76

Анонимен

преди 3 години

Познат работи временно в Германия шефа му Бг Ром.каза че го дискримирилал а към своите бил коректен.А се познавали от Бъ;гария където бил много точенТака че монетата има 2 страниМоя познат е голям техен защитник е да си сърба попаратаРадвам се за него

75

Анонимен

преди 3 години

Немците са си расисти, просто са вълци в овча кожа :)) Бившото ФРГ е по промито, там ако им намекнеш за Хитлер и почват да се самобичуват, ГДР въпреки соц режима не се притесняват от това, даже се гордеят но с мярка естествено, все пак зверствата им са били големи по времето на ВСВ :))

74

Анонимен

преди 3 години

В Индия, Пакистан и Бангладеш братята също им не ги искат. И там ли са расисти?

73

Анонимен

преди 3 години

Как пък все те дискриминирани и онеправдани? Където и да отидат.Значи има причина да са третирани по този начин.Или?

72

Да

преди 3 години

Правилно мислят и правят германците!

71

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Германците най-накрая се научиха каква е разликата между роми, румънци и българи, и веднага ги изкараха расисти :)

70

Милен Илиев Минков

преди 3 години

***, ....Във, всяка- държава, ще- имат, своя- държава,...Целият- свят, ще- се- раздели, на- още- 1000 държави, до- 100 години ,...- Остава, само- въпросът, кое- лице, няма- проблеми, със- терорйзма ....

69

Майка Индия,откъдето

преди 3 години

се е появил този подарък за света,е една от държавите с най-голямадискриминация.Кастовата система не разрешава кастата на недосегаемите(наричат ги така,защото всеки досег с тях омърсява другите и това не трябвада се допуска),които са прадедите на нашите и другите европейскипредставители на този етнос да се вмества свободно в обществото.Но...ниесме Европа и ще си носим кръста за глупавите грешки в социалната политика,довели да извратено положение на този етнос в обществото.

68

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До До дедоПо живково ромите от 100 хил станаха 400 хил.

67

юбералес

преди 3 години

''Всички завършили основно образование, две трети завършили средно и 4% висше'' Ако това за ромите в Германия е истина, то къде е проблемът??? И това само за 12-13 години.

66

Браво на свободата

преди 3 години

на словото във форума.Голямо *** падна за ***.Значи можевсеки да си сподели мнението,но само ако то съвпада с официалната версияще бъде допуснато.

65

От бореца

преди 3 години

Дори и в Индия предразсъдъците към ромите са живи.!.

64

Гумичка за триене

преди 3 години

Подлия в душата си човек си е подъл...

63

До дедо

преди 3 години

По живково ходеха на училище и минаваха в следващия клас,за да не тормозят следващата година.Момчетата ходеха трудоваци и научаваха професия.Помощитеза деца бяха малки и никой от тях не гледаше на децата като средство за доход. Съдебната система не беше джендърски и НПО доминирана,който правеше престъпления го смазваха и нямаше на какъв БХК да реве.Разбираха,че начинада живееш е да работиш и си кротуваш.Нямаше дискриминация,защото не бяха привилегировани за сметка на издържащите ги както сега.

62

до 84

преди 3 години

да , с малко по-работливи и с много по-големи моше-*ици.

61

Анонимен

преди 3 години

Може да не сме от най-работливите, но от ромите със сигурност сме по-работливи.

60

Анонимен

преди 3 години

:) ... четейки коментарите , страничен наблюдател остава с впечатлението че БГ-тата са най-работливия и честен народ на света . Добре че има "ромеи" та да се сравняват колко са читави.

59

бившо ченге

преди 3 години

До дедо от селоГовориш глупости!И тогава опитваха с простотиите,ама ги къртехме от бой!И мирясваха за нула време!

58

Анонимен

преди 3 години

Дори още не са подкарали каруците си задвижвани от зелена енергия по немските улици.

57

Анонимен

преди 3 години

Немските бели роми искат само да ядат и да пият наготово ама като им се отвори работа да интегрират някой и не искат да го интегрират, Интеграцията трябва да е като европредседателството и да се върти, сега е ред на немските роми да интегрират другите роми.