90

Този

преди 3 години

Щам е много заразен. В семейства където миналата вълна имаха един болен татко и се чудеха как става така - един болен другите здрави, сега са се изпонатръшкали всичките , майки, баби, лели...включително и децата

89

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 102Най-тежкия грип "свинския" умори 40 човека докато траеше цялата ЕПИДЕМИЯ! Не за денонощие. Още нещо да не ти е ясно?

88

Анонимен

преди 3 години

Гербавите лъжи няма да ме спрат да гласувам!

87

Анонимен

преди 3 години

СТОП на плановия прием и плановите операцииБолните могат да отидат в кръчмите да вдигнат наздравица за г-н Борисов!

86

SS

преди 3 години

трябва пълен ЛОКДАУН. ВЕДНАГА ! И безхаберниците - на СЪД

85

Анонимен

преди 3 години

Тъпани. С политика болест не се лекува.Иска се мозък.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Абе ***! Ти гледаше ли репортажите от Италия и Испания миналата година? Тежко болните бяха по коридорите на болниците! Складираха труповете на ледени пързалки! Не, много мъка има на този свят! Дебилитета е неизлечим. Докато г*з не го осети, я не вервам. Вече няколко ербапа като теб познавам. От една седмица са се затворили по домовете си, след като"дружките"им по кафе или са в интезивното и берат душа, или ги докараха в затворени ковчег. Без РЗИ забравиха за свободията си!

83

Анонимен

преди 3 години

Интересно е че за грипа никогa не са се вземали такива мерки а за ковид и изведтъж всеки се "загрижи" за нaрода.Явно идеята на обяваваенто на пандемия беше икономиката да се срине.

82

Факт

преди 3 години

Нека НОЩ и МЗ да проверят съществува ли зависимост между броя на ваксинираните и броя на заразените. Пример МВР. Там е ужасно, но и броя на заразените е голям. Зависимостта е около70-80 процента

81

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

1ви март лето 2021во баце отпуска мерките.5ти март услужливите медии, започват да замесват кашата - да се готвим за "рекордния" брой заразени с британски, ЮАРски, нигерийски и какъвто се сетите щам, като очаквания "пик" ще ебаш на 1ви април... на майтап...Ще гласуваме бе байче.Ще гласуваме безродник.

80

Софиянец

преди 3 години

Тука при мен в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света,всичко е отворено - ресторанта си работи, фитнесите също, в биомагазините пълно с хора няма маски, а в клиниката няма болни. Хората са здрави и свободни!

79

Анонимен

преди 3 години

Световен Икономически Форум и Бил Гейтс

78

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 89И си *** по къщите! То на деби какво да му обясняваш? Повишаване на смъртността в България е основно от самолечението. Чакат процеса да стане необратим и се сещат за бърза помощ. Сутринта човека по Нова ти го каза. След положителен антигенен веднага в лаборатория. Поставяш на риск не само себе си, но и околните!!!! На теб м****** ти! Като не си мал мри! Но зачитай правата и живота на другите!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Минаалата година на 13-ти март им беше наредено да затворят държавата Все пак почти всички държави ги затвориха на тази датаТрябва постепенно хората в другите държави както и в нашата да се борят за независимост

76

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Скоро ЧЕ светнат в червено задницитте на някой педдалчета, ама да видим.Въпрос на време е...

75

Пияница мистик

преди 3 години

Аз съм платен *** работя твърдо по задедните ми опорки и се гордея с това ,взимам 2лв. на час))!!

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84Крети, заради неизпълнение на елементарни мерки от "свободолюбивите"индивиди, дето аз им викам "вироглавите" ще страдаме всички. Елементарнооо: маска, дистанция, хигиена. Не брате. Ние сме железни. Нас не ни лови. Ковид нема. Подчиняват ни. Плашат ни. И С.Македония, и Сърбия/първенеца по имунизации/, и Унгария/със Спутник Ви/ всички налагат далеч по-тежки ограничения от нас и са по зле! В Словакия нямат легла за тежкоболните. Италия постави рекорд по смъртност! Не,"Пожарникаря".

73

Анонимен

преди 3 години

Идва локдаун за изборите. Нямаме шанс.

72

Анонимен

преди 3 години

А защо точно сега дойде вирусът? Цяла зима къде беше?Притоплят ни същата манджа от миналата година. Дойде пролетта и лятото и затвориха държавата. А той вируса си вършееше още зимата 2019г но на никой не му правеше впечатление. лекарите тогава казаха че има епидемия от грип Б. После Март месец изведнъж се извъртяха като фурнаджийски лопати и по команда почнаха да пеят песента за ковид 19.

71

Анонимен

преди 3 години

Призовавам спрете да се тествате в някоя лаборатия.Ако имате излишни пари си купете тест от аптеката им сам се тествайте. Така ще нулираме статистиката.