Аз до ся да бях сложил душ над някоя тоалетна чиния, един нар за 100 души в коридора (или вместо част от сепаретата) и вече съм място за настаняване :D :D :D с ресторант :D :D :D
При миналото затваряне като отвориха пак влязох в една закусвалня ядох застояли манджи и пиках отзад а един приятел щеше да умре от повръщане бая натровени ще има хах
за намиране на мутра, която някога е плащала данъци? Добре, че са чуждите фирми и вериги, които освен десятъка за мутрите внасят и нещо в бюджета.
Най-големите тарикати поработваха и досега.А хвалбите за гурме, "BEST" пред името на кръчмата, нахалните викачи - спасяватСезона Лятото разбира се !!
Все недовални. Кое е скъпо? Застоялите продукти, които ще извадят или дезинфектантите? Всички ресторанти на Витошка не са спирали работа. Като ви е скъпо не отваряйте. И без това не се спазват никакви мерки. Нито разстояние, нито хигиена.
Всичко, е заради изборите. Сега ще отворят както баце им обеща. За да замаже лекоооо положението, да направи мили очички на всички работещи независимо в коя сфера да гласуват за ГЕРБЕРИТЕ... И след 6-10 април, пак ще затворят почти всичко.
Добре де, кое пък толкова излиза скъпо да отвориш заведение, което не е работило 4 месеца? Да заредиш първоначално с продукти и пиячка ли?Ама и тия нямат угодия. Винаги съм ги защитавал, но с такива неумни аргументи стават за смях.
Много сериозна подготовка, видях при миналото отваряне колко раздалечени бяха масите, колко сервитьори носиха маски. Все им е скъпо. А на остналата част от народа не им е скъпо, така ли? 8 лева шопска салата, не мерси.
Заведенията се готвят да отворят на 1 март, излиза скъпо