32

Анонимен

преди 3 години

Не вземайте кредити бе хора. В 99% хората вземат кредити от "гъзария"Днес нямаш 2000лв, а как се очаква след 6мес да върнеш 2500? Чакате някоя леля да умре или да спечелите от борсата ?

31

Анонимен

преди 3 години

Аз лично имам две жилища, при това напълно легално придобити, без да съм теглил нито един кредит. Видно е, че съм по-*** от тебе, затова ще оставя на гении като теб да си изплащат кредитите на три жилища накуп.

30

Драго

преди 3 години

До 29Студентите да ги взимат. Аз съм на 55, закъснял съм за тоя сектор - нищо не разбирам от тая работа. Компютър почти не ползвам (не му разбирам много-много).

29

до 29

преди 3 години

Като не можеш да работиш прав, работи седнал за 7-8000 месечно и нагоре интелектуална работа. Стягай се, че студентите вече ги взимат тия пари из IT сектора.

28

Драго

преди 3 години

До до 21Не мога баце - имам заболяване на гръбначния кош и не мога да работя дълго време прав. Почва да ме боли много стабилно.

27

до 26

преди 3 години

Не се прави на умен. Не си. Дали няма да живея на кредит, при условие, че работодателят ми плаща до 1500 месечна вноска за автомобил и до 2000 ипотека? Дали ей така с лека ръка да се откажа от тези бенефити? Изобщо не знаеш какво говориш. Нека си живея на кредит, трето жилище изплащам сам и имам ликвидност всички кредити да ги погася моментално. Лихвите са много по-ниски от дойодността, която могат да ти донесат парите другаде. Много ясно, че взимам от банката, за да ги въртя по фонове...

26

Анонимен

преди 3 години

Балъците вземат кредит за жилище в София да не плащат квартира и се радват че имали собствено жилище то не е ваше бе балъци на банката е докато го изплатите в троен размер чак и внуците ще плащат

25

Анонимен

преди 3 години

"Добре, ***. Щом си казал. Отиди го обясни и на милионерите в Калифорния."Сигурен съм, че от тях взимаш съвети как се става милионер. В твоя случай ще е кредитен милионер ахахаха

24

House M.D.

преди 3 години

А защо просто не забранят колекторските фирми?

23

до 21

преди 3 години

800лв. е заплата на чистачка в офис на 6-часов работен ден. Преспокойно можеш да се хванеш на още едно място да чистиш, та да докараш 1600 (демек колкото касиерка в супермаркет). Не се ***, а се стегни!

22

до 16

преди 3 години

С тази разлика, че написаното от теб не е банка, а някаква компания за бързи кредити с точно десеторна лихва на тази на банките. Както долу е казал човекът- институция за хората със заплати под масата. Отиди в нормална банка и, ако вземеш 5000, след 2 години връщаш не повече от 5300 по днешните лихви.

21

Анонимен

преди 3 години

*** га яде кифтеата ни рева, сетне га трая плаща реве... Ще си плаща ами и със законната лихва барабар... То да не е бащиния!?

20

Драго

преди 3 години

Не знам за кредиторските фирми (пък и не ме интересува особено), ама я кажете къде мога да продам бъбрек, че новия iPhone ме зове, пък не ми достигат пари (а вече съм теглил кредит от 3 места и това не е опция), че с 800 лв. заплата е трудно (пък аз държа да съм премиун във всяко едно отношение)?!

19

до 17

преди 3 години

Добре, ***. Щом си казал. Отиди го обясни и на милионерите в Калифорния.

18

Анонимен

преди 3 години

Боя от мутрите ти е безплатен....

17

до 16

преди 3 години

Ти наистина си някакъв шок и ужас... TBI Bank НЕ Е банка. Това е институция за бързи кредити за хора със сиви доходи и 50% годишна лихва. Недей се излага, много те моля, а се ограмоти!

16

Анонимен

преди 3 години

Не се карайте за лихвите, момчета. Всички вие които теглите кредити сте балъци опитващи се да живеят над стандарта си.

15

До 12

преди 3 години

Няма как тук да ти покажа офертите на ТиБиай Б. анк защото ще ме блокират но питах за 5 бона и съм с редовна заплата и съм вземал стоки на изплащане но като ми казаха че вземам 5 връщам 8 абсурд и по тв ги рекламират пълни мошеници

14

до 9

преди 3 години

Връщам по днешна лихва 4.45% и ГПР 4.61% 5237лв. (ако взема 5000 за 24 месеца) барабар с вноска по застраховка.

13

до 9

преди 3 години

Драги ми смехурко, отвори кой да е кредитен калкулатор. Например на ***. След 2 години връщаш 5250лв.+ включена застраховка.