49

Анонимен

преди 3 години

До ДианаСирийския проблем си беше вътрешносирийски проблем. САЩ не могат да ходят в Сирия и да казват ама тъй, ама иначе. Все едно сега Русия да даде бомби на Тръмп и да каже махай го тоя тиранин Байдън.

48

Диана

преди 3 години

До Анонимен47Има една малка подробност, която пропускаш в съждението си - има разлика между САЩ и ООН и организациите й...Това, че САЩ са били калпазани, не означава, че и Риусия трябва да са калпазани - всеки сам си плаща грешките...Те винаги са се "налагали", но не както това прави АСАД, нали...Американците ги канят, търсят се американските инвеститори навсякъде по света - американците са обективно най-компетентни в повечето световни области и е логично, да се справят най-добре с проблемите

47

Добра реклама

преди 3 години

Какво се случва когато Юесей донесе демокрацията .Попитайте Югославия. Либия. Ирак. Украйна.За малко щяха да се справят и в Сирия....Но се намеси Русия !

46

Анонимен

преди 3 години

Дианче, говориш като женена за сириец, продал се на американците! Ако си повече българка, отколкото сирийка щеше да знаеш, че всяка бомба в Сирия е 100 човека бежанци! Аз не искам бежанци в държавата си, а и сирийците не са ми направили нищо, че да ги нападам. Да си седят мирно в Сирия, те да дават петрол, ние храна и да върви търговията! Мисля, че така е честно!

45

Менто

преди 3 години

Алах е доволен и халифа ам - гъл също.!.

44

Анонимен

преди 3 години

Толкова за "цивилизацията", в която живеем.

43

Анонимен

преди 3 години

Протеста на отровното трио можеше да направи това и в БългарияМая Бабикян Една майка меко казано с лоша връзка към главнияТатяна Христо и други които се движат катом платноходкив политическия живот в България

42

Анонимен

преди 3 години

Само не разбирам защо САЩ като ги спасяват от петрола и земята им, ни ги натрисат в Европа!Като тия хора имат нужда от спасение, еми да си ги водят в Америка и там да ги хранят, учат и адаптират! Бадън като е толкова социален и любител на цветнокожи що не си ги вземе във Вашингтон?

41

Диана

преди 3 години

До Анонимен34А ти сигурно си решил, че Асад е вожд само на половината срийци - тези, които са против него не са сирийци, значи...Асад иби, изгони и сега ще измори от глад народа си - това, което направи си е чист геноцид! Да не говорим, че именно неговата война роди Халифата там! Колко бели още трябва да направи този военнопрестъпник за да затрие народа си напълно?!,,,А руснаците се правят на много умни, но всъщност са съучастници на военнопрестъпник и е крайно време да се осъзнаят, мамка му..

40

Анонимен

преди 3 години

Познайте кой ще има орди на границата тава лято!А сега групово да благодарим на господарите със звучно Thanks!

39

факт

преди 3 години

До БългаринДа ако не се беше отзовала Русия на молбата за помощ от правителството на Сирия,сега тази държава нямаше да я има и последиците за нас и Европа щяха да са катастрофални.

38

До Дойче веле

преди 3 години

А кой предизвика всичко това . А ?Кой налива (ше) пари и оръжие в "арабската пролет ". А?И кой успя да спре тази касапница ?

37

помним

преди 3 години

А спомняте ли си кой докара тази беда на Сирия,кой прати терористи да свалят властта,кой създаде там ИД,кой ги въоръжаваше и подкрепяше?!Да помним запада и САЩ,така че стига лицемерие и лъжи.

36

Българин

преди 3 години

Войната в Сирия започна след американската окупация и явната поддръжка на ИДИЛ от страна на САЩ. И в момента САЩ имат армия ЕДИНСТВЕНО върху петролните полета и продават петрол за стотици милиони долари всеки месец. Ако тези пари можеха да отидат обратно към легитимната власт, нещата щяха да са много по-добре. Но където е стъпи американски ботуш, трева не никне.

35

Диана

преди 3 години

До Анонимен31Ти в кой век живееш? След ВСВ светът се събира и решава да сформира организация, която да не допуска никъде повече по света военни конфликти...Русия се намеси в Сирия на страна на Асад защото американците били нападнали Либия и Ирак, а те бяха под руско "покровителство"...Та сега, да отмъсти на американците, Русия разруши Сирия...Прелест!...Танто за кукуригу!

34

Анонимен

преди 3 години

V momenta samo naselenieto koeto e pod turski kontrol jivee normalno i ne sa gladni

33

мак

преди 3 години

меркел, спиш ли?

32

Анонимен

преди 3 години

ASAD trqbva da se obesi zashtoto vkara RUSKI I AMERIKANSKI voyski v SIRIYA i v momenta SIRIYA defakto ne sashtestvuva

31

Анонимен

преди 3 години

Да благодарят на кенийчето обама, че ги демократизира! Сирия беше богата и просперираща държава, преди американците да решат, ще искат да точат петрола й.

30

анонимен

преди 3 години

Още ли има сирийци в Сирия, или ни подготвят за ново преселение?!