54

Изтребва ги до крак

преди 3 години

Ухански Райд - няма прошка!

53

Анонимен

преди 3 години

Това няма да спре докато не се гарантират ваксини с които населението да се защити. Иначе трябва да се стои затворени! Единствения изход за хората е ваксинация. Но ваксини няма! И тук е въпроса защо великите фарма спасители като не могат да произведат достатъчно ваксини не изнесат производството си и в Европа! Защото не желаят, а пък европейците не искат руски ваксини, щото в тях няма нано частици! Ядец! Извода- ще е отвори, затвори докато на някой му дойде акъла в главата!

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Така по-може. Въпросът е кога ще се достигне платото и при какви стойности. В момента върви нагоре с достатъчно бързи темпове. Ако няма забавяне, 4 000 могат да се очакват още другата седмица.

51

до хсплескан

преди 3 години

ти реално нищо не каза бе пич.Ти как искаш всеки ден по 15000 теста. Ми колкото са отишли толкова са направили. Като има много със симптоми нормално е фа има и много тестове.

50

До 27

преди 3 години

Даже според мене са повече от 10 пътиПовече от половината сме го минали. Напоследък много мои познати се тестват за антитела и почти всички имат, без да са разбрали че са били заразени.Така че краят е близо.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48Вероятно иска да каже математиците, и то не Витанов, защото той ни занимава само с числото R ( не искал да се бърка на политиците) А защо 4 000, а вероятно и повече, става ясно от мат. модели на Томов и Велков, които никога не грешат.

48

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

47

Анонимен

преди 3 години

геноцид по метода Винету, съд ще има за тоя маллоуумник, който заради едната власт си играе с живота на българите.

46

Анонимен

преди 3 години

Казват, че пандемията променя езика. Тук също "трезво мислещ човек" е напът да промени значението си. Най безумните коментари се пишат от "трезво мислещи хора".

45

ФейзБук

преди 3 години

Войната е мирСвободата е робствоНевежеството е сила

44

Муахаха

преди 3 години

Китайските К0мундета поръсиха Капиталистическите си врагове с Уханска Чума, както се поръсват жалки хле барки с Райд!

43

хсплескан

преди 3 години

Българина е много, ама наистина яко п р ост или г.л.упав. Не е истина как си пишат всякакви глупости с тези бройки на тестове и хората си им вярват. Трабва да си тотално безмозъчо същество, за да вярваш в бих я нарекъл класация, но не и статистика така нагласена. Единия ден 16 179 теста, на следващия или след два дни 6000!!!!! Трезво мислещ човек не би вярвал и би изригнал срещу елементарният начин,по който го манипулират и му се подиграват.Яко му се подиграват.Но ние сме си ЗЛЕ

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Повтарям статистиците, но в началото на април..."Те са прави по принцип, че ще има увеличение, защото това не е трудно. Но винаги грешат в числата и сроковете, защото не са епидемиолози. По същия начин грешаха и септември месец, но сте забравили. Защо случаите ще са по 4 000 през април? Миналата седмица бяха 1000 и .., тази 2000 и .. Именно ако се спазват математическите принципи, тези 4 000 ще бъдат достигнати значително по-рано от април.

41

Анонимен

преди 3 години

Всички тези статистики не са нищо друго освен промиване на мозъци.Кому е нужно това и защо.Статистика-стъкмистика.Важното е да се нагодят нещата в нечия полза.В чия ли.В полза на оня,който има пари и власт.

40

Анонимен

преди 3 години

Гоним ноемврийските рекорди....40 процента заразени.

39

Анонимен

преди 3 години

Успехите са големи. Важното е, че замениха дебелия вълнен шал на устата с един купешки пар.ал. И как да им вярваш на измишльотините.

38

Анонимен

преди 3 години

Цифричките си вървят, вирусчето също. И в кое не беше прав Мангърков. В един средно голям град от 40 хил души, всеки ден средно по 30-40 бройки за година и нещо кой не е минал през ситото? Смехории...

37

РАН - ЪТ

преди 3 години

Само 18.6% ?!Можеее и ощеее .......

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Е, да де, но в Израел при близо 10 мил. население имат 5 800 починали, а ние при по-малко от 7 - 10 403!

35

Д-р Смърт

преди 3 години

Добре управлявам кризата заедно с колегите от НОЩ - най-яката ще се мрe точно за изборите