86

Анонимен

преди 3 години

Има незаконен търговски обект. Същият се нуждае от незаконен ток. Викат специалисти по незаконно прикачване към ел.мрежата. Специалистите обаче бъркат и токът взима жертва. Мястото е оживено. Не е случайно, че точно на тях се случва тази трагедия. При такъв поток на хора, точно специалистите по незаконно прикачване на ток са пострадали. Според мен са опитвали да свържат с незаконен ток, незаконния търговски обект. Все пак минават много хора от там. Жалко за детето, без значение етноса.

85

Анонимен

преди 3 години

Икак така в шахтата ще тече ток по кабели най-малко 220В и няма оторизирани лица които да влизат вътре с инструкция за безопостност .И кой отговаря за високото напрежение.

84

Анонимен

преди 3 години

Няма как да го убие тока само за това че е стъпил на оголения проводник. За да протече ток е нужно две точки с потенциална разлика, за да те убие тока той трябва да протече през гръдния кош при това с определена сила и в противофаза на сърдечния импулс.

83

Анонимен

преди 3 години

До 20ти ЯнуариИ що не се обади на 112 да съобщиш че някой прекарва некви жици по булеварда и не са служители на енергодружество? Ся и да плямпаш - файда няа, сещаш ли се?

82

Анонимен

преди 3 години

от там минавам редовно, онзи ден пак бях, наравно с още колкото можете да си представите минувачи.... чудо е, че се е разминало само с една жертва, а защо се стигна до там е ясно - ***

81

Анонимен

преди 3 години

До На 20ти Януари околоПоредния разбирач. И на теб ще кажа - кабели за високо напрежение се полагат ПОД ЗЕМЯТА. Не на височина.

80

Анонимен

преди 3 години

До empathyКва местност бре, то това да не е гора или поляна? На пъпа на софия, на булевард. Ква местност? И за кабелите дет си се изказал, че трябвало да бъдат високо а не по земата - ти вярваш ли си на това което си писал? Ако да - ти не си наред с главата. Кабели за високо напрежение се полагат под земята, кви височини, тва да не ти е кабел за телефон или интернет?Ей такива, дет нищо не знаете и само приказвате - за тва сме на тоя хал. Не учите, купувате образование и после - ето резултата

79

На 20ти Януари около

преди 3 години

На 20ти Януари около 9ч. сутринта в същата шахта двама работника (единия беше дебел)с работно облекло бяха отворили шахтата и ровеха вътре.Видях гофрираните жици по-парапетите.Аз разбрах ,че те не трябва да са там- а поне не 5-6м. височина.Това мога да дам като информация.Можеше да беше всеки един от нас.....Тези не бяха от ЧЕЗ нямаха работни облекла от ЧЕЗ,А от автосервиз

78

Анонимен

преди 3 години

ВарнИнскЪ фирма била собственик на кабела убил детето..........ХА-ХА-ХАСеляните полазиха София и ...............те го те!!!

77

мак

преди 3 години

Хора, дори те да са крадци на жици, с какво това намалява отговорност на виновните? Ако нямаше ток по кабела момчето нямаше да загине. Освен това трагедията можеше да се случи с "чистокръвен българин" минаващ оттам. Тогава според някои пишещи трагедията щеше ли да е по-голяма?

76

empathy

преди 3 години

До GranikЗа момента данните са че бащата и синът са ринали сняг в тази местност, и при стъпване върху шахтата, или доближаване до оголените кабели, които са били закрити от снега, се е стигнало до фаталния край.Във всички случаи е некомпетентно да пускат ток от такова място, и тези кабели е трябвало да бъдат на високо, както са били останалите.Нека не забравяме случаят с фонтана на Славейков, и как оттоворника се размина с глоба за 1000 лева.

75

20ти Януари

преди 3 години

На 20ти Януари около 9ч. сутринта в същата шахта двама работника (единия беше дебел)с работно облекло бяха отворили шахтата и ровеха вътре.Видях гофрираните жици по-парапетите.Аз разбрах ,че те не трябва да са там- а поне не 5-6м. височина.Това мога да дам като информация.Можеше да беше всеки един от нас.....

74

Офф

преди 3 години

Много се трие и блокира тук! Трябва да пишеш само неща, които се опитват да ти внушат авторите на статиите, което е малко трудно предвид зловещо ниското ниво и ненадмината зависимост на този сайт и нямащите елементарни професионални качества и никаква етика "мо*дера*тори". Аре сбогом!

73

...

преди 3 години

Няма по- голямо нещастие от това да погребеш детето си. А да се случи пред очите на родител е ужасно вероятно (най-меко казано). Оставете етноса, политическите пристрастия, и всичко друго. Не е нормално това.

72

Анонимен

преди 3 години

Тока протича през мястото с най- ниско съпротивлевие. За да се случи нещастието, обувките на детето трябва да са били мокри, а самото от да се е докоснало с ръка до занулен (заменен) метален стълб или е било с мокри обувки да се е хванало за оголената фаза. Има нещо гнило в този иначе много тъжен инцидент.

71

GHT

преди 3 години

"Някой с vpn си прави уплътнява време с теб))"Пуснаха тролфабриката. По команда и в другите медии публикуваха новината загатваща етноса и отдолу почнаха расистките коментари, с които оправдават случая.Явно и тук някой наш човек с павилиони ще излезе сух. Тези жълти бараки са из цяла София и така са прокарани кабели до тях.

70

Лили Иванов

преди 3 години

На мен не ми е жал. Не им давайте трибуна на тия.

69

ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

преди 3 години

Каква е тази фирма собственник на лавката, с капитал 2(два) лева?! Това е само на ДПС и БСП закон!!!! Веднага трябва това да се промени! МИНИМАЛЕН КАПИТАЛ - 10 000 лева! Всяка фирма за бързи кредити ги дава като потребителски кредит. Тази фирма е ПЕРАЧНИЦА НА ПАРИ!!!! МРЪСНИ ПАРИ! ПАРИ КОИТО УБИВАТ!!!!!

68

Кака Цвета

преди 3 години

Ми идете пеш бе, *** прескачайте шахтите бе.

67

Анонимен

преди 3 години

Мого големи политици станахте опита за кражба не може да бъде оправдан от това че някой друг е краднал или не си е свършил работата качествено