88

Жица, бате

преди 3 години

Искат, ама първо да си платят сичкото ток, вода, данъци и здравни осигуровки, че иначе са нелегални.Няма гражданин на България, който иска правна услуга и даже привилегии в съда, който не плаща данъци.Жанес акана ромале?

87

Анонимен

преди 3 години

Ако за това се даваше доживот ( смърт заради небрежност ) , то половината махала ще са със смъртни присъди .

86

kenef

преди 3 години

Къде бяха въпросните ***, и защо не искаха смъртна присъда за северинчо от русе който изнасили и уби брутално журналистката? Цялата махала 2 дни си траеше и го кри.

85

Поаро

преди 3 години

До АнонименВсеки кабел е прокаран по времето на някакъв ремонт, ударен или не, всеки ремонт е направен от някаква фирма, всяка фирма има някакъв ръководител. И достатъчно много улична и всякаква инфраструктура се вандализира всеки божи ден. Но както и да е.Вашият проблем е, че не се интересувате нито от обстоятелствата нито от причината за тази трагедия, а неистово желаете да я употребите за политически цели и за предизборна кампания.

84

Анонимен

преди 3 години

Защо не идете да видите как е прокаран кабелът захранващ бараките?Преди да стигне до скарата кабелът е прокаран под плочките, които не са разбивани.Значи кабелът е прокаран по време на ударния ремонт на булеварда.И коя фирма го ремонтира тоя булевард?

83

Анонимен

преди 3 години

Доживотен затвор са дава само при умишлено убийство с особена жестокост или при масово убийство.Никой не искал да поеме отговорност - ами нали има следствие, съд.Мъката на семейството е разбираема, но кого трябва да застреляме още утре на площада ?

82

Поаро

преди 3 години

До АнонименАми аз съм на различно мнение. Има огромно значение как точно е загинал младежа от токов удар. Едно би било, ако е бил на профилактичен преглед в кабинет ХХ , доктор УУ, по уговорка от дата ..., а след прегледа, бързайки за училище се е подредил на опашка за тролейни билети и така се е допрял до парапета и го е ударил тока.Съвсем друго би било ако той лично с някакви инструменти, ножовки или други е рязал, дърпал сякал кабела със поради някакви си свои цели.Съесем различно е

81

Анонимен

преди 3 години

Няма никакво значение как по-точно е умряло от токов удар момчето.Пешеходната пътека е точно срещу б-ца "Иван Рилски".Някой Некадърник Наш, както е писал поетът, не си е свършил "мързеливата работа",както каза младата ромка.Всеки може да иде и да види, че кабелите са прокарани в пластмасов шлаух захванат със свински опашки за скарите на разделящия тротоара от платното парапет на бул."Ив.Гешов".Можеше да не е дете, да не е ром, но при подобна работа на ел.технима, можеше да си иде всеки.

80

Поаро

преди 3 години

Така се случи че прочетох няколко статии за инцидента, във всичките пишеше различни неща, в една - че токов удар е поразил момчето, когато е стъпило върху капака на шахтата, в тази статия пише че го е ударил тока, когато е пресичал по пешеходна пътека. Явно е че и двете твърдения са неверни. Кабела е прокаран некъдърно, ясно е, но все пак трябва да има контакт, за да има поразяване. А бащата комай със всеки разказ отдалечава загиналия от кабелаИма нещо там...

79

До Поаро

преди 3 години

Явно са видели, че павилиона не ке ползва. Видели и кабеля, сигурно са се опитали да го наберат пре ноща. Не ка успели с дърпането, то са оголили проводника. Дошли през деня да видят кво става. Хоп, белята...

78

Поаро

преди 3 години

Във цялата разправия, някак си не стана ясно пострадалата фамилия по каква причина и с каква задача се е намирала в района. Не че нещо намеквам, но все пак след като има инцидент, а сега след като имат искания за доживотен затвор, добре ще е ако разкажат - Отидохме там защото...... Пътувахме със ... Носихме със себе си следните предмети, чанти и пр.... Правихме това и това на адрес този и този.. Посетихме този и този...адреси, хора, свидетели, документи.

77

мислител

преди 3 години

Аз предлагам Румен Радев да подаде оставка. В края на краищата той е президент на тази държава, където стават такива безобрезия.Президетството е в София, длъжен е бил да контролира.Какъв президент, а не знае...Оставка

76

данчо

преди 3 години

И при всичко това Фандъкова все още не е подала оставка.С шефа и Боко Тиквата са за затвора.Причини вече колкото искаш.Скоро ще дойде и това време.

75

кой има полза от

преди 3 години

Аз знам кой е виновен.Както често се казва, да видим кой има полза.А полза имат опозицията начело с БСП които си създадоха случай да вдигат шум и да искат оставки. Кикиморите от "Системата ни убива", които трябва да поизтупат повяхналият си имидж и да намерят нова кауза.Да... вижте кой има полза, у него е вината

74

Анонимен

преди 3 години

Мая общата мурвва се прегръща и с ромите пардон синганите в името на властта ...Гнус ме е от тая "жена"

73

Анонимен

преди 3 години

ДАНЧЕТО И БОЙКО ПОДАВАТ ОСТАВКИИВСИЧКО Е ТОК И ЖИЦА

72

Анонимен

преди 3 години

Стига да има виновни

71

Оставки, Съд

преди 3 години

Как може, голи кабели по тротоарите?2000 човека минават на ден от там. МИНИМУМ 2000. МИНИМУМ!Това е престъпна безотговорност.

70

Анонимен

преди 3 години

Докато Борисов не им се скара на институциите няма да се оправят нещата.

69

Трол Ферма

преди 3 години

Тук има хора от *** фермите. Опитват се да изместят фокуса на проблема, чрез създаване на етническо напрежение.