51

Анонимен

преди 3 години

само си мислят извинения, отсега нататък ще е така.. като разтуриха бизнеса с тая измислена пандемия сега рекета ще е надребно от овцелюдието. докато не стигнем до данък съществуване в тоя к енеф.

50

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят Цецо Асансьора и Пацо Терасата. На мене могат да ми обследват паламарката.

49

Фичев

преди 3 години

целта на паспортизацията е изваждане на дветло на нелегалното строителство,евентуалното му узаконяване е последващо заплащане на данъци

48

Анонимен

преди 3 години

Народът ще покаже един среден пръст на потриващите доволно ръце за Голямата далавера и Големия рекет, който си представят в мечтите си тези паспортаджии.

47

Анонимен

преди 3 години

Трябва първо да глобят всички нови сгради, които образуват ледени висулки и увреждат хората.Мутробароковите сгради трябва да се променят, за да не образуват ледени висулки. Покривите им са като китайски пагоди, за да скрият 2-3 етажа над позволеното им по проект.Мутробароковите сгради трябва да бъдат глобени за липса на паркинги и за задръстване на градската среда.Тези мръснни рекетьори криво си правят сметката.

46

Анонимен

преди 3 години

Ще рече човек, че терасата е нещо скрито, а не видимо от километър.

45

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Нали скачахте за богат живот ?!Баба Ванга каза ли ви, че НЕ МОЖЕ да му платите цената ?

44

Мисля

преди 3 години

не е лошо да си сменим ключалката на входа на блока и да не пускаме непознати навлеци.

43

Анонимен

преди 3 години

Хахаааа... Че то има ли неостъклена тераса?

42

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Тук тарикати надстроиха по един, даже по 2 етажа, в които се поместват нЕколко панелки.И това в резерват уж защитен от Юнеско.Бла-бла-блаа.Панелни мишоци !Дошъл бил момента за глобите ?А за незаконните хотели на Сънито момента кога ?Нали на проверяващия, ще му се случи трудова злополука ?

41

ДаКажамНаШайкатаЧао

преди 3 години

Това не се отнася за Пацо Терасата.Той е помазаник на Тиквата и на Цвъки Молитвената Закуска.

40

Анонимен

преди 3 години

Технически паспорти на улици, тротоари и градинки кога ще има?Те какво ли ще извадят на светло.Аман от корумпирани чиновници. До терасата на народа ли оправяха? На пацо консула терасата дали ще я опишат?

39

Саниране

преди 3 години

На жилищата, на които залепиха ститиопор по програмата тези паспорти ще бъдат безплатни, а за другите да си ги плащат. Повече замирисва зачинание за запълване на общинските бюджети и фирми и хора, приближенина управляващите. Спрете тези паспорти, защото ЕС е казало нещо.

38

Чичо

преди 3 години

В момента върви дебат по БНТ-Минчо Минчев го каза-акт16 е паспорта на всяка сграда.Някои разбойници искат да се нагушат на наш гръб.

37

Уточнение

преди 3 години

Пак да уточня. Пак ще гласувам за различна от БСП и ДПС партия, които приеха кофти вариант за техническите паспорти на сградите. За изминалите години защо никоя партия не направи изменение в ЗУТ, техн.паспорти да са задължителни само за новите сгради? Ами защото не им пука, тъй като всички са в кюпа на лобизъм. Няма да гласувам и за чалгара, че и той идва гладен в политиката. ГЕРБ няма да има мнозинство в новото НС и ще видите, че пак никой няма да се хване да прави изменение както го пиша горе.

36

Анонимен

преди 3 години

Те тези тераси са невидими от чиновниците на хранилка, сега ше трябва да захлебят допълнително.

35

joe

преди 3 години

Ала бала. Те кварталите ни на нищо не приличат като цяло. Грозотия до шия.

34

До 38

преди 3 години

Бе те заплашват че ако нямаш паспорт до края на другата година ще ти пращат съдия изпълнител хаха ами то не само на етноса ми много хора по селата къщите им са пусти и изоставени щи им ги вземат ли кво ще ги правят

33

Край

преди 3 години

Само да им кажа на чиновниците, че ако така я карат ще трябва да си сменят паспортите щото няма да имат нищо общо със снимиките от преди изтупването на брашнения чувал.

32

Анонимен

преди 3 години

Просто не е реално да се случи.Първо - маалътъ не могат да я паспортизират, ако ще кръв да повръщат. Второ - няма как за толкова кратко време да паспортизират всички непаспортизирани до тук. Трето - почти никой няма да пусне проверки и паспортизации, а доста хора просто ги няма и апартамента си седи заключен. И не на последно място - и какво ще направят, като установят почти 100% преустройства? Ще събарят ли? Да бе да.Тъй че това е съвсем измислена работа. Няма да я бъде.