140

Bili

преди 3 години

окей - още факти.на астра зенека клиничното проучване изключва почти половината доборволци...другите що изпадат...?не е двойно сляпо проучване - само пациентите не знаят какво приемат. "изследващите" ваксината знаят кво дават, което компроментира резултатите.проучването не е с плацебо а друга ваксина.

139

славянин

преди 3 години

Както видях написано по-долу от един колега - за да има масово ваксиниране, трябва да има масово желаещи за такова, а такива няма! Предчувствам, че ще проведа драматична ''любовна'' среща с някой мераклия от местното РЗИ, когато ми се обади за началото на ''масовото'' ваксиниране, защото личен лекар нямам!

138

БайКольо

преди 3 години

На Bili май вече му дадоха лекарствата и вече е спокоен :D

137

Анонимен

преди 3 години

Масово ваксиниране ще има само в на маайккаа ви пъутткаата

136

за 10 лв.

преди 3 години

В момнта някои ДЖИ-ПИ-та усилено звънят да АГИТИРАТ за ваксинация, за вклюване в списък за ваксиниране. И убеждават ли, убеждават.. А тя цялата работа е за 10 лв. на поставена доза. Жалко е.

135

Анонимен

преди 3 години

С какво ще ваксинират "масово"? С 100 000 дози? Те изобщо знаят ли колко е населението на страната и какво значи масово?

134

СМЕТКА БЕЗ КРЪЧМАР

преди 3 години

То за масовото ваксиниране трябва да има и "масово" желание. Дали ще се намерят достатъчно желаещи, това е въпроса? Безсмислено е да се ваксинират тези, които са изкарали вируса. Има и хора с антитела, без да са разбрали, че са го карали.

133

_

преди 3 години

Кебриджския университет?От Оксфорд какво мислят по тоя въпрос? :D

132

Хаха

преди 3 години

Масово ваксиниране = 100 човека в цялата държава.Дори и да имаше желаещи то няма ваксини.

131

Масова ваксинация

преди 3 години

Напомня ми за "масова приватизация", като с боновите книжки на Жан Виденов.Тогава кварталните биячи се нагушиха с активи, а за лековерните остана гол...Схемата е същата

130

Ужасът

преди 3 години

Опитните зайчета сме ние, сега. Чрез нас ще се разбере за дългоочакваните странични реакции, колко дълго ще държи ваксината и прочие. Успех на всички, кой знае какво ни чака.

129

Анонимен

преди 3 години

само ще се изсмея - масовО ваксиниране от март - хахахахах - на кой бре - на 240-те народни тулупа ли? Има ли толкова ваксини - смех в залата!

128

Анонимен

преди 3 години

Чичо ви бил гейтс, като всеки сатанист, много обича символи и символиката. Затова в годината на вола( кастрирано го.в.едо) по китайския календар, е решил да кастрира/ваксинира всички.

127

Анонимен

преди 3 години

В нашето семейство още не сме решили дали да се кастрираме и с коя ваксина е най-добре да го направим, ако решим.

126

Някой

преди 3 години

Масово ваксиниране, но ваксини няма. според компетентни хора, държави, които смело са поръчали от всички ваксини, ще се справят бързо с ваксинирането. Но ние сме били доста предпазливи в поръчването на ваксини. Сега само си говорим, както се очакваше. Нищо смислено не се прави. Поне оставете хората да си живеят и не ги плашете!!!

125

Bili

преди 3 години

сега ще разберете джи пи-то ви що за стока е. ако пропоръча ваксиниране - продавач.ако не препоръча - лекар.

124

Анонимен

преди 3 години

ай стига бе, смешници, кво масово ваксиниране с тия 4 кашона ваксини??Абе то бива бездарие и мисирлък...Работническо дело беше на по- високо ниво от вас!

123

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ФАБРИКИТЕ ЗА ВАКСИНИ В ИНДОНЕЗИЯ И МАЛАЙЗИЯ НЕЩО ЗАЦИКЛИХА

122

Bili

преди 3 години

хакнатите имейли на европейската агенция по лекарства, показват политически натиск за даване на временното разрешение за ползване. експертите не искаха да ги одобрят ваксините и бяха под силен политически натиск.Въпрос - на европейските политици им пука за баба ми повече или за милиони евра, а?

121

АнонимеН

преди 3 години

МАСОВО ЛЪГАНЕ НЕПРЕСТАННО ТОВА Е ГЕРБ !!!