157

Анонимен

преди 3 години

Тез от ЛГБТ,че лепнатите към тях КНИ,както някъде някак си ги съчетаха защо си присвоиха тълкованието на думата гендер,която е съществотелно име,което е отнесено за мъжки,женски,среден род/неопределено/значение за човек,а за какво друго може да се отнася тъй предадена в речниците за преводи със заначение и тълкуване от разговорно-писмен език на друг разговорно-писмен език със съответна транскрипция за правилно произношение между тях,а някъде сходна дума като генте се отнася за група,много хора.

156

Анонимен

преди 3 години

На последният прайд в София е имало 3500 души. Имало е една голяма част , които са били там, но не се определят като хомосексуални, като махнете и някои тийнеджъри, както и организирани от НПО хора почти не остават ЛГБТИ посетители. Прайда е нечия политика тука, а не ЛГБТИ проява. Това е само фасадата, зад която се крият нечии интереси. Провеждането на прайда е като строежите на Тиквуний да се откраднат едни пари.

155

Анонимен

преди 3 години

Кой организира прайда в София. Организират го НПОтата, които даже не са ЛГБТИ. В тези неща има пари и някои безкрупулни хора го използват. Тези НПОта не се вълнувай нито от гей хората, нито от хетеросексуалните хора, а от собствените си интереси.

154

Анонимен

преди 3 години

И как изтока беше по толерантен? Какво имате пред вид . Дайте пример.

153

Анонимен

преди 3 години

Отклоняват вниманието ви от 5G мрежите и ковид19/21 с а теми за гейове и други подобни..

152

Лъжата на столетието

преди 3 години

Наречена Холокауст.Там се корени проблема на всичко.

151

АнонимеН

преди 3 години

ХОМО ТЕМАТА Е ТОЛКОВА ИЗТЪРКАНА, ЧЕ КАКВОТО И ДА СЕ НАПИШЕ Е БАНАЛНО!-----------------САМО НАБЛЮДАВАЙТЕ КАК ТЕМАТА ЩЕ СТАНЕ НА ФОКУС :D И ЩЕ ВИСИ НАЧЕЛО ДО УТРЕ ПО-СЪЩОТО ВРЕМЕ НА ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА!СРЕЩУ ТАКАВА ЯКА РЕКЛАМА И МИЛИОН НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРА ДА ИМА ВСЕ ТАЯ!

150

Анонимен

преди 3 години

Аз проявявам агресия към гейове в момента който почнат да правят *** номера. Ако се държат като нормални членове на обществото нямам проблем. Някой да мрази васил найденов? Не, защото не съм го видял на парад и да се прави на жертва и да иска нещо повече.

149

Анонимен

преди 3 години

В източна европа винаги е било ок да си гей у дома. Намразихме ви защото почнахте паради да правите

148

ГосТ

преди 3 години

В Токио има цяла улица за обратни, никой не ги кастрира и кара да се самоубиват, но просто не се дава гласност и изява.

147

Анонимен

преди 3 години

Като настане време да вземат на работа само гейове .е ви питам как ще го доказвате.

146

Едно към едно

преди 3 години

Толерантността изчезна, защото гейовете започнаха да се държат в обществото като ***!

145

нормален

преди 3 години

Че то ако не ги подтискаме всичко ше стане лесбо

144

Анонимен

преди 3 години

просто са гнусни, затова ги мразя. и като хора са негодни. не съм хомофоб, просто са противни като личности повечето.

143

Ганю пулев

преди 3 години

Стига ни занимавахте с тези извратеняци!Неможе 0.5% от населението да тормози останалите с комплексите си

142

Анонимен

преди 3 години

Първо ни налагаха,че сме дискриминирали ромите и не трябва да ги закачаме. Оставихме ги на мира и ни се качиха на главата. Крадат,лъжат,не работят и ние ги издържаме. И ако възразим срещу тях ни съдят в Страсбург. Сега ни налагат да се съобразяваме и с обратните. После ще ни налагат да им даваме деца за осиновяване и също ще ни се качат на главата. И накрая ще е по-оферта да казваме,че сме роми или гейове,за да имаме повече права от норналните.

141

Анонимен

преди 3 години

Защото ***, 0,047 % от обществото се опитва да налага прищевките си в секса на останалите 95 % хетеросексуални хора чрез лъжи и измами!

140

Анонимен

преди 3 години

Тая на снимката има *** уста. Нацапана с нещо зелено.

139

Лъжата на столетието

преди 3 години

ЛГБТ както и абортите са опитите на "умните учени" за намаляване на раждаемостта.Еврейвки номера както и изибретявянето на противозачатъчните и зад всичко това седят евреи.В Китай и Япония където евреите не управляват нито има такива движения нито противозачатъчни и тн.Уж намляват населението ама само европейското такова това е чфутското отмъщение за измисленият Холокауст.

138

Ямболски цървул

преди 3 години

До 151В Япония даже е забранен исляма!