19

ГосТ

преди 3 години

А на сзо и черничкия каква е функцията наистина...с тея ваксини всеки си прави каквото иска и дава каквато си иска информация...

18

V

преди 3 години

Гледайте евроком. Киро японеца и той имал наркопари в КТБ и бушонирал един от банкерите :))) Индийска държава

17

Анонимен

преди 3 години

До ГражданинПомниш ли вица за въжето - дето не разбрали дали сами да си носят въжето за бесенето или ще им е безплатно :)

16

до 17

преди 3 години

Много ясно, че 90% от ваксинираните са починали. Израел вече е 4 милиона души, а до преди 3 месеца беше 9 милиона!

15

Анонимен

преди 3 години

Американската ваксина е серум на смъртта.90% от ваксинираните са починали. Но това се държи в дълбока тайна

14

Анонимен

преди 3 години

инжектират ни гени от шимпанзе, разни ГМО-та и т.н. - нормално е някой организъм да реагира по-различно. Всяко тяло има механизми за защита които да го пазят от подобни гадости. До колкото разбирам цялата борба е да ни вкарат гадости без организма да реагира. Най-вероятно всички ще се ваксинираме рано или късно.. дано да няма проблеми

13

нищо лично

преди 3 години

През 2023 Пфайзер ще представятобощене иизводи за тази ваксина. Това е записано в документите, представени пред евроагенцията по лекарствата - обви го в интервю гл.сан.инспектор на Франция. Значи, до 2023 сме в период на изпитания, а векснираните са доброволци в тези изпитания. Странно се държат на Острова - при липса на Пфайзер пставт от АстраЗенека като втора доза, но приехазакон, забраняващувредени от Пфайзер да подават иск за обезщетение към производителя.

12

Щерю

преди 3 години

- Малее, не ми се мисли какъв вой до небесата щяха да нададат, ако това заболяване го предизвикваше руската ваксина...

11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

"ЕВТИНИ ПРИКАЗКИ" ..ЗА ДА СЕ ПРОБУТА НА БЪЛГАРИНА РУСКАТА ВАКСИНА , НА ДАЛАВЕРА ОТ РУСИЯ!ЕТО НЕЩО В КОЕТО ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ!!!"РУСКО" ЛИ Е ----НЕ Е ЗА МЕН!!!

10

Анонимен

преди 3 години

След година - две, като почнат да гният мозъчетата на ваксърчетата, ще видим... Но отначало трудно ще се забележи, те бездруго едва функционират...

9

ГосТ

преди 3 години

Anyway, ясно е, че конвенционалните ваксини с атенюиран вирус използвани десетилетия са най сигурни. Това са тези на Синовак и Синофарм. Векторните ваксини също са по сигурни от РНК ваксините по ред причини. Най малкото не се скапват толкова лесно. Което си е проблем.

8

toma

преди 3 години

Аз се ваксинирах с файзер бионтех и вече 3ти ден нямам абсолютно никакви проблеми.Никакви алергични или каквито и да било некомфортни състояния.Може би съвсем лека болка при натиск върху мястото на инжектиране.Спокойно който има възожност, да се ваксинира без да се притеснява.

7

Гражданин

преди 3 години

Ха добър ден. И още ненормалщини от ваксините ще има. Нямали биле странични ефекти, сигурни биле. Сигурното е само че производителите им ще се напапат здравата с парите на данъкоплатеца дето им ги дават държавниците ни. Ба си и пародията- плащаме си да ни уморят.

6

Христо Христов

преди 3 години

Подтекстът е :Само руската ваксина е най-добрата, най-евтината, без странични ефекти и т. н.Стари руски номера, за да може да излъжат наивниците, че ваксината им, предназначена за едър рогат доб'итък е конкурентна! Хептен ни взеха за балъци!

5

До 2

преди 3 години

Доста плашеща, 6 души в България са потенциално засегнати.1 към 1 милион!Предлагам ти локдаун, маски и безработица до живот.

4

Аман бе

преди 3 години

Това със сигурност е писано от някой антиваксър - който не ще да се ваксинира, пасти да яде, тъкмо ще останат ваксини и за мен.

3

Дърти

преди 3 години

лъжи без доказателство. А ве номера с белината мухали.

2

Анонимен

преди 3 години

Статията е доста плашеща...

1

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Много се учудвам, че такВаз новина се публикува този сайт...