102

Анонимен

преди 3 години

Ха сега прочети водещата новинауспехнабий си ваксинатакукловодите милиардери на такива като теб разчитатти за тях си баш прооо цъървул доктор на науките

101

Недоразбрал

преди 3 години

Що махнаха БКП окръжните школи?Добре си клечаха другарете в тях,мечтаеха си как ще си построят комунизЪМА,шептяха си шаманските пучи масали,мантри и заклинания и няакак си по леко се дишаше в тяхно отсъствие?!Сега Корнела им окраде парите и те вампирясаха,пръснаха се като пл ъ хове по сайтовете и почнаха да заливат с помия и щуретии всичко и всички!Ти им викаш куме иване,те тичат за х,я да та фанът!!Немало КОВИД,опасни били ваксините,нема да се ваксинирам??!!Ами ако щеш ве ДУМБЕЛИНО,мри и толкоз

100

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще се ваксинирам. Профил- доктор на науките, мениджър в швейцарска технологична компания с петцифрена заплата. Жена ми- доктор на науките, дизайнер. Мениджър в немска компания, петцифрена заплата. Около нас- лекари, програмисти, архитекти, дизайнери, зъболекари. ДО ЕДИН ще се ваксинират. Дали ще се ваксинира Пеньо, собственикът на BMW E60 от Люлин 10- сервитьор, изобщо не ме интересува. Общаците сами си направиха карантината, само те няма да се ваксинират. За тях си е. Не ми пука.

99

Анонимен

преди 3 години

Алпинистите задължително да го ваксинират. Нали уж получаваш и чип? Така ще ги откриват веднага в снега, като закъсат.

98

Анонимен

преди 3 години

Един Синофарм ще ми дойде добре...ако няма - и Спутник може...

97

Анонимен

преди 3 години

До Готов съмЗасега Занофи е провал - неефективна, тепърва я "подобряват", а Валнева ще сввършат с фаза 1/2 след 3 мес., не ми се говори за фаза 3 - очаквай я през 2022 лятото някъде. Дотогава ще сме го изкарали всички...

96

XXX,YYYY

преди 3 години

А какво ти нашепва *** Раша в ушенцето?!Че е по добре да се изстреляш със Спутник,отколкото с Пфайзер!Нашепва ти,че Москвич звучи гордо и е за доверие,а БмВ звучи страшно и фалшиво!!Напред дрогари да изорем целината с Масквичите!!Даверяюс на товарищом Путине!!

95

Pe Dali

преди 3 години

Трима души оцеляха 33 дни на самотен остров само с кокосови орехи

94

Анонимен

преди 3 години

До Готов съмБоцни се, ние ще се радваме :) Франсетата за затъпяли много, ние поне сме затъпяли по рождение, не може да обориш никой :))

93

Анонимен

преди 3 години

Значи 25% от населението е пълен брак.

92

Бау

преди 3 години

До Лековернане ми е дошъл реда :( В Кауфланд ги няма още ваксините :(

91

Готов съм

преди 3 години

Но ,не веднага , ще изчакам френските ваксини на Sanof- GSK ( разработка на института Луи Пастьор) и на Valneva ( разработка на университета на Глазгоу) , които ше са налични в края на тази година и данните сочат , че са в пъти по ефикасни от наличните.

90

Лековерна

преди 3 години

Бау, обичам те, боцнаха ли те?

89

Медик

преди 3 години

Луд,по луд, най луд,най по луд,БЪЛГАРИН от Своге!!По високо от Витоша нема,по длъбоко от Искъро нема и по големи фантазьори и реакционери от българите не са се раждали,няма и да се родят!!Нали нямаше ковид?!Тогаз за какъв висите в сайта и обяснявате ,че няма да се ваксинирате против нещо,което даже не съществува в съзнанието ви!!Правилата,рестрикциите ще ви ги наложат вашите любимци,а те са гърци,турци,швейцарци,австрийци!!Нали обичкате да си харчите паричките там?!Е те ще ви изискват имунизация

88

Бау

преди 3 години

българина е много наивен. Мисли си, че е много умен и хитър, но истината, е че вярва на всеки скандален клип или статия.

87

ХХХ

преди 3 години

Ваксинирайте се братя ! Няма гаранция че ваксината няма да ви причини някоя болест или дори смърт ......няма гаранция че след ваксинация няма да се заразите пак с коронавирус ......НО майка САЩ каза да се ваксинираме всички ! Действайте .....дийййййй стадоооооо ратаииии дииййййййй юз юз юз !

86

българин

преди 3 години

И кой точно го казва това?-:) Ами аз лично Не мисля да си губя времето за някакви "ваксини"!-:) Амаааа.ВСЕ МИ Е ЕДНО<КОЛКО ВАКСИНИ СА "пристигнали" в БГ и от къде!-:))Държавната политика на ГЕРБ и Европата НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!За мен лично ,животът ми си е нормален.Преживях Спина през 80 сте.Ще надживея и 100 " коронки" които могат да ми "предложат"от Групировката на др Борисов ГЕРБ!-:))Идват избори.Това ме вълнува най вече! Искам да излязат и гласуват поне 65% българи! И да получим реалени избори!

85

Barba Ganios

преди 3 години

....stiga ste se izlagali s tazi lajliva propaganda ...samo idi ot bi se vaksiniral ! Ne kazvam ,che niama ! ....

84

Хахахаха

преди 3 години

Мечтайте си

83

Имагинерно

преди 3 години

Какви глупости пишете,бе?Спряха ви чалгата и се побъркахте.