410

Пак

преди 3 години

Пак се появиха тролчета , създаващи омраза. Ако мъртвия Македонец е с Български корени пак ли е добър или само е с гръцки или Сърбскк е добър. Стига глупостите, ставате смешни. И те са като нас обикновени хора страдащи от политиците си.

409

БРАНИК

преди 3 години

СКОРО ЛУКОВ МАРШ ЩЕ ЗВУЧИ В СКОПИЕ И СКОПИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКИ ГРАД.А РОДООТСТЪПНИЦИТЕ ЩЕ ДАВИМ ВЪВ ВАРДАРА.

408

Мога

преди 3 години

Мога да ви приложа.и статия за посещението на Бойко при Орбан и изказването на Захариева след седмица. След това и статия за посещението на Мицкоски при Орбан.

407

Щщщ

преди 3 години

Пишеха се допреди 2 г. наследници на Александър, т.е. не са славяни. Гърците бързо ги отказаха. Не са наследници на Александър, не са славяни, да не се окажат българи. По-объркани хора не съм виждал!

406

ПОСТОЛ ВОЙВОДА

преди 3 години

ДОБРИЯТ МАКЕДОНЕЦ Е МЪРТВИЯ МАКЕДОНЕЦ.НАЙДОБРЕ ПУКНАЛ ОТ КОВИДА.АКО ВИДИШ МАКЕДОНЕЦ И НА НЕКРОЛОГПАК МУ УДАРИ ШАМАР.ДАНО ТЕЗИ РОДООТСТЪПНИЦИ СРЪБСКИ МЕКЕРЕТА ИЗПУКАТ ДО ЕДИН ЗА ДА СИ ВЪРНЕМ МАКЕДОНИЯ НА МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

405

Омраза

преди 3 години

Омраза има навсякъде,но до 03.2020,Македноците никога не са обичали повече България. Даже хората в Македония толкова обичана Бойко,че за него все едно бог говориха. След влизането им в НАТО, там беше все едно България е над всичко останало. След срещата на Орбан И Бойко всичко се промени.Изказванията на Захариева и на Каракачанов станаха в обратна посока. Най-интересното е че Бойко няма нито един коментар по въпроса.

404

Анонимен

преди 3 години

Основна цел: Махане на Заев и връщане на Груески на власт. Той е основния виновник за лошите отношения на Македония със съседите им. Крайна цел: Македония пионка на Путин на Балканите и създаване на напрежение на Балканите. Защо не знам,но едно е сигурно влияние и пари,нестабилност на балканите и ЕС.

403

Анонимен

преди 3 години

Е пък тезибратя искат само подаръци! Те не знаят ли че кум,сват, брат ,но сиренето е с пари!

402

Мога още статии

преди 3 години

Намерете си хронологично статиите, след Бойко при Орбан ходи и Мицкоски.

401

Не

преди 3 години

Не знам как може хората за пари да правят всичко. Замислите се малко тролчета,какво правите. А другите,които може да мислят бившия премиер Груески на Македония търсен за излежаване на наказание е при Орбан.Медиите бълващи от Македония омраза към България са на Орбан.Бойко отива при Орбан и изведнъж нашите променят позициите си към Македония.Целта е сваляне на Заев от власт,единствения положително настроен политик към България.

400

Анонимен

преди 3 години

България може без Македония. Но Краси Прасето не може. Това му е бизнеса на тоя .....

399

До Аз

преди 3 години

Ами подкрепяха ги до последно, защото очакваха, че ще се вразумят, но накрая разбраха, че са по-инатести и от *** гарета ! Според теб не трябваше да ги подкрепят ли !?!!

398

до Са

преди 3 години

говориш пълни глупости - омразата към България в Македония никога не е спирала от десетилетия! учебниците им по история, пълни с обиди към нас да не са въведени след взетото!?

397

Само

преди 3 години

Само след не повече от Месец Бойко се среща с Орбан и се променят нещата. Орбан държи повечето медии ,които пишат срещу България и основния партньор на Путин.

396

Това

преди 3 години

Това е статия за това как Захариева поткрепя Македония за започване на преговори.

395

Ето

преди 3 години

https://dnes.bg/eu/2020/02/24/zaharieva-zove-es-da-zapochne-pregovori-sys-skopie-i-tirana.440093

394

Анонимен

преди 3 години

До 448Отказаната благословия от Сталин идва ,след като грузинеца разбира за двойната игра на Тито който отказва да отиде в Москва където е извикан от Сталин ,а праща Джилас!

393

Аз

преди 3 години

Аз мога да приложа изявления на Захариева от миналата година, как поткрепя Македония и след три месеца обратно,но редактора ще ги.премахне.Поради това сами си ги намерете,но не и тук,понеже може да ги махнат от архивите,а в други медии,ако искате и чужди.

392

До 444

преди 3 години

Не Спътник, а Спутник V(ladimir) .

391

С

преди 3 години

Хора събудете се ,няма как едни и същи хора да казват през лятото на 2020 и да подкрепят Македония за започване на преговори. Даже си спомням разочарованието на Каракачанов,Захариева и Бойко ,че Франция блокира Македония.заради Албания. И само след.3 месеца да с в другата крайност. Езика на омразата от Македония идва от опозицията им ВМРО,приятелска партия на нашето ВМРО и донякъде на ГЕРБ.