40

Анонимен

преди 3 години

Тежко е да си президент на измислена от Коминтерна държава - трябва постоянно да се преструваш, че те има и че няма да изчезнеш утре.

39

NDZ

преди 3 години

Шестдесет и четири страници за г-н Пендаровски:https://sitebulgarizaedno/old/pesnopoika6.pdf

38

Ха!

преди 3 години

Много бързо научи, какви са принципите и ценностите в НАТО! Защо не гледа, че в измислената му държава провокациите са всекидневие? Да не мисли, че като е в НАТО, ние трябва да си мълчим?То не беше чупене на плочи, горене на знамена,всеки ден бълване на змии и гущери срещу България, променят народността на отдавна починали хора и какво ли още не! Не гледа гредата в собственото си око, а треската в окото на другите!

37

Анонимен

преди 3 години

Утре Албания ще ви покаже в картата на Велика Албания, Сърбия ше ви покаже картата на Велика Сърбия. Гърция ще ви покаже картата на Източната римска империя и вие пак ще квичите, но това е истината. македонска държава е нямало допреди няколко години.

36

Анонимен

преди 3 години

Голема работа че ви е показал историческата истина в очите. С вас трябва да се действа радикално, иначе ще се качите на всички на главите.

35

караедеотин

преди 3 години

Ми то от червено *** кво да очакваш!?Заради личен интерес готов да затрие цяла държава!

34

А бре Стево

преди 3 години

Дедо ти е бил Българин.Ти що си.

33

Неутрално

преди 3 години

Нормална реакция на съседа Пендаровски. Миналата година по някое време бе публикувана карта на Турция, включваща около половината от днешната територия на България и обширни райони в днешна Гърция. Тогава Гърция реагира остро и това също беше нормално. Не беше нормална липсата на реакция в България. Ако мълчанието на премиера Борисов се вписваше в ролята му на доверено лице на един съвременен турски държавник, мълчанието на вицепремиера Каракачанов беше не само неоправдано, но и необяснимо.

32

БЕН

преди 3 години

Македония е изкуствено създадена държава отТИТО И СТАЛИН ,като голяма част от територията и евзета от БЪЛГАРИЯ. Пълна е с албанци.Една малка част от населението и е съставена от гръцки племена в древността,но по голяма част от населението и са прабългари и траки, посръбчани.ТОВА Е ИСТИНАТ.Утре ще кажат че ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ТЕХНИ, И ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИМ ВДИГАТ ГИГАНТОМАНСКИ ПАМЕТНИЦИ. МАЛКИТЕ СА РЕВНОСТИ В ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ГОЛЕМИ.

31

Mopcku_

преди 3 години

Toй Каракачанов ако няма огън от двете страни трябва да си закрие партията, която изцяло се крепи на тази подклаждана омраза. Тая партия е също като ДПС. Не е приемлиово да публикува подобна карта. Не мисля, че щеше да се приеме много добре някой в Турция да публикува така карта на великата османска империя, където България е нейните предели. Това са излишни неща, които шкембеле войвода мн добре знае, но и разбира че тряя закрива ако ги няма

30

Do 34

преди 3 години

Ехеее всичко ти разбрах, вече в CV-то ще пиша, че говоря и северно-македонски. Само да не се окаже, че пишеш на български с латинска азбука.

29

ДДРОнег

преди 3 години

Ми каквото повикало, такова се обадило !!!Принципно каракачанката е сгафил, тази картичка е на вмро, а не на Република България, която представлява !!!

28

88

преди 3 години

Сръбско *** и комунист говорещ на български диалект...какво недоразумение

27

Анонимен

преди 3 години

Велика БългАрия ви честити женския ви празник, татари.

26

Анонимен

преди 3 години

Македонски археолози откриха шлема на Александър Македонски. Радостни, те копаха още 6 часа и намериха лаптопа му!

25

Анонимен

преди 3 години

Г-н Пендаровски, невъзможността да се открият македонски монети от средновековието доказва, че още тогава в Скопие са използвали кредитни карти!

24

Анонимен

преди 3 години

На тези 60kлyци трябва да им бием шута както Гърция, Това са бездарно племе.

23

Анонимен

преди 3 години

Само името на президента им говори, какви възгледи има този човек! Кръстен на партизанското име на Кръсте Цървенковски, дългогодишен комунистически лидер на Комунистическа Македония, с псевдоним Стево в партизанския отряд от Прилеп!Не може един т.ъп югославски комунист, като СТЕВО пендаровски да е модерен и да иска държавата му да върви напред!

22

Претенции

преди 3 години

България ако има претенции към македония няма да праща картички за 8 март, а армията си.Затова не се насирайтв верно толкова.

21

Родолюбец

преди 3 години

Да живее България!!!