58

Анонимен

преди 3 години

В дъното на всичко стои изкуствения интелект и опитите за тоталното му налагане.

57

До До 24 Чоко

преди 3 години

Хубаво си го наредил, като "мъниста"!Но, си пропуснал най-важното!Де съ Ваксините у Бг????Как ще ваксинираш 5 милионно население (населението от 21 години и нагоре)когато на квартал у Бг пристигат по 50, 000 дози, тоест, с това количество може да ваксинираш 25,000 души... на квартал (да речем на 3 месеца)???Излиза, че докато не бъде ваксинирано поне половината население на САЩ и "стара" Европа, Бг ще я кара на "подаяния"!?

56

Язе

преди 3 години

Вчера един немски евродепутат се изказа, че още било рано за връщане на човешките и гражданските свободи.... Заради един вирус.... УНИКАЛНА Т-Ъ-П-О-Т-И-Я. Добре дошъл, здравен фашизъм ;-)

55

Анонимен

преди 3 години

В Русия и Белорус защо няма вълни и всичко работи нормално?

54

Анонимен

преди 3 години

И това сметище, тази патагонизация ще продължат няколко поколения. В течение на няколко поколения значи всъщност завинаги! Световната върхушка е фалирала, тя иска да запази и умножи своето състояние чрез рязко снижаване на потреблението за 70-80, а може би 90% от населението, превръщането на стопанството му, на неговия живот в нещо с ниско качество. Това е цената на фалита на световната върхушка, която те искат от всички нас да заплатим.

53

Язе

преди 3 години

До 45Къде прочете за намаляване на случаите, особено в Израел??? Преди ден имаше интервю с израелски вирусолог, който каза ночно обратното- че има увеличение. И не ми цитирай глупавия коефициент на заразуяване, особено за англичаните, които от месеци са заключени- отворят лиги, коефициента скача. Но проЗтите ингилези се кефят на спрените свободи

52

Анонимен

преди 3 години

Али Бубантчаталтръ"Само дето не разбират от работата по добре да помниш тъпках ти си моят живот сред момчета и момичета по бански костюми и аксесоари и консумативи и канцеларски да се оправя докато се получи наддаване можете не само че с това е много важно да си направим маникюр и педикюр и да се оправя да не се знае че трябва да свържете с нас на тел и да се свържете с отдел за мен , е не ли прав !! ..."Пишете си на лични!!!Да не четем съобщенията ви!!!!

51

ПРОГРАМАТА

преди 3 години

На всеки няколко месеца - "нова мутация".На всеки шест месеца - "реимунизиране".Мерките - ЗАВИНАГИ.Всеки малък бизнес - фалирал, и каквото има останало от него, изкупено за стотинки.Всеки възможен човек - безработен, на държавни помощи, с "ваксинационен паспорт", и принуден да се подлага на медицинските експерименти, ако не иска да му спрат промощите.Всяка истинска храна - с "въглеродна такса", и не можеш да си купиш и две кила месо и една дузина яйца за месеца. Само кайма от ларви.ЗЪНЗЪН?

50

Анонимен

преди 3 години

Деветата вълна е най-мощна и ще унищожи Короната.

49

Анонимен

преди 3 години

При социализма децата играеха навън до тъмно, без контрол и без наблюдение, като излиза детето казва аз излизам и на родителите и през ум не им минаваше да питат къде ще ходи и с кой и какво ще правят. А когато детето не се прибереше за вечеря родителите сядаха спокойно да ядат и си казваха - ами няма да го чакаме, като огладнее, само ще се прибере.

48

до 45

преди 3 години

"Тук много мислители"И представители на гнъсната фармафия не липсват, виждам.

47

фигаро

преди 3 години

а камионите с чувалите няма ли ги още ?

46

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков родителите първо не само си колеха децата, но и второ - като ги заколеха ги изяждаха защото тогава нямаше храна. Но вестник "Работническо дело" не пишеше за това.

45

Анонимен

преди 3 години

"При комунизма родителите не си колеха децата."Първо, и тогава ставаха много и жестоки престъпления. Просто ги знаехме само хората, близки до замесените, жертвите. И властта.Второ, медиите никога не публикуваха тези неща.Както "партията", така и те, изтъкваха и показваха само успехите на соца...за трите държавни фалита, например, се разбра от документи чак след промените!Същото и с престъпленията, особено с жестоките!

44

Анонимен

преди 3 години

Колко болезнено ЕС прие, че Русия внезапно повтвърди тона. Явно фактът ги развълнува и възмути дълбоко. А оттам едва ли забелязват, че това е само несъществен напън на Москва. В какъв ли ступор и когнитивен дисонанс ще изпаднат еврогейците, ако Русия бъде принудена да инициира дипломатически разрив? Тогава направо ще наблюдаваме дране на рубашки по западноевропейски и, разбира се, нечувана истерия, тоя път от позицията на невинната жертва.

43

Анонимен

преди 3 години

"Трябва да се създаде икономика на сниженото качество [downscaling economy?], която да ни доведе до бъдещето, в което да живеем по-добре, доволни от по-малко". Разбира се, под "ние" се има в предвид масите, а не богатите и върхушката. И Шваб дава като пример живота на регион, където хората "живеят добре, задоволяват се с по-малко" Патагония в Аржентина. Това е много суров и беден край. И той препоръчва на бедните страни "да се патагонизират". Но на по-развитите страни се предлага японизация.

42

До 24 Чоко

преди 3 години

В момента в Израел,Англия САЩ където се извършва усилено ваксиниране е спряно нарастването на заразените.Дори в Англия където върлува новия щам репродуктивното число е паднало на 0,7при заразност на новия щам 2,7.Това е защото в Англия само с ваксината АстраЗенека която има ефективност от първа доза 67%са ваксинирани повечето от 13милиона като има поставена втора доза само на 500хиляди.В Израел смъртността е станала като обикновен грип а в САЩ са ваксинирани почти 50милиона.Тук много МИСЛИТЕЛИ

41

Анонимен

преди 3 години

Скоро пари ще използват само в изостаналите комунистически страни като Русия и Китай. На запад при инклузивния капитализум след зануляването (reset) няма да има пари и частна собвеност за масите, всичко ще принадлежи на елита и те ще разпределят справедливо и ще живеем щастливо.WEF by 2030 Youll own nothing And youll be happy (видео)Всичко ще бъде общо, а каквото на някой му е необходимо ще го наема от общото за временно ползване и ще му бъде доставяно с дрон.

40

Анонимен

преди 3 години

Който преживее ковида (вече повечето хора са го изкарали и преживяли ) ги чака големият ресет (не рестарт, а ресет - зануляване!), новият комунизъм наречен "инклузивен" капитализъм - всички инклизивно в едно, и само малоброен елит, без частана собсвеност и частен живот, всичко ще принадлежи на елита и ще се разпределя справедливо на масите, и ще има две категории - генетично надеждни които са направили ваксините и подобрили генетичния си материал, и другите които не са минали теста за генетична надежност. Честито!

39

Владимир

преди 3 години

Той светът си е напълно нормален,но стана ненормален,защото шепа хора решиха да е по този начин,да бъдеш здрав с маска,със затруднено дишане,със вдишване на издишаното,да имаш забрана на най ценното свободата да дишаш пълноценно....