36

Анонимен

преди 3 години

ще ви пиша.имам дата за 13.03 силно се съмнявам че ще получа втора игла и всичко отива по дяволите....

35

Анонимен

преди 3 години

Пазят се друг път. Така се прекараха, че ще го помнят.

34

Анонимен

преди 3 години

Абе то при вас имали нещо в което не сме се Препънали??? По осигурени ваксини-последниПо процент ваксинирани - последниПо процент тестове - последниПо брой жертви-едни от първите Ама виж на приказки го докарвате,еша ви няма!

33

Анонимен

преди 3 години

По 1 суперваксина не стига трябват по 60-70 суперваксини, че да имате имунитет за окол 2 седмици. Сутрин ставаш и се ваксинираш, вечер лягаш и се ваксинираш е най-сигурно да имате имунитет.

32

Анонимен

преди 3 години

До 30 Ама ти си мислиш, че си нормален ли?

31

Анонимен

преди 3 години

Сега последно пазите ли вторите дози,или всичко отива за еднократно убождане?

30

Яко

преди 3 години

Вече след втора доза чакам единствено да се отворят отново държавите. Не ми пука, че умниците по-долу избират да си стоят в Обеля или на село... по-добре за нормалните хора, които няма да се блъскат с *** по плажовете на Гърция, Испания или Тайланд примерно. Стойте си у вас, не се ваксинирайте!

29

Крум

преди 3 години

Не са свършили желаещите. Аз съм се записал и чакам. Жалко, че не доставят достатъчно бройки. Хора, разберете, че при достатъчен брой ваксинирани + такива, които са го изкарали ще доведе до спад и нормален живот. Тва с паспортите вееч си е демагогия. Не бива да задължават хората, които са го изкарали да се ваксинират. Не е правилно

28

Ромеец

преди 3 години

Тръгнали на сватба без булка тяхната работа. А бе българска работа

27

Stoyanov

преди 3 години

Стига бе стига вече с тая агитация. От сутрин до вечер ни облъчвате по ТВ-то с вируси, ваксини, вируси , ваксини. То вече други новини няма и по радиото и по телевизията, само вирус. Изчезнаха другите новини , както и другите болести, и умрелите са само от вирус. От друго спряха да умират хора. АМАН вече , спрете се.

26

Анонимен

преди 3 години

Мъ пък то и желаещите свършиха. Всичко е точно. Излишъци няма.

25

-|-

преди 3 години

Къде си другарю Сталин, бащице!? Да ги издавим тези в кофа уринa.Искам да съм надзирател в Гулаг, да ги ваксинирам с каквото намеря!

24

Анонимен

преди 3 години

Е пет дни си е успех. Обикновено при нас препъванията стартират още преди започването на поредния юъдър план

23

Анонимен

преди 3 години

Ваксини нема бе еееей змей!Защо лъжеш бе Кунчев?!

22

Анонимен

преди 3 години

Е по-опашата лъжа не бях чувал!Никакви дози няма,връщат хора които идват за втора доза.На кой ги разправя тия тоя пумпал?!

21

aa1830

преди 3 години

Кунчев, искам да попитам следното - вчера имаше по БНТ информация за доставени до момента ваксини - бройките бяха приблизително 1:1 Пфайзер+Модерна към АЗ. Защо абсолютно никъде няма от първите ваксини и на какъв принцип разпределяте коя къде да отиде. Нали щяхме да имаме избор, нали се сравняваме с европейските държави, нали половината не слагат АЗ на по-възрастните, що не вземете пример ами всяко нещо го побългарявате. А сравненията ви с Израел са нелепи просто....

20

Анонимен

преди 3 години

Това е положителна дискриминация?!!Новото нормално брули бадеми и баря смока. Доживяхме да ни дискриминират положително ...нещо като да се конфронтираш периферно. Нонсенс до нонсенс, мила моя майно льо.

19

Анонимен

преди 3 години

До онзи ден Тулупа твърдеше че вече нямало да се пазят 2рите дози, сега излиза, че се пазят, даже си заделили и за другите "наши" ХОРА, изборната администрация.. Абе що не си забиете по една ваксина отзад и по една в главата и дим да ви няма

18

хах

преди 3 години

Значи все пак ваксини има ,не че са свършили, а се пазят за "избрани"!Що тогава беше пропагандата за масовката и прословутите "зелени коридори", ама както всяко чудо за три дни и после край! Активно мероприятие с фалшива загриженост целящо какво....ами да трупа предизборни позитиви!

17

Анонимен

преди 3 години

В момента фармацевтичните компании потриват ръчички и броят парички. Измислиха си пандемия и сега ни предлагат решение. Когато този балон най-сетне се спука, те няма да униват, защото тутакси ще измислят нова още по-страшна болест от която услужливо ще се затичат да ни спасяват. Даже ще предположа, че не си губят времето, а вече работят по въпроса.