306

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 315 Второ -Контрол и проверки на заведенията При нарушение - глоба в размер на 50 процента от оборота за 2019-та , при повторно нарушение - затваряне на обекта , като собственикът се задължава да изплати по 6 заплати на служителите , защото по негова вина те няма да работят Големите магазини - или осигуряват контрол , или биват затваряни . Като са по-зле нещата - 20кв.м =един човек, метод прилаган в Германия . Един излиза - един влиза А не както сега по 1000 накуп вътре

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 315 Първо - контрол върху пристигащите у нас със самолет , автомобили - 10 дни карантина + тест накрая . Карантината - в хотели , или обособени сгради , разходите си остават за сметка на пътуващия .Така много хора , които пътуват за щяло и нещяло ще се кротнат А сега , след седмици пак ще реват - ама имало такъв и такъв и онакъв щам , много болни . Накрая - хората пак ограничения , а за пътуващите - свобода . Това е тотално сбъркано

304

какво да продължи бе

преди 3 години

......че то вече продължава към все по зле. Хората измират, а той още разсъждава

303

Ленко

преди 3 години

То това с теб,управлението ти и бедстващото положение на страната ни е вече над 10 години.Знаем,че според теб икономиката цъфти,туризма лети,здравоопазването е пейсърце,а народа просперира здраво!С ваксините направо се оцапа,останаха крадливите ти строежи и на ремонта,ремонта!Прибирай си шайката и беж да те няма!Наглец!

302

Анонимен

преди 3 години

Пфайзер правят завод за ваксините си в -----Румъния.Германска автомобилна компания прави завод в ...Сърбия.Ние произвеждаме хвалипръцковци и крадци.

301

Държава на автопилот

преди 3 години

Единственото което интересува Павиана е чекмеджето, белота, Мата ХариЛов, мачлета и Мис ***! И за това работят: МВР, Прокуратура, ДАНС,НАП,Медии и подземния свят!

300

Анонимен

преди 3 години

До 315Питаш един друг "ти какво би направил?". Защо питаш, не е ли ясно? Ще си гледа работата и няма само да краде. Работа на правителството беше и е да спре епидемията, а те не си я вършат. Преди два месеца министъра си каза - ние, разбирай правителството, не можем да спрем епидемията!!! Как в Австралия, Нова Зеландия, Китай и редица други държави могат да спрат епидемията, а мутрите в България не могат?

299

СМЪРТ НА ФАШИЗМА

преди 3 години

До Отровна гадМутрата ще спечели изборът за това пръв да бъде обесен на Орлов мост, а патериците Му - кой пръв да се хвърли с релса на врата в Черно море...или хвърлен от народа там!

298

Белата Златка

преди 3 години

Да се чете *освобождавам..не съм оште изтрезнял.

297

Анонимен

преди 3 години

Тези хора от щаба как не ги е срам да се показват. Отдавна някой не се е излага така

296

да лаят

преди 3 години

Това им е работата наПомиярите тук... Керванът трябва да си върви...

295

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, а Корнелия Нинова ще се хвърли от моста до НДК-то!

294

Белата Златка

преди 3 години

И този ще го освибождавам от наряд.Като освободих Альоша.Аз знам как стават тези неща.

293

И ще повторя:

преди 3 години

Псувал съм Даниелчо Седянката, СерГея Игнатов, Абрашев и Рашидов, но не и Красимир Вълчев, много псувам Католици, Православни, Адвентисти, Евангелисти, Йеховисти, но не и будисти, скандинавци, северноамерикански местни жители. Това какво трябва да ви говори... псувал съм и много корпорации , но коя не съм!

292

Случаен минувач

преди 3 години

Малей, досега не бях излизал да протестирам. Но ако тоя остане премиер и след 4 април, аз ще съм първият който ще излезе на площад "Батенберг" да протестира.

291

Анонимен

преди 3 години

До 313 А ти ,какво би направл?

290

Случаен минувач

преди 3 години

Пробваш издържливостта на хората, а, Борисов? Кога ще изригнат? Що си не ***?

289

Анонимен

преди 3 години

Борисов неотдавна казваше че и по 3000 заразени на ден да има щял да отвори заведенията... Щото всичко било под контрол и икономиката трябвало да върви, сега друга песен пее, както винаги.

288

Народа мре от глад,

преди 3 години

не от вируси! От ГЕРБ по голям мор няма, докато не ни затрият няма да мирясат!

287

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджета чекмеджета това което казва Борисов го прави или много *** или много корумпиран