129

аман от гадатели

преди 3 години

Обикновено става тъкмо обратното на предреченото, така че "предсказанията" често са валидни с обратен знак.

128

Анонимен

преди 3 години

на изборите трябва да свалим тази вредна партия герби да сме свободни

127

Истината

преди 3 години

Би трябвало вече всеки да са разбрали, че новата вълна започна от средата на януари, но не е толкова бързо надигаща се, като предишната, когато пратиха всички деца да се заразяват в училище. Сега пратиха само 1/3 от децата да се заразяват в училищата от 4 януари, а останалите ги пращат да се заразяват на три групи. Затова третата вълна не е толкова стръмна като предишната. По груби сметки пикът на третата вълна ще е на 4 април 2021.

126

До 149

преди 3 години

Написал си: Така е, другарите и сега не верват че има такъв вирус. И успяха да го внушат на много простите хора, които образуват внушително мнозинство от невежи.Не знам кои са "другарите", но единствените, които внушават, че няма вирус и отказват да носят маски и твърдят, че всичко е измама са кови диотите, както ги наричат навсякъде по света.

125

Анонимен

преди 3 години

Нали знаете ако не му излязат сметките на математика какво значи? Че в България хората са много по-малко отколкото са му казали от НСИ. Няма друго обяснение. А да и другото, че много повече хора са го изкарали, но не са отишли да си правят тестове, за да не ги вкарат в карантина. Което е много отговорно от тяхна страна, няма що. Но така или иначе, ако няма епична нова вълна покрай отварянето на всичко март месец, значи хората са много много по-малко. Което е доста тъжно.

124

Анонимен

преди 3 години

Така е, другарите и сега не верват че има такъв вирус. И успяха да го внушат на много простите хора, които образуват внушително мнозинство от невежи.

123

Анонимен

преди 3 години

СТИГА СТЕ МЕ ТРИЛИ БЕ КР'ЕТЕНИ ! "МР'ЕТЕ" БЕШЕ ЛИ ИЗКАЗАНО В ЕФИР ОТ ГЕНЕРАЛА - БЕШЕ, ЗАЩО ГО ЦЕНЗУРИРАТЕ ТУК ?

122

Анонимен

преди 3 години

Понеже шефът на щаба по Ковид в свое изказване през 2020 г. предрече "яко ще ***", за да не излезе, че е лош пророк Банкянската тиква реши да му помогне като разхлаби мерките за да "услужи" на заразата да се развива бързо и ефикасно на територията на овцата, а и идват избори на които трябва да се попречи на колкото се може повече хора да упражнят своя глас ! Каква по'дла тактика от един по'дъл мр'ъсник от Банкя ?

121

Анонимен

преди 3 години

В умните държави в борбата с тази сериозна пандемия се занимават специалисти по вируси,имунолози, бактериолози изобщо хора свързани с пандемии и зарази, а в България - пожарникар, касапин по черва, математици и разни екстрасенси, може би и счетоводители за разпределението на европейските пандемични пари ! Българи, толкова ли сте големи бу'дали, че да не виждате собственото си унищожение ?

120

Г.Т.

преди 3 години

До До 137 Г.Т.Обори ме с факти! Интересно мие!

119

До 136 COVID

преди 3 години

Дай някакво смислено обяснение на лъжата, че държавните чиновници гласували за ГЕРБ.Тези държавни чиновници са си едни и същи който и да управлява и те си имат свои предпочитания, както всички останали. При нови управляващи се сменя шапката - министри, зам.министри и най-голямите шефове, а останалите 95 хиляди държавни чиновници си остават същите, а и не са толкова много.

118

Г.Т.

преди 3 години

По моя скорма преценка коментари 122, 123 и 124 са писани или от един човек, или са се събрали "Тримата ***" на Доньо Донев и си ръсят "умните мисли".

117

До 137 Г.Т.

преди 3 години

Лъжеш! Защо се правиш, че не разбираш кой какво казва и слагаш твоя си интерпретация в устата на другите?

116

До 133

преди 3 години

Просто е обяснениетоДания население от 5,8 милиона, богата държава, прави повече тестове, но 295 нови случая са 0,0051% от населението на Белгия.България, население 6,916 милиона, бедна държава, прави малко тестове, но 163 нови случая са 0,0024% от населението на България.Грубо казано, в България имаме два път по-малко заразени на човек от населението от Белгия за вчерашния ден.

115

Анонимен

преди 3 години

ЕС се скара яко на Испания за разхлабване на мерките срещу Ковид и от днес в Мадрид заведенията за хранене,ресторантите и баровете се посещават само с QR код на който е отбелязано имаш ли ваксина,здрав ли си или преболедувал Ковид,как е постигнато това не ми е ясно,но е затегнато положението,на улицата няма човек без маска,дисциплината е на много високо ниво!ЕС не се интересува от България,народът и е оставен за изчезване и Тиквата помага за това като разхлабва мерките и вика Ковид идвай!

114

Г.Т.

преди 3 години

До Анонимен 123Я да се върнеш в 5-6-ти клас когато се учат проценти и тогава ела да си изкажеш мнението! Да ти имам исметките кръчмарски!

113

Г.Т.

преди 3 години

До Българин 122Извинявай, ама не беше ли вашата партия тази, която каза, че няма такова нещо Ковид-19 и вдигна "победоносно" юмрюче?За един прЕател питам!

112

COVID

преди 3 години

То е ясно. ББ иска да има много заразени, хората да ги е страх и избирателната активност да е много ниска. Така с твърдия си електорат от държавни чиновници пак ГЕРБ ще спечели изборите.

111

Математика

преди 3 години

Експонента - експоненциален ,а не експоненциален!!! Аман от неграмотни журналисти.

110

Кичка с големата....

преди 3 години

Според статистиците и математиците,при тези темпове на зараза,досега трябваше да сме го изкарали този вирус поне по един път!