27

SS

преди 3 години

До 27.Песимистът ,ако не знаете е добре информиран оптимист.А оптимистът без информация е просто г.л.у.пак !

26

АнонимеН

преди 3 години

ЛОШО ЩЕ СТАНЕ САМО АКО НЕ СЕ ОПЪЛЧИМ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ!!!ВМЕСТО БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ВАКСИНИ Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ДА ГО ИЗКАРАМЕ ТОЯ ВИРУС И ТАКА ЗАРАЗАТА ЩЕ СПРЕ!! И *** 5% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ВСЕ ТАЯ КАКВО СА 5% , ЧЕ И 10%ЗАРАДИ ТЕЯ 5% ИЛИ 10% ЩЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ВЕЧНА КАРАНТИНА КОЕТО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ ДО БУНТОВЕ И ВИСОКА ПРЕСТЪПНОСТ ОТ СЪСИПВАНЕТО НА ХОРАТА ФИНАНСОВО И ПСИХИЧЕСКИЗА 90% ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ТОЗИ КОРОНА ВИРУС НЕ Е И ЛЕКА НАСТИНКА!

25

SHEFA

преди 3 години

До SS-ЖИВОТЪТ ПРОДЪЛЖАВА БЕЗ НИКАКВА ПАНИКА.-ПЕСИМИСТ.

24

SS

преди 3 години

Колкото и да не ви се вярва,но хората сме много уязвими към всяко глобално,или икономическо сътресение.По голямата част от човечеството живее в големите градове.Обикнов.човек,работи,за да плаща сметки,да издържа семейство,да купува лекарства и дребни удоволствия.Самият той не подозира,че е окован в невидими окови.Спрете,тока в голям град за извесно време,спрете и водата и всичко ще рухне.Ще настъпи хаос.

23

Анонимен

преди 3 години

Не, защото ни дели океан, а визите за Сащ не са свалени за България. Ако чуете за Белградски щам веднага напишете да вземем мерки.

22

Анонимен

преди 3 години

Само да питам, три маски защитават ли от новата мутация, и ако сложа очила за плуване, с колко процента си подобрявам защитата

21

Разумен човек

преди 3 години

До SSНапълно прав си много лошо развитие на нещата предстои. Запасяване не само с храна, но и с лекарства и оръжие с което да се опазваме от други хора и от държавните служби.

20

АнонимеН

преди 3 години

До ТАКА ТРЯБВАБРАВО ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО НАСЕЛЕНИЕТО ДА Е ПОД 1 МИЛИАРД И БИЛ ГЕЙТС Е С НАС!!!А БИЛ НЕ СТОИ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ!! НАЙ-МАЛКОТО ТРОВИ ВЪЗДУХА С КЕМП РАЙД УЖ , ЧЕ НАМАЛЯВАЛ ДЕЙСТВИЕТО НА СЛЪНЦЕТО ЗА ДА БОРИ ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ

19

Ваксини

преди 3 години

Масово ваксинирани и експериментални лекарства за всички деца дето щъкат и сеят само зарази. Само така ще се оправим.

18

SS

преди 3 години

Пиша от извесно време.Хубавият живот свърши.Гответе се за лошо.Очаквайте и неочакваното.Запасявайте се с храна и лекарства и не харчете пари за глупости.Повечето от хората не вярват и не могат да възприемат реалността за истина. Прогнозирам доста лошо развитие на ситуацията.

17

Лилияна

преди 3 години

Пак ли нов щам, то стана като нов шуй, където се обърна някой по-така ме дебне

16

ТАКА ТРЯБВА

преди 3 години

НЕКА ИМА ОЩЕ ВИРУСИ И ДОРИ СУПЕР БАКТЕРИИ И ***.НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА Е БЕЗОБРАЗНО МНОГО НОВ СВЕТОВЕН РЕД И ИКОНОМИЧЕСКА И ВАКСИНАЛНА КАСТРАЦИЯ НА ТЕЗИ ПЛОДЯЩИ СЕ БЕЗУМНО МНОГО ХОРА КОНСУМАТОРИ ХОРА ПРОСТИ.

15

Анонимен

преди 3 години

той вируса мина и замина, квото можа взе като жертви. Обаче сега щамове тръгват, щото ако няма страх и паника - ще им се счупи далаверата. Април месец, такъв щам ще ви набие народа в **** че прави ще aкaтe, гербаджии и провокатори.

14

SHEFA

преди 3 години

До Русофил-НЕ Е ИЗМАМА-А ХОРАТА ГИ Е СТРАХ ДА ОТИДАТ НА ПРЕГЛЕД-ВДИГАТ КРЪВНО И БАМ.-ВИРУСЪТ САМ ПО СЕБЕ СИ НЕ Е СТРАШЕН.-УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ Е ПО СТРАХ ДА НЕ ПРЕТОВАРЯТ БОЛНИЦИТЕ-ПАРАТАААААА.

13

феар.цом

преди 3 години

е трябва си, да, за кво да ни пускат новия 'вариант' иначе.

12

Винету

преди 3 години

Точно толкоа колкото и от другите. Ни повече ни по-малко. Хау! Аз казах!

11

АнонимеН

преди 3 години

ИНДИЕЦА УГУР ШАХИН ОБЯВИ , ЧЕ ВАКСИНАТА НА БИОНГЕЙНСХ И ПФРИЗЕР НЕ РАБОТИ ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ И ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДАТ НОВИ ВАКСИНИ КОИТО ЩЕ СА ГОТОВИ ДО 2 ГОДИНИ!!!ЗА ТЕЗИ КОИТО ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАТ Е НАЙ-УДАЧНО ДА СИ СЛОЖАТ ОТ ВСИЧКИТЕ ВАКСИНИ НА ПАЗАРА !!! НАЙ-ВЕРОЯТНО ВСИЧКИТЕ СА ЗА РАЗЛИЧНИ ЩАМОВЕ И МОЖЕ БИ ПОНЕ ЕДНА ОТ ТЯХ ЩЕ ПРОРАБОТИ!

10

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се притесняваме ,ако ФАЩ решат да ни дадат свободно визи след визборити доста ора ша са изтеглят към Калафорнията ако и полетите са освободят ..да са зематмерки за тойзи щам ,щот ний идем..ако требе ша са разделим и с червената си лада, пърдон но.мен..к..ла..тура

9

Анонимен

преди 3 години

Новия щам, забелязан още май месец миналата година. Е кое му новото бре? И ко да се притесняват хората, то от май месец, досега колко месеца минаха? Те хората изкараха всички щамове, почвате да издишате лека полека и вие. Няма, свърши с вируса и щамовете. Публикувате неща, които са от май месец миналата година, щот то вече няма нищо ново и отново се опитвате да плашите хората. Ама не ви се получава. Както казах - издишате. До месец-два, всичко ще е приключило. Тогава да видим с кво ще плашите.

8

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Сигурно трябва, ей де я Калифорния..............зад Ботевград!