че някой ще ви обърне внимание, ако сте безполезници каквито сте тук, в България.

48

идиоти

преди 3 години

съмнения за нещо което можеи да не е от ваксинатаа за рускиа сПутник няма съмнения там е ясно или оцеляваш или не 50/50 рукса ролетка, ако някой нещо каже просто изчезвасъщото е и с китайските боклуцисега ясно ли ви е за какво става съпрос и къде наистина се грижат за човека

47

Анонимен

преди 3 години

Астра Зенека не бяха готови с ваксината,поне прилично да действа в началото,но патицата урсула фон дер лайен ги натиска,и те скалъпиха набързо някакви дози. Защо е това паническо бързане след като засяга живота и здравето на хората,които уж искаме да спасим?! Май нещо друго има,че се бърза така,и се инжектират някакви бъгави ваксини.

46

Анонимен

преди 3 години

Къде са ваксърите да обяснят как Норвегия, Швейцария и Италия са ганчовци и конспиратори, които нищо не разбират?

45

БАЙДЪНА

преди 3 години

го ваксинираха с ПФАЙЗЕРА и напоследък съвсем го няма завалията. Такъв старчески маразъм е натиснал Америка, че не знам как ще изкарат 4 години. БАЙДЪНА не може да си спомни, публично забравя името на вицето си, на министъра на отбраната. Напоследък всичко води КАМИЛАТА, даже и разговорите с държавни глави. Писаха, че има опасност след ваксиниране за АЛЦХАЙМЕР, но това си е по-скоро ДЕМЕНЦИЯ. Може и да не е от ваксината.

44

Анонимен

преди 3 години

От ваксината е.

43

Анонимен

преди 3 години

Нищо не разбират жабарите, да питат боко, той ще им обясни всичко.

42

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 38: "Кибиците нито имате думата, нито някой го интересува какво мислите"?Е, тъкмо това е разликата между нормалните държави и такива, които само имитират нормалност. В нормалните държави управляващите, (а и тези в здравеопазването) се интересуват какво мислят "кибиците".

41

Анонимен

преди 3 години

До ЕХ, ТОЯ ЕСБягай бързо в Евразийския съюз!

40

ЕХ, ТОЯ ЕС

преди 3 години

ще ни струва на нас българите много скъпо

39

БИЛО НОРМАЛНО

преди 3 години

някой на няколко милиона да умре при ваксинация. МОЖЕ, ако е ТИКВАТА бих го приел за нормално. Но надали

38

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, ние имаме чували. Майтапчийски ще ги раздава с всяка ваксина. Чака се само ботокса да пусне заповед.

37

Анонимен

преди 3 години

Ние пак ще използваме отпадъка от цяла Европа, гарантирано от ГЕРБ. Все по ясно става това.

36

Анонимен

преди 3 години

Всички държави го правят ПРЕВАНТИВНО, докат изчакат да видят дали има връзка с двете сестри в Австрия. Такава засега НЕ Е УСТАНОВЕНА, тъй че преди пак да се бримчите колко сте велики си бийте по една от традиционните за вас 300 грамови ваксини за да се успокоите. Има хора, които ги разбират нещата. Кибиците нито имате думата, нито някой го интересува какво мислите.

35

Нищо ново

преди 3 години

До Анонимен 34: Боко ще коментира от джипката. Но не ваксината, а какво е инспектирал в Горно Нанадолнище.

34

ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА

преди 3 години

между свободните държави и КОЛОНИИТЕ като нас, дето все чакат разрешение за всичко

33

Тикволандия

преди 3 години

Да излезе пак Мутафчийската дружинка да ни убеждава, че всички одобрени в ЕС ваксини са безопасни. А са го казвали не веднъж. Да им верваме ли?

32

Анонимен

преди 3 години

Чакаме позицията на главния ваксинатор боко.

31

Анонимен

преди 3 години

Норвегия,Дания,Австрия,Италия временно преустановяват ваксинирането с Астра Зенека,обаче нашето парвеню-службогонец Ангелов днес заяви че чака мнение от ЕМА!