10

пияница мистик

преди 3 години

До !@!Криптовалутите са ценни, защото са непроследими. С тях може да поръчаш убийство, дрога, оръжие и няма никаква видима следа какво си купил или поръчал. А не да се чудиш и да се размотаваш с куфар пълен с пари, ако искаш да поръчаш убийството на някой.

9

Анонимен

преди 3 години

И сега някой дето се е набълбукал с милиони биткойни, като тръгне да разпродава, и като се люшне цената надолу, и другите като видят и се уплашат и започнат и те.... и като тръгне доминото да пада....

8

пияница мистик

преди 3 години

До РазбиращАми защото си селянин чичо и не разбираш механизма на криптовалутите. *** The MAll София на Цариградско шосе, там има банкомат за криптовалути - купуваш или продаваш. Продай 1 биткойн и ще ти вкара в картата 50 000 долара и ще си купиш не хляб, а кола

7

пияница мистик

преди 3 години

OOooooooooх, котьооооооо....Ставам все по-богат и по-богат. Уж харча и не работя, а богатея :))))) 300 000 ще стане

6

Разбиращ

преди 3 години

Отидох да си купя хляб с биткойни... Не дават, що ли тъй... Такваз невероятна пара, пък хляб не мога да си взема...

5

!@!

преди 3 години

$55 000 за една "монета" биткоин!?Може утре да стигне $100 000, милион, милиард за един биткоин. Парче код който имате на хард диск или флашка.Какво определя тази стойност? Търсенето. Модерно е.Злато, сребро, нефт и други са продукти които имат практическо приложение в целия спектър на индустрии и промишленост.Нямам пари за инвестиране, така че подобни въпроси не стоят пред мен, но не бих купил подобно нещо. Това е като въздух в бутилка "който е бил зареден от инвънземни".

4

Анонимен

преди 3 години

Аз продължавам да не схващам как едно нищо струва толкова много? Тоя същото и теслата. Тя по скъпа от утвърдени производители на коли. От къде на къде?

3

Анонимен

преди 3 години

Lambooooo

2

Анонимен

преди 3 години

Евала на пичовете които имат биткойни! Нека си ги харчат със здраве.

1

балон

преди 3 години

Балона расте !!!