27

Анонимен

преди 3 години

Още преди да е родила, Меган Маркъл - съпругата на британския принц Хари, е трябвало да чуе, че детето ѝ няма да получи титлата "принц" и да му бъде осигурена защита.-------------Упс!Атаката на световните мега Медийни компании става все по-агресивна!Кой ли е Диригентът или Диригентите?Не, че ми пука за британската монархия, но явно атаката е срежисирана!Черната сряда на 16 септември 1992 година Сорос удари жестоко британската лира, може би, иска да повтори?

26

дедо Ташунко

преди 3 години

Госпожо Василева, уважавам и харесвам Вашите журналистически умения, писането Ви без нито една стилна и правописна грешка, но кралското семейство и неговото котило омръзна на всички ни. Моля, по-добре е да смените темата. Пишете кой е умрял, кой се е родил, кой ше става майка, татко, дядо, вуйчо, учинайка.Пишете за новите подвизи на нашият вожд и учител, какво е казал Ревизоро, за последните мъдрости на Слави Учиндолеца,но стига вече за Меган, Хари, кралицата, Опра Оправната и т.н. Благодаря Ви.

25

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами това е, Меган вече успя да се впише със златни букви в Британския Кралски Двор, щом историята на тъмнокожите там вече ще се изучава преди Меган и след Меган ... След Меган и Маргарет Тачър вече ще трябва да се пудри с тъмен абаносов руж, за да не я упрекват че е бяла расистка ... !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тая лунатичка.Кухата й глава така и осъзнава,че когато влиза в даден дом и държава-се съобразява с порядките на самата държава..Това ,че от Афроамерикански произход не я прави специална.Английският кралски двор не й е бардака в гетото

23

Анонимен

преди 3 години

е можеше и да е по-зле, като например принцесата да е той :)

22

проста и нахална

преди 3 години

Тая какво е очаквала? Никой не иска в семейството си бивши яхтени момичета и наркоманки, за останалото да не говорим.Евpeите се опитаха да подкопаят Великобритания откъм върха, но пак няма да им се получи.

21

Нищо общо с Гоурама

преди 3 години

Няма нищо общо между случаите с Гоурама и мисис Харивица! На първо място, Гоурама е била принцеса, а на второ място, тя не е била жена с леко поведение.

20

Анонимен

преди 3 години

Те са си рептили по принцип кралското семейство, Кейт винаги усмихната и във форма, дори да е родила преди часове....:))) Имаше един Едуард 8-ми, през 30-те години, който се отказа от трона заради лека жена (американка), той е бил нацист и е симпатизирал на Хитлер до края на живота си :)) Обсебения от дяволи фюрер (може би Модлер му е давал много наркотици) винаги е казвал че не е желаел война с Англия, просто са го принудили :)) Надявам се, да не съм ви досадил с историята :))

19

Анонимен

преди 3 години

Не съм расист, ама тези ми дойдоха до гуша. Премествам си го

18

SUN

преди 3 години

На Хари черната Мега Магарица изпохапа цял Бъкингам!

17

user

преди 3 години

тази може да приключи като Даяна. Ако не престане да приказва може случайно да се подхлъзне в банята няколко пъти.

16

Анонимен

преди 3 години

Кой е меган и коя е хари от снимката?

15

Анонимен

преди 3 години

ми кат' иска детето и да е принц, да се е хванала с някой престолонаследник из африка :)

14

Анонимен

преди 3 години

Е, така е! За да си в кралското семейство има правила и традиции. Царската корона е тежка , казали са хората!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22Бързо - пий Еспумизан.

12

Анонимен

преди 3 години

Образувате ми газове с такива новини.

11

Анонимен

преди 3 години

Тая Мегито му разказа играта на тоз ХаритУ. Някой, който на такова ниво е съгласен да те изпокара със семейството ти, не е стока. Ама, като я е харесал ще сърба.

10

Анонимен

преди 3 години

От много време се чудя, черна ли и е или розова, като гледам май черна, много грозно.

9

Анонимен

преди 3 години

Ми тя Меган що си изсветлява кожата ?

8

мак

преди 3 години

Колко са различни от другата двойка.