11

Ето

преди 3 години

това е Демокрация в действие :)

10

Ky40

преди 3 години

Значи да си изкаже мнението под душа е ок, но по телевизията не може. А източна европа били комунистически държави, аха ?!

9

Анонимен

преди 3 години

Явно е един от последните нормални хора на тоя бъхлясал остров.

8

Скоро

преди 3 години

Думатите черен, смугъл, лилав, кожа ще бъдат предложени да отпаднат от речника, както направиха с майка, баща, мъж и жена. Живеем в интересни времена. Ще казваме на черното бяло.

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Мне, този се подиграва на Меган и Хари, че ги били тероризирали и били слаби, а в момента, когато него почнаха да го тероризират, подви опашка и избяга. Ох, ирония. Без значение на коя страна си, действията му са комични.

6

Анонимен

преди 3 години

"...критикува колегата си в непрестанни опити да очерня Меган..."Да използваш думата "очерням", когато пишеш статия за обвинения в расизъм - безценно!

5

Анонимен

преди 3 години

Не е лесно да кажеш, че царят е гол ... особено в съвремието, когато всеки вместо да осмисли какво са му казали скача да защитава тези или позиции, в които дори той не вярва. Напоследък много хора почнаха да играят на струната на психическите проблеми, склонността към самоубийство, за расизма дори няма да споменавам. С тези темпове скоро когато се разминеш с някого на улицата ще те е страх да му кажеш добър ден, че току виж се обидил, я от тона, я защото деня му не е добър и ти го предизвикваш.

4

нищо лично

преди 3 години

Това че в регулатора са получени 41000 оплаквания, не означава, че Меган е казала истината. А твърдението на шефката на телевизията, че вярванавсяка дума в интервюто е кръгла глупост и поражда съмнения за някаква нейна зависимост. Морган спокойно може да влезе в политиката, защото е ярка личност, но мисля, чеще намери трибуна в друга медия. Все пак е добре тази шумотевица да спре - нали Хари и жена му исакт най-много това! Обгърнати в мълчанието на медиите ще загубят окончателно.

3

Анонимен

преди 3 години

Тоя нещо ми е много светъл за британец.

2

Анонимен

преди 3 години

Целуваш принц , става жаба . Меганова работа.

1

Свобода на

преди 3 години

Словото,а? Къде е най свободно словото? В БГ. Нашия премиер какъв ли не го наричаха - и нищо! Не ми е ясно как ги правят тези класации.