43

Край

преди 3 години

Захариева, ... Кате ... Какво чакаш - да наложим санкции на Испания. Не уважават човешките права. Тия са като Путин бе.

42

Калеко Алеко

преди 3 години

Въобще не се учудвам , че въпросния зкон е на Рахой , тоя беше същия самовлюбен , кеадлив ,брюкселски пудел , като Боко, с тая разлика , че испанските съд и прокуратура вкараха 15 от най-близкото му обкражение в пандиза с обща присъда от 360 години.

41

Барселона

преди 3 години

До Анонимен33 Че са богат район...така е богати са но и централната власт в Мадрид е направила много за да станат богати...Разликата примерно с Андалусия е голяма.И сега... отделяне.Въпрос..ако бяха на мястото на Андалусия дали щеше да искат да се отделят.Няма как да стане.

40

К'во да ти кажа

преди 3 години

Оцеляването в съвременния свят е *** работа, принципно ак осе спазваше закона нямаше да има нужда да ми е хоби оцеляванеот. Но погледни думата оцеляване - свързано е с някаква борба на живот и смърт, при която трябва някой препятствия да бъдат преодолени, определени хищници дето те дебнат да бъдат очистени. Много тежък занаят е тия дни с тия дявоски яйца по гинеколога Булгаков. Оцеляването е свързано с тежка интуиция, кое може и кое не може да ти види сметката - както и какво да свършиш...

39

Анонимен

преди 3 години

В Каталуния има мощно сепаратистко движение, което иска да отдели Каталуния от Испания. Използват повода с Хасел, след като предварително са създали случая Хасел. Ситуацията е много подобна на това, което се случва с Навални - провокира се централната власт, за да има повод за демонстрации срещу управлението. Истинската цел е напрежението да не отслабва.

38

Анонимен

преди 3 години

Силите на реда СА убийци и палачи!И това е навсякъде!

37

Анонимен

преди 3 години

Един нов Сталин може да оправи света.

36

Ганчовски

преди 3 години

А в Брюксел какво става? Ни вопъл, ни стон!

35

Запознат

преди 3 години

Рапърът е само повод. Писнало им е от локдауни и ФАЛИТИ, та доходите им паднаха, колкото и да ги подпомага тяхната държава. Те затова се надигат и накрая ще се стигне от безредици до гражданска война и то в цяла Западна Европа!!!

34

Анонимен

преди 3 години

"където управляват комисари, там се е настанил болшевизъм"=======================И у нас полицейските дирекции не са ли пълни с комисари?Сега не ни ли управлява бивш главен комисар?

33

Анонимен

преди 3 години

oi, oi, narodat na lubovnika kral juan carlos e mnogo strasten...;-)))

32

Анонимен

преди 3 години

Каталунците са си такива. През 5 години скачат и се правят на интересни, че щели да се махат от Испания. Ще се махнат, ама друг път.Пък сега и Барса пада нон-стоп и са се поизнервили, че МЕСИята им е докарал отбора до фалит!

31

да знаете

преди 3 години

А у нас един Въртоглав запали България, но.........................ние трудно кипваме!

30

Генерал Зима

преди 3 години

Почти всяко поколение се налага да отвоюва свободата си с оръжие в ръка.Защото някои започват да се правят на Господ и да налагат безумията си.

29

Анонимен

преди 3 години

Интересно защо няма спешно заседание на Съвета на Европа с искане за осъждане на прекомерното полицейско насилие и налагане санкции на Испания, както стана с Русия по случая Навални. Това е случай 100 за двоен стандарт.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Ми, те може и да "поискат", но те са само малка част от населението на цялата страна.Утре ако Родопите "поискат" да се отделят от България и да отидат в Турция какво, ще се съгласиш ли?

27

Demonaz

преди 3 години

"Рапър" ? И какво е дал на света? И тоя ли ще е херой като флойд в Африканските щати ? Да отива да пее за дрога, коли, жени и т.н. Щом величае терористи да отива зад решетките нали е генгста.

26

Анонимен

преди 3 години

Подчертава се, че битката се води от антисистемни сили, но се премълчава, че колективният запад е в системна криза.Тази криза е преди всичко морална, ценностна.

25

Анонимен

преди 3 години

Глупави роми.Единственото което могат да правят е да крещят и да трупат отоадъци.

24

Анонимен

преди 3 години

Съветофилите се впримчили за рапъра пък сега...