43

Анонимен

преди 3 години

Джон Атанасов е изобретил компютъра - и с това се хвалим, но защо ли ...?!Атанасов е американец, произхода му няма значение.Ако си живееше в България щеше ли да изобрети компа - Не.Тогава що се гордеем Ние?Че даже през соца го бяха поканили да посети България.Комплексарска история.

42

Анонимен

преди 3 години

Тези ми звучат като новина по Бтв:Българче спечели олимпиада по математика в ЯпонияИ това е като повод за национална гордост едва ли не, пълен смях :)))Детето е спечелило Не защото е българче, а защото е умно, учило е яко с добър преподавател.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Не всички умни и способни бягат на запад,

40

Анонимен

преди 3 години

te po-dobre da razvajdat u doma si v kilerite virusi, che vnosnite ot kitai svarshvat i sled tolko mnogo sankcii niama da ima hich za napred, a dokato se varnat onezi ot mars...chakai malko...ama kolko...?! ...i predi ili sled rajdaneto na Hristo Stoichkov?

39

Анонимен

преди 3 години

Има едно просто правило - ако някой от БАН беше умен и способен Веднага щяха да го поканят да работи в известен институт, университет, лаборатория на Запад.Имаме доста университетски преподаватели, поканени на работа в САЩ, ЕС и Канада.Нашите учени само прибират пари и лежат в БАН до пенсия, че и след това.

38

Анонимен

преди 3 години

Родната ваксина се казва Булгарикоз Джибромаксимус Ракиджосус

37

Анонимен

преди 3 години

къде се бутате бре, оправете си държавата първо , че лудите и престъпниците са на свобода а хората умират нелепо убити от ток !! Балкански комплексари!

36

Анонимен

преди 3 години

Статията е като преписана от в. Работническо дело.Една жена откраднала нещо от Франция(щото никой в соц лагера няма ум да го създаде) и това е повод за хвалба?!После вкарваме и следа от братска Мосва.Накрая се хвалим как сме направили най-добрата ваксина в Света!Наистина ли вярвате в тези пълни дивотиии от времето на бай Тошо :)))Сами се хвалехме, защото бяхме изолирани от нормалния свят.Три фалита на Бг през соца - щото бяхме добри, нали :)))

35

нс1ст

преди 3 години

бан усвоява. бан нищо не създава.Дайте им още за усвояване!

34

Анонимен

преди 3 години

Невежи и неосъзнати същества. Ковид измамата каквато е и спин. Болести няма.Има състояния до които хората сами се водят. Негативната енергия е причината а хората са лъгани и манипулирани за да печелят от тях лекари фармацевти и сзо.

33

Българин

преди 3 години

Ох, насълзиха ми се очичките, плача, плача от умиление и радост! Велик народ сме българите, велик!

32

Анонимен

преди 3 години

Това ли е началото на предизборната кампания на БКП?

31

Анонимен

преди 3 години

Божеееее, и тия, дето работят за чужда икономика се загрижили за българската ваксина. И сигурно ще се върнат тука, оти че си имаме ваксината. Внасяйте от вашите пари и не ме агитирайте за изгубена кауза.

30

Анонимен

преди 3 години

Каква е тая Велика Болгария ?!Какви велики глуупости, само лозунги Дайте да дадемАбе я си живейте по света и не се правете на родолюбци!Що не съберете пари за Чобанов вие, а ?Леле, големи пАтреотЕ се намерихте :)))Мечти за велика България ... егати, тия имат комплекс за свръх ценност, който е присъщ на някои малки народи от Балканите и Кавказ.

29

ЧОВЕК

преди 3 години

ОТ ТАКИВА КАЛЕКОВЦИ СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ.

28

Анонимен

преди 3 години

Поредните простотии които се хвърлят в пространството, от някакви набедини за "интелигентни" човечета. В нормалния свят, когато имаш разработена ефектинтна ваксина, търсиш фармацевтична компания за партьор, за да бъде тя произвеждана и реализирана масово! Примери колкото искаш - AstraZeneca и Оксфордския университет, Pfizer и BioNTech и т.н. Мегаумовете от сдружение "Велика Болгариа", обаче очевидно още живеят във времената на БКП.

27

Анонимен

преди 3 години

До ЛоШоправ си - да ги изкараме и да влезнем и ние да си оправим чекмеджетата няма само едни и същи хора да намазват

26

Анонимен

преди 3 години

Като са се събрали в социалните мрежи да му съберат и пари на Чорбанов. Този не се спря да дава интервюта и да плюе чуждите ваксини. И сега се изкарва жертва, нямало пари - за прототипа му, да бъде изследван тепърва върху мишки !!!

25

питане !

преди 3 години

Кога ще теглим заеми за самолети ПАК ?

24

Анонимен

преди 3 години

Чорбанов казва че вируса не е опасен и не е нещо кой знае какво, защо тогава прави ваксина и му събират пари