29

Анонимен

преди 3 години

Още дължат едни 30 сребърника на човечеството!

28

до Бау

преди 3 години

На мен пък ми намирисва на размирици! Който се е ровил достатъчно знае, че тия ваксини през следващите години ще докарат импотентност или рак на голяма част от хората. Четете бе хора, има много интервюта с НЕплатените специалисти по вирусология. Поинтересувайте се след ваксинация какво се случва с протеина Синцитин-1 и какво прави той с вашето тяло и каква му е връзката с вируса или горните заболявания които споменах. Кантарджиевците ще си приберат парите и им дреме на шмайзера за вас!

27

Анонимен

преди 3 години

Нов световен ред с ваксинираните най-отпред, сега тия потници ще трябва да се бъркат отново и за фитнес и за хоремаг, а неваксинираните ще си спестяват парички и на стари години няма да пукнат от някое автоимунно заболяване.

26

Анонимен

преди 3 години

Ситуацията силно напомня на събитията в нацистка Германия. И пак евреи са от страната на булката.

25

Бау

преди 3 години

До Майсторазаради такива като теб не могат да променят нищо. Нямаш си предполагам представа от това от колко болести сме се отървали с ваксини.... Ама едно време е нямало "клипчета" и хората не е било лесно да ги объркат.

24

123

преди 3 години

Тея винаги са били генетично дефектни. Овцете в чибуците блеят, далечните им роднини по света ги "катерят"...

23

Анонимен

преди 3 години

Тея са по-зле и от арабските си братя

22

Ceci_

преди 3 години

Аусвацс за макс 6 мес. Прекрасна цена на свободата

21

Майстора

преди 3 години

Кажи бе Бау, защо си такава твар? За пари ли е? Не е възможно наистина да вярваш в тази измислица? Няма начин искрено да приемаш, че "ваксините" променят нещо, при положение че във всяка статиийка за тях, направо си казват, че нищо не променят... По-леки симптоми, това защо изисква паспорти, рестрикции и фашизъм?

20

Нане

преди 3 години

Трансджендър, баце...По новата мода...

19

вълкът и нрава му

преди 3 години

Сега някой пак да ми каже, че не си измислиха цялата нова история, за да се правят на жертви, докато всъщност те бяха инициаторите на най-страшните извращения, вкл. и срещу собственото си племе.

18

Бау

преди 3 години

номера с отказа и "не е задължително" ще минава докато управляващите не разберат, че народа е глупав страхливец и не можем да стигнем 70% така. Полека полека ще ви принудят :D *** от добро не разбира ...

17

До 19

преди 3 години

Според Хамериканския посланик Херо Мусака, ТИ СИ СУПЕРГЕРОЙЙЙ. Супер герой тека ли говорят на обикновените граждани

16

Анонимен

преди 3 години

"Американците били кравари,евреите -юди,немците -еврогейци,англичаните-индийци .Хаха,що за самочувствие ?!"Рядко явление в днешни дни е някой да успее да оближе толкова много *** само с едно изречение, точно като теб. Изисква се истински талант в тази област.

15

Ха ха!!!

преди 3 години

Според специалистите - всеки така наречен "спасен живот' от коронавируса в Израел е стувал $49 милиона долара (предвид всички мерки, ограничния, разходи)....

14

Анонимен

преди 3 години

Тези очевидно им харесва да са под фашисткия ботуш. За кво беше целия тоя рев през първата полвина на миналия век

13

Анонимен

преди 3 години

Американците били кравари,евреите -юди,немците -еврогейци,англичаните-индийци .Хаха,що за самочувствие ?! Само вие сте Светия гений великолепни.Уж най-умните и красивите,а вечно н***срани последни !!Па и намерили аргументи да се присмиват.....Абе,алоооуууу....,гольвци,нациите,на които се подигравате и иронизирате са светлинни години пред вас бе.Вместо да гледат от тях,те тръгнали да ги поучават и да ги учат на развитие.Хахаха....мале,мале,жалка г***ньовска картинка.Сраааам !!

12

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

И след шест месеца ко правим... А след 12 месеца... А след 18 месеца... а след 24 месеца...

11

Бау

преди 3 години

очаквано. Навсякъде ще стане така. Колкото и да се "опъвате" :D

10

Анонимен

преди 3 години

А ,,зеления паспорт'' на цифров носител ли ще е ?