114

Анонимен

преди 3 години

127 твоите американци разсипаха страната

113

Анонимен

преди 3 години

Заплатите сега са им колкото нашите, а цените им са два пъти по ниски. Питайте софиянци защото всяка събота и неделя са на пазар в Сърбия.Срам, ние сме държава член на ЕС. Май само за члена сме го хванали.

112

До118

преди 3 години

"Станахме за смях..."? А 96,97год. за кво бяхме станали...?

111

Анонимен

преди 3 години

Све сръбе на връбе!

110

Анонимен

преди 3 години

Хахахах ... Егати комплексарите. Не е важно, дали взимат много, важно е да взимат повече отколкото в Бг... Тази защо не сравнява заплатите в Сърбия с тези в Хърватия, която също като България е в ЕС, а и нали преди бяха заедно в Югославия т.е. е по-логично да се сравняват с тях... Голям трън в зад_ника сме им на тези сърби. Сигурно ако българите изчезнем, в Сърбия ще настанат масови самоубийства, защото няма да има кой да псуват и кой да сочат за виновник за всичките им несгоди в живота.

109

...

преди 3 години

Всяка година сърбите се хвалят, че имат по-високи заплати от България. После сърбите се карат на сърбите, че заплатите им всъщност не са по-високи, след което сърбите викат "ама ще станат" и така вече 14г.

108

Койчо

преди 3 години

Да не забравяме че сърбите водиха и война и американците ги бомбадираха.При тях ако беше чекмедже бойко още първата година щеше да виси на дървото както чичо Линч го е правил

107

Анонимен

преди 3 години

Щом БВП им е два пъти по малко, защо получават по големи пенсии от нас,а заплатите им са почти колкото нашите?!Ако не знаете ще ви кажа,защото гербавите,заедно с ДПС крадат като за световно, казаха им го и от САЩ и ЕС,но за Бойко по важно е ДПС и олигарсите! Заплатите и пенсиите отиват в джоба на крадливите български политици! Станахме за смях с тези ниски доходи, а парите да отиват в шепа хора!

106

Анонимен

преди 3 години

Те,сърбите винаги са били по-напред от нас,нищо,че ние вече 14 години сме в ЕС.Това показва какви некадърници ни управляват и какви овце сме всички останали.

105

Анонимен

преди 3 години

Много повече българи ходят до Сърбия да трошат пари по кръчмите, отколкото да пазаруват. И аз се излъгах един път, висех общо 4 часа по границите, Яденето верно беше безупречно, не мога да си изкрива душата.

104

Анонимен

преди 3 години

Айде платените се задействаха журналистката ще си търси нова работа как ще пуска такива фалшиви новини без съгласието на премиера

103

77

преди 3 години

БВП на глава от населението, във ЕВРО ,за 2019 година: Сърбия - 6619 , макетата - 5398 , България - 8779 .

102

РоРо

преди 3 години

До АнонименТо тъпите изводите сам си ги правиш.Въпрос на интелект

101

Тхт

преди 3 години

Нито е по-евтино нито е по-качествено.продават се същите китайски ***.на пазарите можеш да купиш домашно произведени сирене, кашкавал и домашни колбаси.но как са направени никой не знае.това че *** отива на разходка и почва да купува нещо защото е по евтино с няколко стотинки си е остатък от комунизма.само руснаците са по-търпи от нас.а в сърбия могат да се видят много хубави неща.

100

Зозо

преди 3 години

България прави 10 милиарда долара повече БВП от Сърбия. Даже на глава от населението ще подминем Блатная тази година. Тука да си плямпат сърбоманите :))))))))))))))))))))

99

Свещен Гущер

преди 3 години

И много от колите в Югославия са все автоматици,защото хората много пътуваха по света.Доли във обяви втора ръка на бракми е пълно с автоматици докато в нашата татковина автоматиците са напълно непознато нещо.....

98

Анонимен

преди 3 години

Щом сърбите се сравняват с нас, значи няма кюлчета, снимки и записи.Да, наистина брилянтна логика...

97

Сата НАТО

преди 3 години

Колко гаубични дула е произвела?И колко самолета?-----5000 млн % повече, отколкото България.Нали знаеш какво се получава като се опиташ да делиш на НУЛА.

96

До 100

преди 3 години

Да, пазарът в Пирот е световна туристическа атракция, даже май беше от новите чудеса на света!Със сигурност ходят там на туризъм, не да пазаруват.

95

РоРо

преди 3 години

Абе хора достатъчно е да прочетеш само ,че се равняват по нас и да разбереш колко са зад нас.а вие тука чекмеджета и кюлчета,бойко и тн.вярвайте си в кюлчета и снимки то като си глупав е за цял живот