224

Анонимен

преди 3 години

Дълголетието не е награда за праведен живот! Дълголетието е наказание за греховете и живота НАИСТИНА е училище! Кралицата попречи на ЧАРС ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА КАМИЛА,ПОНЕЖЕ Е РАЗВЕДЕНА! ЗЛОПОЛУКА С ДАЯНА,защото беше бременна от арабин и престлонаслидниците ще имат братче или сестриче ЧЕРНИЧКО,!ДОВЕДОХА МУЛАТКА,РАЗВЕДЕНА! НЕ СЪМ СЪСТРАДАТЕЛНА КЪМ ПРИНЦОВЕТЕ, А ПРИНЦЕСАТА ДА СИ БЕШЕ ВЗЕЛА МЪЖ АРТИСТ И МУЛАТ И ДА Е СВОБОДНА И ВОЛНА!ВСИЧКО СЕ ПЛАЩА!

223

Новинар

преди 3 години

Мегън Маркъл и Хари купили къща за 6 милиона долара ! Браво! А кой даде парите ? Кога са изработили и един долар самите те ? Направили фондация с десетки милиони за нещо си ! Кой им дава тези милиони ? Що за новини и манипулации по време на чума !!! И кои са тези безработни богаташи ???

222

дедо

преди 3 години

Една голяма мотика , и по цял ден да жули на къра...да видиш как няма да мисли за самоубийство. Безделие и ленатяйство,много пари и свободно време им тежат много..

221

Американ

преди 3 години

Тая се опитва на играе по либеро-американски: расовата карта и хленчене за самоубийство...Хари е един романтичен ***.

220

Анонимен

преди 3 години

Баба Бети да се сафирясва, и на ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИЯ Хари да му прати пари, че ша и го върне кака му Мег

219

Х

преди 3 години

Мегън "изоставила кариерата си" заради Хари. То па една кариера, страшна работа. Великата актриса с великата кариера. Драпа за медийно внимание и се изживява като някаква мегазвезда. Не можела да издържи на отношението на кралското семейство, ама издържа да й платят пищната кралска сватба, нали? Хари пък бил "заточеник на системата", а Мегън го спасила. Горкичкият, направо да го ожалиш. Да иде да обясни на едно пакистанско дете, което работи по 10 часа на ден, колко "тежък" е живота на принца...

218

Анонимен

преди 3 години

Ще има коментари я, то кой иска да му се пръкне шебек в къщата

217

Депеша от Острова

преди 3 години

Тая треторазрядна артистка Меган, дето мина през бая кушетки за да получи някаква роличка в костюмари, е продукт на същите фашизоидни сили, които предизвикаха този ужас с мерките срещу короната за да държат хората по света в страх и подчивнение. А за тъпунгера, играещ ролята на принц да е ясно само едно - прави всичко от злоба, че му казаха същите тези от дълбоката държава, че не е син на Чарлс.

216

Баба Бети Втора

преди 3 години

На сто години съм видяла какво ли не.Когато някой иска да се самоубие, той избира усамотено място и час, за да не го спре някой. Когато декламативно го заяви, значи иска да му помогнат при решаване на някакъв проблем или просто да му обърнат внимание. Е-обърнаха и. Тази видя, че сериалът "Костюмари" не можа да прерасне в "Корона и кръв", защото кръвта е много важно нещо. За Короната.

215

Лъжкиня бе!

преди 3 години

Мислела е как да прибере парите и да прецака царското семейство. Проста, хитра и нагла.

214

11

преди 3 години

Аве кво *** занимавате с някви глупости.

213

Call 911

преди 3 години

След всички тези разкрития ни стана ясно, че мег е с болна психика и се нуждае от спешно психиатрично лечение. При такава ситуация, с помисли за самоубийство, харито би трябвало да звъни на 911 и по спешност да отведат любимата за лечение.

212

!!!

преди 3 години

Досега никой не е чул за самоубил се***. Виж други работи са се чули.

211

Диана

преди 3 години

Мислела за самоубийство! - когато цъфнат налъмите...Хем грозна, хем глупава...Не знае да лъже дори - това е само защото не се е обърнала за уроци към БСП! Сигурно са вдигнали много цената...

210

Анонимен

преди 3 години

Ама верно ли кучето и се е казвало Арчи?

209

Анонимен

преди 3 години

*** са най-големите расисти

208

Хари

преди 3 години

Излезе голямо ***, срам за света изобщо, докарал някаква парясана тетка да му оплюва семейството , тък и ч.е.р. веникаква ..

207

А късмет да се

преди 3 години

самоубие, ще се отърве момчето.

206

Анонимен

преди 3 години

Харито е виновен - слаба психика - взе го това влачено шафранте и то му врътна главатаИ нашия син такъв пОтьо -довлече се една в нашия апартамент и го направи на парцалсъщата история -ти го прибираш от улицата, то те плюе в собствения ти дом

205

ХАХАХА

преди 3 години

Тоя Хари, наистина е черната овца на семейството, по-голяма ОФЦА от майка си излезе, откъде намери тая