23

Анонимен

преди 3 години

Щерката на министър председателя на ОАЕ, не иска да му се подчини и бяга, леле, леле.

22

Анонимен

преди 3 години

Самият репортаж е малък срам за БиБиСи...сетили са се за правата на жените.Сетили са се за нея,защото е известна,но не се сещат за правата на жените в Саудитска Арабия!!!!,Пакистан,Судан......Голям срам!

21

Анонимен

преди 3 години

Как сте?

20

Анонимен

преди 3 години

Има големи очи и няма да умре от глад.

19

Ай ся

преди 3 години

Чудят се как да ни ги пробутат. И без това Европа в чудо се видя. Те са опасни, да си стоят там и да не ги приемат по никакъв повод.

18

Анонимен

преди 3 години

На тоя чаршаф щом всички жени му бегат въпреки, че е шейх, е яко извратен!!!

17

Анонимен

преди 3 години

Хайде САЩ да изнесат малко демокрация и женски права в Дубай. Какво? Не искат? Що? Ама те страдат там горките жени, деца и ЛГБТ+!!!

16

69

преди 3 години

и тук трябва да се върнат някои например да им бъде забранено да шофират и да носят панталони

15

Анонимен

преди 3 години

На ниииииииикоййййй не му пууууука!:)

14

Сметалото

преди 3 години

Преди много години /20 поне/ бях преподавател по английски точно в Дубай за малко време. Нямам представа за отношението им към жените, но отношението им към децата ще ни втрещи. Заведение за хранене в 3:00 нощем. Малките бедуини скачат по масите, замярат се с храна, врещят, абсолютна анархия. Там ако направиш забележка на дете,което е повърнало върху теб, деректно отиваш в затвор. Много са особенни.

13

Анонимен

преди 3 години

Моля индивиди, родени, отгледани, хранени, къпани, утешавани и какво ли не още, от жена, да се въздържат да ми казват кое ми е честта, самочувствието или призванието. Добрата майка си е добра майка - също и от офиса, също и когато е топмодел или шефка. Насила не се става нито добра майка, нито добър баща. Точно пък мъж намерил да ми чете морал и сочи ценности, за които трябва да е благодарен на майка си!

12

Не е

преди 3 години

Хубава тая. Апа тия около нея направо са от.вратителни.

11

ЮгозападенБели птици

преди 3 години

Камиларите се видяха с пари и скъсаха синджира

10

SS

преди 3 години

Поредната феминистка статия! Запомнете бе ,Бог не ни е направил равни ! Той е създал жената не да бъде равна,а помощник на мъжа.Такива са Божиите закони на земята.На който не му харесва да върви на друга планета.

9

ДЕВИЦА

преди 3 години

Ами тя като гледа нейните наборки КАКВО правят в Дубай и пускат снимки как майка ги е родила то и на нейното коте му се излиза на слънце😇

8

Анонимен

преди 3 години

'' Женичките и джeндърите ги чакат много приключения! ''.................Българския *** миризлив от село се загрижил за ''Женичките и джeндърите'' ...

7

Hakikat

преди 3 години

Едно нестабилно момиче и вие пак нападнахте исляма. А той е най-добрият вариант за жената. Запазва честта й, самочувствието и я оставя да изпълни свещения си дълг - да бъде добра съпруга и майка. Това го разбират все повече жени в Европа. Феминистките утопии, как жената трябва да е нещо между Супермен и капитан Планета започват да издишат. На работа колежките масово плачат..без причина. А причини има. Не знаят шефки ли да стават, майки ли, топ моделки ли. Пълна каша. Това е главата на европейкат

6

Вейхайвей

преди 3 години

Пълно щастие няма. Писнало и от пари, имане, омръзнал и безгрижният живот. Иска да е без работа, да мисли как да плати сметките, как да ремонтира покрива на къщата, как да си оправи зъбите, абе шашава работа.

5

Шопо

преди 3 години

Жената требе да бръка манджи и да ражда деца ! Толкова!!?

4

Амена

преди 3 години

Аз пък друго ще кажа - като ползвате google translate, поне си четете текста преди да го публикувате.