296

Анонимен

преди 3 години

Тоя верно ли го е казал това или е извадено от контекста и натъкмено от "журналист". Не съм лекар и мога да изброя такива вируси, които човечеството не е виждало и все пак не е достатъчно тъпо да вярва, че са лаборатотни упражнения: СПИН, Ебола, САРС, ТОРС, Чума... кой знае колко още има по джунглите...

295

123

преди 3 години

Глобалистите управляват света. Правителства и медии са под техен контрол.

294

най-после

преди 3 години

Браво на професора за смелостта да каже истината! Миналата година същото каза и професор Чирков, когато пристигна от Германия.Които са ходили войници, са учили за биологичната война и са наясно. Не се лъжат от теории за панголини и прилепи.

293

NB

преди 3 години

Капитализмът става все по-чудовищен и по-опасен..................но вече империи няма да са национални свръхдържави(САЩ, Китай или Русия ), а транснационални корпорации, контролирани от шепа супербогати хора!!!!

292

ПроСоТо

преди 3 години

та ако можеше да чете,а тоя определено може,но чете това,което изнася и на него,и на тоя,който го държи на яслата,би се позамислил преди да изтърси глупостта за.-."Светът до сега не се е сблъсквал с подобен вирус,нанасящ толкова поражения"..Сигурно не е чул и за Чумата,вилняла СТОЛЕТИЯ през Средновековието!..Но,СЕГА целта е да са плаши,плаши,плаши ДОСМЪРТ..."скотонаселението",както се изразява г-н Пасков../надявам се няма против да използвам тоя негов израз!../

291

До БГ

преди 3 години

Правителствата не знаят откъде идва вируса...............защото транснационалните фармацевтични компании са по-силни от националните правителства.................така е в днешния капитализъм...............но нали искахте капитализъм, и скачахте като маймуни за демокрация!!

290

Анонимен

преди 3 години

този вирус е нищо в сравнение с други епидемии с които се е сблъсквал света.но нищо не може да надмине целенасочената пропаганда и всяването на паника в световен мащаб

289

ПроСоТо

преди 3 години

относно Испанския грип:../цитат от Уикито/:-"Пандемията продължава от януари 1918 г. до декември 1920 г.,[1] Данните за смъртността варират в доста широки граници, между 17 и 50 милиона жертви до максимум 100 милиона, но дори отчитайки по-малкото число, испанският грип е едно от най-смъртоносните природни бедствия в човешката история.[2][3][4][5][6] При тогавашното население на Земята от 1,86 милиарда души, между 3% и 5% загиват, 500 милиона (27%) са заразените.

288

Бунгар

преди 3 години

Поредния изперкал професор.

287

био_млеко

преди 3 години

Крайно време беше някой с 'позиция' да го каже. Първо създават проблема, а после ни предлагат 'спасение' в лицето на препарати и лекарства. Много смърди цялата история. Американците, примерно, наливат трилиони $ годишно в оръжия и смърт, защо да не си тестват играчките? Всичко е лъжа и измама:)

286

Rado

преди 3 години

Естествено че вируса е създаден от човек - целта е страх и продажба на ваксини, богатите стават по богати, бедните в роби, за това не нужно да е прекалено смъртоносен, нали трябва да останат роби.

285

Анонимен

преди 3 години

Този има щатната физиономия на ДС кадър от разузнаването.Не му вярвам защото налага лично мнение по масмедиите без да има никакво доказателство за покритие на твърденията си.Въжеиграч е.

284

Анонимен

преди 3 години

Не съм съласен, не може да е лабораторен вирус. Толкова много работа и средства, за да получиш накрая "оръжие", което заразява 20% от целите си, докарва до сериозно положение по-малко от 1% и има смъртност под 1/1000 - това не може да е направено целенасочено. Виж, да обясняваш по медиите, че е страшно и то цитирайки същите цифри като написаните преди малко - това вече може да е оръжие - медийно.

283

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоАко първият път не те отнесе,то втория път може да те отнесе, може и третия......

282

БГ

преди 3 години

Да оръжие е .Но нормалният въпрос към правителствата е -кой го пусна?А отговор няма.А професорът е прав.

281

верно ли?

преди 3 години

на предполагаемата вреда, която причинява, по методикатана Кох.И щом получите надеждно доказателство за съществуването на СОVID-19,веднага ни го изпратете по електронната поща, заедно с вашите личниданни, и ние, след като ги проучим, с радост ще ви изплатим парите, аконаистина ни предоставите неопровержими доказателства. За сега, нито едно предложение не е постъпило. И това е много странно,сякаш свидетелите на коронавируса не се нуждаят от пари?

280

ПроСоТо

преди 3 години

ега ти "биологичното оръжие"!..Какво е предназначението на всяко оръжие?..-Ами да ПОРАЗЯВА противника.Е,какви "поражения" нанася "коковида",като 90 процента от прекаралите го дори и не знаят че са го преболедували,5 процента развиват симптомите и 5 пр.-са с летален изход?!..при такава некадърна изработка, некой требе да си скъса дипломата!..Или "разработчика" на това "БО",или..."капацитетите" като въпросния госин..

279

Д-К

преди 3 години

Начев е известно име...Това ли ти в аргументацията? Мога да ти изредя д имена на световни учени които с това се занимават с обратното мнение. А не са учили един един семестър преди 30г инфекциозни заболявания.Затова обоснованото на авторитет е логическа заблуда. Утре като известния хирург Мутафчийски ти каже че не е създаден какво ще правиш?А изказването на Начев за неща с които е запознат бегло е проява на Д-К ефект.Умните хора осъзнават докъде се простира компетентността им.

278

Анонимен

преди 3 години

Професоре професоре, в цял свят това е само ТЕОРИЯ , а ти говориш сякаш всичко ти е ясно.Аман от такива "светила" без мяра и критично мислене

277

познаам

преди 3 години

По делта планера ще ги познаете,слугуват и лу д еят, на тъмните сили